• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Παρορμητική αγορά fender stratocaster

Τι μέρα είναι σήμερα?
Με τον βίντατζ κουβά που έχει για αμάξι, μάλλον Σάββατο θα είναι ακόμα, μέχρι να επιστρέψει Κοζάνη και δια όσο χρειαστεί η σαύρα να διανύσει την απόσταση

Έχουμε εξελίξεις? Γιατί ο κύριος συνήγορος μας κρατά στο σκότος?

Έγινε μια μικρή αλλαγή,  λόγω ανωτέρας βίας. 

Αύριο τέτοια ώρα θα ανέβει η πρώτη φώτο με την νέα κοπέλα της συλλογής. 

Μέχρι τότε βολευτείτε με μια fiesta red.?

FB_IMG_1724509183447.jpg

Φλάτζα μηχανής, μέχρι να έρθει η οδική, να φορτώσει το απολίθωμα, να το αφήσει σε συνεργείο της Κοζάνης που ο ιδιοκτήτης είναι στα χωρίσματα και ψάχνει δικηγόρο, θα πάρει λίγα τέρμινα

Φλάτζα μηχανής, μέχρι να έρθει η οδική, να φορτώσει το απολίθωμα, να το αφήσει σε συνεργείο της Κοζάνης ....
Αυτά τα αμερικάνικα είναι για τα μπάζα.

Μόνο Φέντερ από το Αμέρικα.

IMG_20240822_135830_779.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Προβολή συνημμένου 46325
Δεκαετία 40 ο τίμιος αγρότης έχει ξεπεζέψει το υνί απ το βόιδι και το πάει για ρεφρέτινγκ στον λουθίερ

Καμβάς σε λάδι

Έργο ΛΚ

Εκτιμώμενη αξία.

Σε ελεύθερη προσφορά

Δεκαετία 40 ο τίμιος αγρότης έχει ξεπεζέψει το υνί απ το βόιδι και το πάει για ρεφρέτινγκ στον λουθίερ

Καμβάς σε λάδι

Έργο ΛΚ

Εκτιμώμενη αξία.

Σε ελεύθερη προσφορά
Που να καταλάβεις τις ευθείες αναφορές στην oversized σειρά του Αρμάνι στα 80's σε συνδυασμό με τις νέο νουάρ σκηνοθετικές πινελιές του Ντένις Χόπερ στα 90's.... 

Αυτά τα αμερικάνικα είναι για τα μπάζα.

Μόνο Φέντερ από το Αμέρικα.

Προβολή συνημμένου 46326
 Le Baron Chrysler ρε θΗριο?

που την βρηκες.....(απο τα λιγα 80s αμερικλανικα που δεν ηταν δια τον πεουλα) ειχα μια για κανα χρονο οταν ημαΝε εκει (την ανταλαΚσα με μια Cadillac Deville  για να καΜω τον γυρο τσι Αμερικης πριν γυρισω πισω οριστικα , η Cadillac ηταν ακομα πιο φοβερο αμακΣι ...απλα δεν....εστριβε....αλλα αυτο δεν χρειαζεται ετσι κι αλλιως στις ΗΠΑ ?..ΟΛΑ μια ευθεια ειναι)

Kαλησπερα .Θέλω και εγώ να αγοράσω μια stratocaster αλλά squier vintage vibe 50 ή 60  .Δεν ειχα ποτε μου stratocaster και θελω να παιξω λιγο χωρις να παρω αμερικάνικο όργανο .

έχετε δοκιμάσει αυτά τα καινούργια squier vintage vibe 50 και 60 stratocaster ?Πιστευετε οτι ειναι κοντα στα χαρακτηριστικά που ειχαν αυτα τα μοντελα του 50 και 60?

Kαλησπερα .Θέλω και εγώ να αγοράσω μια stratocaster αλλά squier vintage vibe 50 ή 60  .Δεν ειχα ποτε μου stratocaster και θελω να παιξω λιγο χωρις να παρω αμερικάνικο όργανο .

έχετε δοκιμάσει αυτά τα καινούργια squier vintage vibe 50 και 60 stratocaster ?Πιστευετε οτι ειναι κοντα στα χαρακτηριστικά που ειχαν αυτα τα μοντελα του 50 και 60?
Οι Classic Vibe  είναι πολυ ωραία όργανα.

Δράττομαι της ευκαρίας να βάλω και αυτή τη φώτο.

Οι πρώτες Japan Squier , είχαν αυτό το Headstock .

Εγραφε Fender Stratocaster και στα ψιλά "squier".

Πετύχατε ποτέ τέτοια;

Untitled.jpg

Οι Classic Vibe  είναι πολυ ωραία όργανα.

Δράττομαι της ευκαρίας να βάλω και αυτή τη φώτο.

Οι πρώτες Japan Squier , είχαν αυτό το Headstock .

Εγραφε Fender Stratocaster και στα ψιλά "squier".

Πετύχατε ποτέ τέτοια;

Προβολή συνημμένου 46334
Μάστορα για φωτογράφος κλάσης, δεν πρέπει να ήσουν σε καλή ημέρα... ?

Μάστορα για φωτογράφος κλάσης, δεν πρέπει να ήσουν σε καλή ημέρα... ?
Είναι φωτογραφία από φωτογραφία....σε βιβλίο. 

Έκανα ο,τι περνούσε από το χέρι μου ?

Σε γενικά χαρακτηριστικά σαφώς και πρόκειται για μία Strat, οπότε δύσκολο να μετανιώσεις για μια τέτοια αγορά. Κατά τα άλλα, μην περιμένεις αντιγραφή vintage specs των συγκεκριμένων ιστορικών μοντέλων, καθώς αυτό γίνεται σε άλλα όργανα made in USA.

Έτσι κι αλλιώς πάντως, περισσότερη σημασία έχει να σε βολεύει το neck, να σου αρέσει το resonance του οργάνου, το βάρος του,  ο ήχος των μαγνητών, το vibrato σύστημα κλπ. Αν είσαι φαν των σχετικά λεπτών λαιμών, λογικά θα σε βολεύει η κοψιά της, οπότε όρμα. Αν τώρα προτιμάς πιο καμπυλωτές, medium ή παχουλές καταστάσεις, εγώ θα κοίταζα αλλού, όπως σε Sterling by Music Man Cutlass, Fender Player, PRS SE Silver Sky, Sire S7 κλπ... αξίζει γενικά να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα και να πας σε Fender ή σε κάποια παρόμοια S-style κιθάρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back