Pat Martino cover

gathulis

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ποτέ δεν θα χωνέψω πως είναι δυνατόν να αυτοσχεδιάσει άνθρωπος ετσι :o

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ ωραίος αγαπητέ. Μερικές διευκρινιστικές ερωτήσεις:

- Όταν λες cover εννοείς ότι το σόλο που παίζεις είναι αυτό του Martino;

- Αν ναι, το έκανες transcribe ή το διάβασες από έτοιμη παρτιτούρα;

Σε κάθε περίπτωση πολύ καλή δουλειά.

Την άλλη φορά, καλό θα ήταν, αν έχεις τη δυνατότητα, να γράψεις και να μιξάρεις σε daw και μετά να κολλήσεις το βίντεο ώστε να μας δώσεις και καλό ήχο.

ναι το σολο ειναι του martino,αν μπορουσα να αυτοσχεδιασω εγω ετσι δεν θα είμουν εδω θα επαιζα στο yoshi's σε καθημερινή βάση. ;D το σολο είναι transcription olo.τωρα να σου πω την αλήθεια για τα υπολοιπα που μου λες....δεν εχω ιδέα τι είναι,πασχω λιγο απο γνώσεις software.ενας φίλος με μια κάμερα χειρός κανει όλη τη δουλεια,γι αυτο κ ο χάλια ηχος.σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

gathulis είπε:
το σολο είναι transcription olo
Συγχαρητήρια για τα αυτιά και την υπομονή σου.

μπράβο και σε εσένα, και για την επιλογή σου ,και για την υπομονή σου  ;D

ευχαριστω πολύ φίλε μου.η αλήθεια ειναι οτι στο θέμα υπομονής ναι,πρέπει να εχεις λιγο,αλλα εχουμε σύμμαχο τησ τεχνολογία που μας διευκολυνει πλέον

Συγχαρητηρια πρωτα για το αυτι σου και μετα για το παιξιμο σου....

Κατι που λειπει σημερα στους μουσικους που για πεντε νοτες σολο ζητανε tabs και παρτιτουρες...

Μπράβο σου σε όλα!

gathulis είπε:
Ποτέ δεν θα χωνέψω πως είναι δυνατόν να αυτοσχεδιάσει άνθρωπος ετσι :o
Αυτό είναι πρόβλημα. :D

αν μπορουσα να αυτοσχεδιασω εγω ετσι δεν θα είμουν εδω θα επαιζα στο yoshi's σε καθημερινή βάση.
Δεν είναι τόσο φοβερό το πώς. Ο Martino έχει πολύ συγκεκριμένο τρόπο να αυτοσχεδιάζει και να αντιλαμβάνεται τις "αλλαγές".

Έχει δε και πολύ συγκεκριμένο τρόπο να φραζάρει.

Αυτό που έκανες είναι πολύ δύσκολο αλλά ..... κάντο (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και πολύ ουσιαστικό, προσπαθώντας να "αποκρυπτογραφήσεις" τι συμβαίνει εκεί.

Και πάλι μπράβο σου.

Δεν είναι τόσο φοβερό το πώς. Ο Martino έχει πολύ συγκεκριμένο τρόπο να αυτοσχεδιάζει και να αντιλαμβάνεται τις "αλλαγές".

Έχει δε και πολύ συγκεκριμένο τρόπο να φραζάρει.

Το φοβερό για μένα όπωσ το βλέπω δεν είναι ι τεχνικη αλλα ολη ι μουσικοτητα που εχει κ όλη αυτη ι συνεχομενη ροή πληροφορίας που σου δινει αυτος ο παιχτης.παιζει συνέχεια,δεν 'λουφαρει' πουθενά κ όλα εχουν να σου πουν κατι.ολα εχουν αρχη κ τέλος.κ το φοβερό είναι οτι επαιζε ετσι απο 15 χρονών.απιστευτη ωριμότητα.φυσικα ολοι οι πραγματικά κορυφαιοι(maclaughlin,benson,metheny,martino,montgomery,scofield)το κάνουν με τελείως διαφορετικο στυλ ο καθένας τους κ το βρίσκω αξιοθαύμαστο πραγματικα.ευτυχως που υπάρχουν κ μας διδάσκουν τόσα πραγματα

Πολύ καλός. Μπράβο.

(Εγώ από την άλλη έχω πρόβλημα: Κάθε φορά που βλέπω Pat Martino περιμένω Frank Marino... Κάποια σύναψη έχει πάει για βρούβες...)

(Εγώ από την άλλη έχω πρόβλημα: Κάθε φορά που βλέπω Pat Martino περιμένω Frank Marino... Κάποια σύναψη έχει πάει για βρούβες...)

:o  ;D

Ε ναι. Και σημειωτέον είμαι πιο πολύ του Martino από του Marino.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back