Ο Thunder κόβει κ#@$ους τον άκουσα και νόμιζα είναι κρυμένος κανένας Boogie απο πίσω 8OAngele απλά να ξέρεις ότι κανένας από τους δύο δεν έχει υψηλό gain.Αν ενδιαφέρεσαι για καλό βρώμικο κανάλι ρίξε μια ματιά και στους ENGL Thunder-Screamer.
Όπως ο SRV :wink:spimav μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος αλλα γενικα ειμαι κατα της πεταλιερας...προτιμω εναν πολυ καλο λαμπατο ενισχυτη και καποια καλα πεταλια... :wink:
και μερικες χιλιαδες ακομα κιθαριστες.. :lol: :wink:Όπως ο SRV :wink:spimav μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος αλλα γενικα ειμαι κατα της πεταλιερας...προτιμω εναν πολυ καλο λαμπατο ενισχυτη και καποια καλα πεταλια... :wink:
Τώρα απάντησες σαν τον Superfunk :lol: με τις απαντήσεις του τύπου 5.000.000.000 κιθαρίστες στον πλανήτη παίζουν με αυτό,κάνουν εκείνο κλπ κλπ κλπ :lol:και μερικες χιλιαδες ακομα κιθαριστες.. :lol: :wink:Όπως ο SRV :wink:spimav μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος αλλα γενικα ειμαι κατα της πεταλιερας...προτιμω εναν πολυ καλο λαμπατο ενισχυτη και καποια καλα πεταλια... :wink: