- Πόντοι
- 98
Δοκιμασε μετα απο αυτο κι αυτο, να εχεις δυο ;Dhttp://www.jimdunlop.com/product/m133-micro-ampΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ένα μπιχλιμπιδι εχω ολο κι'ολο. Ακριβο αλλα χρυσο. :-*
Χρησιμο αλλα επρεπε να εχουν και ένα FAQ για το πως συγκρινεται με τον κλασσικο τροπο "πειραζω το volume knob".Spyros Delta είπε:
Kirk Hammett hater? Παντως το χρησιμοποιω ως "αου" και όχι "ουα". Δηλαδη ξεκιναει η νοτα με town-down και γρηγορα συνεχιζει με heel-down. Μου ακούγεται πιο οργανικο απ'το τυπικο αντιθετο "oυα" που παραπεμπει σε τρομπέτες γραμοφωνου του 30'. Δοκιμασε το!Έκτορας είπε:
Δεν έχω τίποτε εναντίον του wah, έχω και εγώ και το χρησιμοποιώ. Το θέμα που έχω είναι... εναντίον της μονοτονίας και της επανάληψης. Μόνο αυτό; Από άποψη...; Δεν το βρίσκεις τρομερά περιοριστικό; Προσπαθώ να μην είμαι μονοδιάστατος και πολλές φορές βρίσκω ότι χρειάζομαι την έμπνευση και την ενέργεια που μια καλή, well-rounded πεταλο-σύνθεση προσφέρει. Και νομίζω ότι αυτός είναι και όλος ο σκοπός του νήματος. "Δείξτε τί χρησιμοποιείτε και τί σας εμπνέει για να... εμπνευστούμε και οι υπόλοιποι". Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Kirk Hammett hater? Παντως το χρησιμοποιω ως "αου" και όχι "ουα". Δηλαδη ξεκιναει η νοτα με town-down και γρηγορα συνεχιζει με heel-down. Μου ακούγεται πιο οργανικο απ'το τυπικο αντιθετο "oυα" που παραπεμπει σε τρομπέτες γραμοφωνου του 30'. Δοκιμασε το!
Όχι, εχει πολλες χρησεις, απ'τα αγαπημενα μου εφφε.Έκτορας είπε:Δεν το βρίσκεις τρομερά περιοριστικό;
+1000 και στα δύο σκέλη!!!fusionakis είπε:Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ κάτι τέτοιες ανατροπές τις γουστάρω. Είναι ωραία αίσθηση το μαζικής παραγωγής φθηνότερο πετάλι να "τρώει" το boutique... νιώθεις μια δικαίωση που δοκίμασες να το πω, μια περίεργη ικανοποίηση για την προσωπική ανακάλυψη-γνώση που δεν έχουν οι κάτοχοι του ίδιου ακριβού πεταλιού, κάτι τέτοιο (πάντα βέβαια έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός, τις ανάγκες του για αυτά που παίζει, και το λοιπό εξοπλισμό του, καθώς βάσει αυτών καθορίζεται πάνω κάτω η προσωπική εμπειρία).
Αυτές οι σεναριακές ανατροπές που λες βέβαια έχουν περισσότερες πιθανότητες να συμβούν σε γκαζοπέταλα παντώς τύπου, είτε boost, είτε overdrive, είτε distortion, είτε fuzz. Σε πετάλια modulation και delay είναι πολύ δύσκολο το φθηνό πετάλι να κερδίσει μια θέση στο pedalboard έναντι του ακριβού.
H παντόφλα είναι στο loop ή κανονικά στη σειρά;Ibanez WD7 --> DIY tubescreamer --> Ibanez TubeKing --> Boss DD-20 με tap tempo πεταλι(αυτο τερμα αριστερα) --> DIY Booster
Παντός.fusionakis είπε:Αυτές οι σεναριακές ανατροπές που λες βέβαια έχουν περισσότερες πιθανότητες να συμβούν σε γκαζοπέταλα παντώς τύπου
Πολύ θα ηθελα τα φθηνοτερα να ηταν τα "καλυτερα" σε ολους τους τομείς της ζωης, δυστυχως είμαι boutique fan γιατι τα αυτια μου με πανε σε ακριβα μονοπατια 9/10 φορες. Για το Τimmy συγκεκριμενα οντως τιμολογιακα ποτε δεν ανήκε στα ακριβα πεταλια αν το αγορασεις από τον Cochrane. Το ότι είναι όμως one man company εχει το αρνητικο μιας αργης παραγωγης και ετσι το συγκεκριμενο πεταλι αποτελει μια τιμολογιακη εξαίρεση: Παρότι είναι ακομα σε παραγωγη οσοι το δινουν μεταχειρισμενο το δινουν στην ιδια ή μεγαλυτερη τιμη λογω της αναμονης που εχει η αγορα καινουριου.fusionakis είπε:Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ κάτι τέτοιες ανατροπές τις γουστάρω. Είναι ωραία αίσθηση το μαζικής παραγωγής φθηνότερο πετάλι να "τρώει" το boutique...
O γλόμπος κάτω αριστερά τί είναι μεσιέ;savatage84 είπε:Κάποιες μικροαλλαγές απο την τελευταία φορά...