Παρορμητική αγορά fender stratocaster

850€ για sunburst?. Mεχρι 50€ το πολυ :-) ??

850€ για sunburst?. Mεχρι 50€ το πολυ :-) ??

Τι σου είναι τα γούστα τελικά...

Έναν καιρό που ψάχτηκα για strat,το sunburst ήταν το μόνο χρώμα που με ενδιέφερε...Άντε και αυτό το αλά κρεμ πώς το λένε.

Τι σου είναι τα γούστα τελικά...

Έναν καιρό που ψάχτηκα για strat,το sunburst ήταν το μόνο χρώμα που με ενδιέφερε...Άντε και αυτό το αλά κρεμ πώς το λένε.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ή Αμερικάνα που θα πάρω θα ήθελα να είναι όσο πιο κοντά στο original  (1954) γίνεται ήτοι 

Sunburst και maple.

Μολονότι είμαι 80's fan, η γιαπωνέζα μου του 1988 με rosewood και ocean turquoise,  με καλύπτει 100% μιας  αντιπροσωπεύει την 10ετια αυτή επάξια.

Ανοίγω το νήμα,  μπας και σκεφτεί κάποιος κανέναν καλό λόγο,  να μην μπω στο αμάξι και να πεταχτώ να την πάρω. 
Με τις ευλογίες μου η αγορά, αν θες την άποψη μου ?

Να μπεις... να μπεις...

Με τις ευλογίες μου η αγορά, αν θες την άποψη μου ?

Να μπεις... να μπεις...
Εμ τι θα έλεγες εσύ. 

Είδες fender είδες USA ?

Προσωπικά, μιας και γνωρίζω πως τας μπουθάρας τας θες δια τον οπλοβαστό, διακόσμηση στο τοίχο και εικονικές αναδρομές στο σχήμα, το χρώμα και τις αναμνήσεις που το κάθε μονδέλο άφησε στη μουσική ιστορία, θα έλεγα πως, ΜΙΑ από κάθε μονδέλο είναι αρκετή και δεν συντρέχει λόγος αγοράς μιας δεύτερης...αμερικάνα του 80 και κλάιν μάιν.

Πάρε μια Ρικ, ιδανικά ένα μπάσο Ρικ, σα του αλλουνού αργόσχολου που γουστέρνει να το στολίσει πάνω απ το τζάκι. Αυτός όλμος, μάλλον προσβλέπει σε μελλοντική του χρήση ως καύσιμη ύλη, οπότε...

το ίδιο λέμε όλοι, Made In America από κάθε μοντέλο και αυτο είναι αρκετό…
Μα έχει ήδη πάρει ένα σκασμό μονδέλα του Θωμά, ούτε καν By Fender Gibson  κλπ Και απονέζες έχει και Μεξικάνες και Κινέζες, τώρα δλδ τον έπιασε ο Μπόνος για μια Αμερικάνα ? Του 80 κιόλας?

Είναι αργά δια δάκρυα Στέλα, Στέλιο ήθελα να πιω

Μα έχει ήδη πάρει ένα σκασμό μονδέλα του Θωμά, ούτε καν By Fender Gibson  κλπ Και απονέζες έχει και Μεξικάνες και Κινέζες, τώρα δλδ τον έπιασε ο Μπόνος για μια Αμερικάνα ? Του 80 κιόλας?

Είναι αργά δια δάκρυα Στέλα, Στέλιο ήθελα να πιω
OK,  αν σε ερμηνεύω σωστά,  απαντάς στο ερώτημα λέγοντας να μην την πάρω,  γιατί έχω πολλές ήδη. 

Roger that.

OK,  αν σε ερμηνεύω σωστά,  απαντάς στο ερώτημα λέγοντας να μην την πάρω,  γιατί έχω πολλές ήδη. 

Roger that.
Ναι δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί η κίνηση? Επειδή είναι αμερικάνα? ΟΙ υπόλοιπες που δεν είναι? Και τι αμερικάνα, του 80φέυγα?, δεν είναι και βίνταζ δλδ

Σε κάθε περίπτωση ο άμα τη εμφανίσει αγοράζει, δεν μου τα έκλεψες κιόλας, κάνε ότι αισθάνεσαι.

