- Πόντοι
- 723
850€ για sunburst?. Mεχρι 50€ το πολυ
??

850€ για sunburst?. Mεχρι 50€ το πολυ??
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ή Αμερικάνα που θα πάρω θα ήθελα να είναι όσο πιο κοντά στο original (1954) γίνεται ήτοιΤι σου είναι τα γούστα τελικά...
Έναν καιρό που ψάχτηκα για strat,το sunburst ήταν το μόνο χρώμα που με ενδιέφερε...Άντε και αυτό το αλά κρεμ πώς το λένε.
Sunburst και maple.
Με τις ευλογίες μου η αγορά, αν θες την άποψη μου ?Ανοίγω το νήμα, μπας και σκεφτεί κάποιος κανέναν καλό λόγο, να μην μπω στο αμάξι και να πεταχτώ να την πάρω.
Εμ τι θα έλεγες εσύ.Με τις ευλογίες μου η αγορά, αν θες την άποψη μου ?
Να μπεις... να μπεις...
το ίδιο λέμε όλοι, Made In America από κάθε μοντέλο και αυτο είναι αρκετό…ΜΙΑ από κάθε μονδέλο είναι αρκετή
Μα έχει ήδη πάρει ένα σκασμό μονδέλα του Θωμά, ούτε καν By Fender Gibson κλπ Και απονέζες έχει και Μεξικάνες και Κινέζες, τώρα δλδ τον έπιασε ο Μπόνος για μια Αμερικάνα ? Του 80 κιόλας?το ίδιο λέμε όλοι, Made In America από κάθε μοντέλο και αυτο είναι αρκετό…
OK, αν σε ερμηνεύω σωστά, απαντάς στο ερώτημα λέγοντας να μην την πάρω, γιατί έχω πολλές ήδη.Μα έχει ήδη πάρει ένα σκασμό μονδέλα του Θωμά, ούτε καν By Fender Gibson κλπ Και απονέζες έχει και Μεξικάνες και Κινέζες, τώρα δλδ τον έπιασε ο Μπόνος για μια Αμερικάνα ? Του 80 κιόλας?
Είναι αργά δια δάκρυα Στέλα, Στέλιο ήθελα να πιω
Ναι δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί η κίνηση? Επειδή είναι αμερικάνα? ΟΙ υπόλοιπες που δεν είναι? Και τι αμερικάνα, του 80φέυγα?, δεν είναι και βίνταζ δλδOK, αν σε ερμηνεύω σωστά, απαντάς στο ερώτημα λέγοντας να μην την πάρω, γιατί έχω πολλές ήδη.
Roger that.
Στο ότι είναι Αμερικάνα σε καλη τιμήΝαι δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί η κίνηση? Επειδή είναι αμερικάνα? ΟΙ υπόλοιπες που δεν είναι? Και τι αμερικάνα, του 80φέυγα?, δεν είναι και βίνταζ δλδ
Σε κάθε περίπτωση ο άμα τη εμφανίσει αγοράζει, δεν μου τα έκλεψες κιόλας, κάνε ότι αισθάνεσαι.
Πάρε ΡΙκ ?
Αυτή θα είμαι η δεύτερη αμερικάνα ?Με βάση αυτό:
Προβολή συνημμένου 45993
σε βλέπω για εδώ:
Προβολή συνημμένου 45994
Fender AV II 61 STRAT RW OWT
Όμως και η Ηπειρώτισσα κούκλα είναι
Σε ό,τι αποσκοπεί η αγορά ακόμα μιας κιθάρας.
Δεν νομίζω να χρειάζεται απάντηση.Να ξέρεις ότι κορυφαίοι κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι και δεν μπορούν να βρουν την απάντηση σε αυτό.
Είναι όπως το φαινόμενο με τις γυναίκες και τις τσάντες...
Νομίζω το απάντησα αυτό.Τα μουσικά όργανα μπορεί αν είναι και αντικείμενα για συλλογή ή αξεσουάρ φωτογραφικού στούντιο, εσύ πρέπει αν τα χρειάζεται για διάφορους λόγους, εμένα ή ένσταση μου ήταν με τα κινέζικα που είχες πάρει προ καιρού, αντί να πάρεις 3 απομιμήσεις πάρε ένα αυθεντικό, αυτή είναι η άποψη μου αλλά δεν σου το είπα τότε γιατί ήτανε Χριστούγεννα
Καλώς τα ναυτάκια μας τα ζουμπουρλούδικα ?