• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Παρορμητική αγορά fender stratocaster

Τι εγινε? ακομα ενεργη ειναι αυτη η αγγελια?
Εγώ πάλι θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο... Παρορμητική αγορά με βάση τα δικά μου πεπραγμένα πάει λίγο... διαφορετικά. Ας πούμε... Ήταν ένα μεσημέρι του μακρινού 1997. Και πιστός στις "παραδόσεις" της εποχής, έκανα μια βόλτα από το κέντρο, η οποία περιλάμβανε απαράβατα, στάση απ' του Καγμάκη για καφέ και μουσικο-κουτσομπολιό, συν καμία ματιά σε κάνα νέο κούτσουρο, κυρίως για "χαλβάδιασμα".  

Μπήκα, είδα το Roscoe Beck, το πήρα και έφυγα. Ο ορισμός μιας παρορμητικής αγοράς.

Μετά από 8 σελίδες συζήτησης κ. συνήγορε δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για... παρορμητική αγορά ?

ΥΓ: Βλέπω εξελίξεις ? οπότε άκυρη η τελευταία πρόταση

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ πάλι θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο... Παρορμητική αγορά με βάση τα δικά μου πεπραγμένα πάει λίγο... διαφορετικά. Ας πούμε... Ήταν ένα μεσημέρι του μακρινού 1997. Και πιστός στις "παραδόσεις" της εποχής, έκανα μια βόλτα από το κέντρο, η οποία περιλάμβανε απαράβατα, στάση απ' του Καγμάκη για καφέ και μουσικο-κουτσομπολιό, συν καμία ματιά σε κάνα νέο κούτσουρο, κυρίως για "χαλβάδιασμα".  

Μπήκα, είδα το Roscoe Beck, το πήρα και έφυγα. Ο ορισμός μιας παρορμητικής αγοράς.

Μετά από 8 σελίδες συζήτησης κ. συνήγορε δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για... παρορμητική αγορά ?

ΥΓ: Βλέπω εξελίξεις ? οπότε άκυρη η τελευταία πρόταση
Την επομένη μέρα που άνοιξα το νήμα μίλησα με τον πωλητή,  ο οποίος είναι ευγενέστατος.

Μου έστειλε και φώτος,  και φαίνεται τέλεια,  αλλά φυσικά δεν πρόκειται να την πάρω αν δεν την πιάσω/ακούσω/ εξετάσω. 

Είναι παρορμητική αγορά 100%.

Δεν είχα σκοπό να αγοράσω ούτε κιθάρα,  ούτε ειδικά αμερικανική στρατοκαστερ.

Απλά η τιμή ήταν πολύ καλή και η κιθάρα φαίνεται ολοκαίνουρια.

Έπαιξε επίσης ρόλο ότι είμαστε κοντά. 

1:30 ώρα μακρυά. 

Οπουδήποτε πιο μακρυά δεν θα είχα ασχοληθεί. 

Πιστεύω ότι το deal έχει κλείσε,  ήδη ο άνθρωπος μου έστειλε serial number και τα στοιχεία του να κάνω ένα τυπικό χαρτί για την αγορά. 

Φαντάζομαι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. 

Το είδα ως μοναδική ευκαιρία να αποκτήσω μια αμερικάνα οπως ακριβώςτην ήθελα- στα χρωματα της 54αρας με maple φυσικά. 

Αλλά αν δεν κάτσει (δύσκολο), δεν θα κάτσω να σκάσω 

Αμα εισαι κοντα να πας.

Αν σου απανταει και δειχνει ενδιαφέρον να την παρεις.

Η προσωπικη επαφη πάντα βοηθάει 

Αμα εισαι κοντα να πας.

Αν σου απανταει και δειχνει ενδιαφέρον να την παρεις.

Η προσωπικη επαφη πάντα βοηθάει 
Έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού. 

Θα έχω και τον guitar tech μου στο ραντεβού. 
Πόσο πιο... παρορμητική θα γίνει επιτέλους αυτή η αγορά... ?

ΥΓ: Καλά θα κάνεις (για τον tech).

Πόσο πιο... παρορμητική θα γίνει επιτέλους αυτή η αγορά... ?

Έκανα και εγώ σήμερα μια παρορμητική αγορά ?, την εγκρίνει 100% ο @LK είμαι σίγουρος (έχω 100 υποκάμισα αλλά TB στα 45 ευρώ δενταφινεις)

IMG-44357c42cc4d167ae763c0361629877b-V.jpg IMG-d840599c15e6becf1da5aaa998f5fa7f-V.jpg IMG-27f5653f596d8213a7b9c3687d7746da-V.jpg

Κάπως έτσι έχουν γίνει και οι δικές μου αγορές εξοπλισμού. 

Σπάνια είχα κάτι προγραμματισμένο για αγορά.

Εσκαγε κάτι, το καψουρευομουν, κι έκοβα το λαιμό μου και έβρισκα τρόπο και το αγόραζα.

Χθες έστειλα τις τελευταίες δυο κιθάρες που πούλησα, έχω μαζέψει το μετρητό, έχω προγραμματίσει να αγοράσω κάτι, και δεν ξέρω τι να αγοράσω….

Χθες έστειλα τις τελευταίες δυο κιθάρες που πούλησα, έχω μαζέψει το μετρητό, έχω προγραμματίσει να αγοράσω κάτι, και δεν ξέρω τι να αγοράσω….
Ελπίζω να δούμε κάποια... παρορμητική αγορά ?

Ίσως μια ακόμη tele; ?

Η κιθάρα είναι σε πολύ καλή τιμή (ο πληθωρισμός που έχουν φάει τα όργανα έχει επηρεάσει και τις τιμές των μεταχειρισμένων), που θυμίζει καλές εποχές προ κορωνοϊού, άρα είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Εφόσον είναι όργανο του 2008 και ο πωλητής είναι bedroom player (σε τέτοιον με παραπάμπει ο εξοπλισμός που βλέπω στις φωτό του, με τα ακουστικά κτλ) μάλλον μιλάμε για καλή περίπτωση τα τάστα και το όργανο γενικότερα να είναι σε εξαιρετική κατάσταση για την (μικρή σχετικά) ηλικία της.

Έχω αγοράσει πέντε κιθάρες από το ΝΟΙΖ και ήμουν τυχερός που οι πρώην ιδιοκτήτες ήταν (μάλλον) bedroom players γιατί τις πήρα σε σχεδόν κατάσταση βιτρίνας χωρίς να τις έχω δει από κοντά.

Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν στην συνάντηση και στην συναλλαγή.

Υ.Γ. Παρορμητική αγορά δεν είναι, μια αμερικάνικη στρατ σε καλή κατάσταση θα έχει πάντα μια Α χρηματική αξία, παρορμητικές αγορές είναι για πιο φθηνό εξοπλισμό ή μικροπράγματα της καθημερινότητας χαμηλής μεταπωλητικής αξίας.

Η κιθάρα είναι σε πολύ καλή τιμή (ο πληθωρισμός που έχουν φάει τα όργανα έχει επηρεάσει και τις τιμές των μεταχειρισμένων), που θυμίζει καλές εποχές προ κορωνοϊού, άρα είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Εφόσον είναι όργανο του 2008 και ο πωλητής είναι bedroom player (σε τέτοιον με παραπάμπει ο εξοπλισμός που βλέπω στις φωτό του, με τα ακουστικά κτλ) μάλλον μιλάμε για καλή περίπτωση τα τάστα και το όργανο γενικότερα να είναι σε εξαιρετική κατάσταση για την (μικρή σχετικά) ηλικία της.

Έχω αγοράσει πέντε κιθάρες από το ΝΟΙΖ και ήμουν τυχερός που οι πρώην ιδιοκτήτες ήταν (μάλλον) bedroom players γιατί τις πήρα σε σχεδόν κατάσταση βιτρίνας χωρίς να τις έχω δει από κοντά.

Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν στην συνάντηση και στην συναλλαγή.

Υ.Γ. Παρορμητική αγορά δεν είναι, μια αμερικάνικη στρατ σε καλή κατάσταση θα έχει πάντα μια Α χρηματική αξία, παρορμητικές αγορές είναι για πιο φθηνό εξοπλισμό ή μικροπράγματα της καθημερινότητας χαμηλής μεταπωλητικής αξίας.
Βασικά και συμφωνώ σε όλα που λες, και έτσι είναι.

Η κιθάρα είναι ολοκαίνουργια και ο πωλητής (δεν είναι πιτσιρικάς ο άνθρωπος) την πρόσεχε πολύ και φαίνεται.

Συμβαινουν αυτα. Την Δευτερα βγήκε ο κατάλογος για ένα auction που περίμενα, τον τσέκαρα, αποφάσισα οτι δε θα αγοράσω τιποτα αυτη τη φορα. Την Τρίτη πούλησα μια κιθάρα, ε την Τετάρτη ξανατσέκαρα τον κατάλογο και αλλαξα γνώμη. ? 

Συμβαινουν αυτα. Την Δευτερα βγήκε ο κατάλογος για ένα auction που περίμενα, τον τσέκαρα, αποφάσισα οτι δε θα αγοράσω τιποτα αυτη τη φορα. Την Τρίτη πούλησα μια κιθάρα, ε την Τετάρτη ξανατσέκαρα τον κατάλογο και αλλαξα γνώμη. ? 
Ωραία όλα αυτά, αλλά με... γρίφους μιλάς γέροντα ?

Θα ήθελες να μας βάλεις λίγο στο πνεύμα; Τι πούλησες, τι χαλβαδιάζεις...

Ωραία όλα αυτά, αλλά με... γρίφους μιλάς γέροντα ?

Θα ήθελες να μας βάλεις λίγο στο πνεύμα; Τι πούλησες, τι χαλβαδιάζεις...

Μια Harmony ακουστική απο τα late '60s πούλησα, συμπαθητικό βινταζοκουτσουράκι σε γραμμες OOO/OM. Την είχα βρει κοψοχρονιά πριν απο κάτι μήνες και την μάζεψα, της έκανα και μια μικροεπισκευή που ήθελε αλλα την έδωσα να φύγει γιατί έχουν μαζευτεί πολλές. Βγήκε και ένα χαρτζιλίκι υπέρ άλλων αγορών. Δεν είμαι γενικά του catch and release αλλά αφού είχα πέσει πάνω της...

Αυτό που κοιτάω τώρα...άσε να καταλήξω να το πάρωκαι  θα σας πώ παραπάνω. Για την ώρα ας πούμε απλά ότι είναι 4χορδο. ?

Για την ώρα ας πούμε απλά ότι είναι 4χορδο. ?
Ωραία και αρκούντως "μυστηριώδης" απάντηση- αν και είμαι 99,9% σίγουρος τι σημαίνει "4χορδο" για εσένα ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back