Με τον βίντατζ κουβά που έχει για αμάξι, μάλλον Σάββατο θα είναι ακόμα, μέχρι να επιστρέψει Κοζάνη και δια όσο χρειαστεί η σαύρα να διανύσει την απόστασηΤι μέρα είναι σήμερα?
Φλάτζα μηχανής, μέχρι να έρθει η οδική, να φορτώσει το απολίθωμα, να το αφήσει σε συνεργείο της Κοζάνης που ο ιδιοκτήτης είναι στα χωρίσματα και ψάχνει δικηγόρο, θα πάρει λίγα τέρμιναΈγινε μια μικρή αλλαγή, λόγω ανωτέρας βίας.
Εγώ γιατί την βλέπω 3 tone sunburst αν και τα specs τη λένε 2-Tone Sunburst;
Δεκαετία 40 ο τίμιος αγρότης έχει ξεπεζέψει το υνί απ το βόιδι και το πάει για ρεφρέτινγκ στον λουθίερ
Που να καταλάβεις τις ευθείες αναφορές στην oversized σειρά του Αρμάνι στα 80's σε συνδυασμό με τις νέο νουάρ σκηνοθετικές πινελιές του Ντένις Χόπερ στα 90's....Δεκαετία 40 ο τίμιος αγρότης έχει ξεπεζέψει το υνί απ το βόιδι και το πάει για ρεφρέτινγκ στον λουθίερ
Καμβάς σε λάδι
Έργο ΛΚ
Εκτιμώμενη αξία.
Σε ελεύθερη προσφορά
Le Baron Chrysler ρε θΗριο?
Οι Classic Vibe είναι πολυ ωραία όργανα.Kαλησπερα .Θέλω και εγώ να αγοράσω μια stratocaster αλλά squier vintage vibe 50 ή 60 .Δεν ειχα ποτε μου stratocaster και θελω να παιξω λιγο χωρις να παρω αμερικάνικο όργανο .
έχετε δοκιμάσει αυτά τα καινούργια squier vintage vibe 50 και 60 stratocaster ?Πιστευετε οτι ειναι κοντα στα χαρακτηριστικά που ειχαν αυτα τα μοντελα του 50 και 60?
Μάστορα για φωτογράφος κλάσης, δεν πρέπει να ήσουν σε καλή ημέρα... ?Οι Classic Vibe είναι πολυ ωραία όργανα.
Δράττομαι της ευκαρίας να βάλω και αυτή τη φώτο.
Οι πρώτες Japan Squier , είχαν αυτό το Headstock .
Εγραφε Fender Stratocaster και στα ψιλά "squier".
Πετύχατε ποτέ τέτοια;
Προβολή συνημμένου 46334
Είναι φωτογραφία από φωτογραφία....σε βιβλίο.Μάστορα για φωτογράφος κλάσης, δεν πρέπει να ήσουν σε καλή ημέρα... ?
Σε γενικά χαρακτηριστικά σαφώς και πρόκειται για μία Strat, οπότε δύσκολο να μετανιώσεις για μια τέτοια αγορά. Κατά τα άλλα, μην περιμένεις αντιγραφή vintage specs των συγκεκριμένων ιστορικών μοντέλων, καθώς αυτό γίνεται σε άλλα όργανα made in USA.Kαλησπερα .Θέλω και εγώ να αγοράσω μια stratocaster αλλά squier vintage vibe 50 ή 60 .Δεν ειχα ποτε μου stratocaster και θελω να παιξω λιγο χωρις να παρω αμερικάνικο όργανο .
έχετε δοκιμάσει αυτά τα καινούργια squier vintage vibe 50 και 60 stratocaster ?Πιστευετε οτι ειναι κοντα στα χαρακτηριστικά που ειχαν αυτα τα μοντελα του 50 και 60?