Παρορμητική αγορά fender stratocaster

Εμ τι θα έλεγες εσύ. 

Είδες fender είδες USA ?
Να σου πω το σκεπτικό...

Θα την πάρεις εσύ, έχει μια ανάλογη και ο Νέστορας,  θα κάνετε τους Stratobrothers.

Παράλληλα, ο Παράγκας με τον Σουπερφάνκιο που έχουν αμπιγιέ tele, θα δημιουργήσουν τους Telebrothers.

Οπότε θα μπορείτε να κάνετε παρέα περιοδεία- οι μεν main act και οι άλλοι support και εναλλάξ ?

Ε... ε... πώς σου φαίνεται η (καταπληκτική) ιδέα;

Να σου πω το σκεπτικό...

Θα την πάρεις εσύ, έχει μια ανάλογη και ο Νέστορας,  θα κάνετε τους Stratobrothers.

Παράλληλα, ο Παράγκας με τον Σουπερφάνκιο που έχουν αμπιγιέ tele, θα δημιουργήσουν τους Telebrothers.

Οπότε θα μπορείτε να κάνετε παρέα περιοδεία- οι μεν main act και οι άλλοι support και εναλλάξ ?

Εγώ support δεν παίζω. 

Να σου πω το σκεπτικό...

Εγώ support δεν παίζω. 
Ίσα μωρή μπετούγια Σουηδίας!

Όταν με το καλό θα πάρω απόφαση να γυρίσω,  και επειδή θα πάω και από τα Γιάννενα,  τότε θα του στείλω,  να έχει και νόημα (να την δω από κοντά).

Αν υπάρχει ακόμα (μιλάμε για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας) έχειν καλώς  

Αν όχι,  δεν τρέχει και τίποτα. 
Οσμίζομαι false alarm εδώ πέρα... ?

Οσμίζομαι false alarm εδώ πέρα... ?
Είμαστε ψύχραιμοι απλά. 

Μετά από 20 κιθάρες,  υπάρχει εμπειρία....δεν θα παρασυρθώ.

?

Ξέρω αν έμπαινα στο Τρίπ να μιλήσω με τον πωλητή, θα πήγαινα σήμερα. 

Να ρωτήσω κάτι, καθώς προχωράω στο deal....,  η αντίστοιχη τώρα της Αμερικαν Στάνταρντ ποιά είναι;

Και πότε σταμάτησε η Στανταρντ;

Και πότε σταμάτησε η Στανταρντ;

2017

η αντίστοιχη τώρα της Αμερικαν Στάνταρντ ποιά είναι;

https://www.thomann.de/gr/fender_am_pro_ii_strat_3tsb.htm?glp=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw5ea1BhC6ARIsAEOG5pwvkC_E9W62rH9pzF3Is3EiiSfS4Rm-VrMivuaeEXZvh7pJ3G9Q6_caAgQvEALw_wcB

Η std που θα παρεις εχει καλυτερη γεφυρα με σελλακια της προκοπης και καλυτερους μαγνητες (οχι τοσο καλους οσο οι flatpole που φοραγαν μεχρι το 2002 αλλα καλυτερους απο τους mod)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
2017

https://www.thomann.de/gr/fender_am_pro_ii_strat_3tsb.htm?glp=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw5ea1BhC6ARIsAEOG5pwvkC_E9W62rH9pzF3Is3EiiSfS4Rm-VrMivuaeEXZvh7pJ3G9Q6_caAgQvEALw_wcB

Η std που θα παρεις εχει καλυτερη γεφυρα με σελλακια της προκοπης και καλυτερους μαγνητες (οχι τοσο καλους οσο οι flatpole που φοραγαν μεχρι το 2002 αλλα καλυτερους απο τους mod)
Εγώ δεν αντέχω το "corona California "...αν δεν γράφει made in USA, δεν  μου κάνει ?

Η AM perf strat ,τι είναι;

Εγώ δεν αντέχω το "corona California "...αν δεν γράφει made in USA, δεν  μου κάνει ?

Η συνέχεια της special, που ήταν η συνέχεια της highway one 

Μια σκάλα κάτω 

Λακωνικό μεν, απολύτως κατατοπιστικό δε 

Έ ναι 

50th anniversary AM Standard του 2004 (1954-2004), αγορασμένη το 2006, από Καγμάκη, 1200 ευρώ - Τώρα η κατηγορία έφθασε τα 2 χιλιάρικα  - Alder σώμα και maple neck - Η (by far) πρώτη μου επιλογή όταν θέλω να παίξω χαλαρά κανά δεκάλεπτο - μεγάλη λατρεία   

50 aniv Strat.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Είδες γιατί πρέπει να κάνεις τη σωστή αγορά;

Η έτσι strat, η αλλιώς, η αλλιώτικα, η ΑΜ , η FM... ?

Φίλος, μια είναι η strat - η παλιά. Τι πήρε ο sir;  Μια του '73. Έσπασε το κεφάλι του με αυτά τα... technicalities; Όχι. 

Πήρε απλά μια stratocaster ?

Do the right thing λαίμαι ? 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back