Πάρε ΡΙκ ?

Ναι δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί η κίνηση? Επειδή είναι αμερικάνα? ΟΙ υπόλοιπες που δεν είναι? Και τι αμερικάνα, του 80φέυγα?, δεν είναι και βίνταζ δλδ

Σε κάθε περίπτωση ο άμα τη εμφανίσει αγοράζει, δεν μου τα έκλεψες κιόλας, κάνε ότι αισθάνεσαι.

Πάρε ΡΙκ ?
Στο ότι είναι Αμερικάνα σε καλη τιμή 

Τέλος. 

Του 80 δεν ξέρω πώς σου ρθει, του 2008 είναι 

Η κίνηση δεν αποσκοπεί σε κάτι άλλο.

Σε ό,τι αποσκοπεί η αγορά ακόμα μιας κιθάρας. 

Με βάση αυτό:

LK.jpg

σε βλέπω για εδώ:

image.png

Fender AV II 61 STRAT RW OWT

Όμως και η Ηπειρώτισσα κούκλα είναι 

Σε ό,τι αποσκοπεί η αγορά ακόμα μιας κιθάρας. 

Να ξέρεις ότι κορυφαίοι κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι και δεν μπορούν να βρουν την απάντηση σε αυτό.
Είναι όπως το φαινόμενο με τις γυναίκες και τις τσάντες...

Τα μουσικά όργανα μπορεί αν είναι και αντικείμενα για συλλογή ή αξεσουάρ φωτογραφικού στούντιο, εσύ πρέπει αν τα χρειάζεται για διάφορους λόγους, εμένα ή ένσταση μου ήταν με τα κινέζικα που είχες πάρει προ καιρού, αντί να πάρεις 3 απομιμήσεις πάρε ένα αυθεντικό, αυτή είναι η άποψη μου αλλά δεν σου το είπα τότε γιατί ήτανε Χριστούγεννα

Να ξέρεις ότι κορυφαίοι κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι και δεν μπορούν να βρουν την απάντηση σε αυτό.
Είναι όπως το φαινόμενο με τις γυναίκες και τις τσάντες...
Δεν νομίζω να χρειάζεται απάντηση. 

Είναι αυτό που είναι. 

Τα μουσικά όργανα μπορεί αν είναι και αντικείμενα για συλλογή ή αξεσουάρ φωτογραφικού στούντιο, εσύ πρέπει αν τα χρειάζεται για διάφορους λόγους, εμένα ή ένσταση μου ήταν με τα κινέζικα που είχες πάρει προ καιρού, αντί να πάρεις 3 απομιμήσεις πάρε ένα αυθεντικό, αυτή είναι η άποψη μου αλλά δεν σου το είπα τότε γιατί ήτανε Χριστούγεννα
Νομίζω το απάντησα αυτό. 

Είναι σαν ένα μπλε πουκάμισο. 

Γενικά δεν φοράω μπλε πουκάμισα , αλλά λες ας πάρω και ένα από τη λαϊκή να υπάρχει ?

Με τις 4 HB που πήρα,  το μπάτζετ είναι ανώτερο από αυτή που συζητάμε τώρα. 

Παρ ολα αυτά,  δεν θα το άλλαζα σαν επιλογή. 

Άλλες ανάγκες εξυπηρετούν οι HB και ιεραρχικά προηγούνταν.

Τώρα που τελείωσα με αυτές,  ήρθε η ώρα όπως προείπα για στοχευμένες αγορές,  ανωτερες ποιοτικά.

Ακόμα δεν έστειλα μήνυμα στον πωλητή καν.

Ο λόγος,  ήρθα για κάποιες μέρες στη Θεσσαλονίκη και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκέφτομαι ποτέ θα την πάρω. 

Όταν με το καλό θα πάρω απόφαση να γυρίσω,  και επειδή θα πάω και από τα Γιάννενα,  τότε θα του στείλω,  να έχει και νόημα (να την δω από κοντά).

Αν υπάρχει ακόμα (μιλάμε για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας) έχειν καλώς  

Αν όχι,  δεν τρέχει και τίποτα. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back