- Πόντοι
- 2,148
Ειπα ... εισαι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο!?Πρακτορέιτορ ?
Φίλος, αφού διακρίνω "ανάγκες", είπα να κάνω τον broker για να φέρω σε επαφή την πιθανή ζήτηση με την πιθανή προσφορά...
έχει κι αυνή....
τσσσσΠάντως αξιότιμα μέλη, φίλοι εξάχορδοι, ομολογώ ότι με ψιλοκουφάνατε. Δεν περίμενα να δω ότι υπήρχε τέτοια fanbase για τις Parker.
άμα βλέπω μια 80άρα κυρία να παίζει ζωντανά μια τέτοια κιθάρα ...
Πάντως αξιότιμα μέλη, φίλοι εξάχορδοι, ομολογώ ότι με ψιλοκουφάνατε. Δεν περίμενα να δω ότι υπήρχε τέτοια fanbase για τις Parker.
Νεοτεριστης ο Παρκερ (νεοτεριστης κ ο πρακτορεητορ) γιατι να μην το πουμε?Πάντως αξιότιμα μέλη, φίλοι εξάχορδοι, ομολογώ ότι με ψιλοκουφάνατε. Δεν περίμενα να δω ότι υπήρχε τέτοια fanbase για τις Parker.
Χωρίς να έχω πρόθεση να μειώσω τις Parker, αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος ότι οι άνωθεν αναφερόμενοι, η Mitchell και οι λοιποί γέροντες την προτίμησαν για τον ήχο και όχι για τις... πονεμένες μέσες τους ?Βάλε μέσα και τον Pat Martino και τον Harvey Mandel
Χωρίς να έχω πρόθεση να μειώσω τις Parker, αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος ότι οι άνωθεν αναφερόμενοι, η Mitchell και οι λοιποί γέροντες την προτίμησαν για τον ήχο και όχι για τις... πονεμένες μέσες τους ?
Ναι, αλλά οι νέες είναι μάπα... Ενώ αυτή που γνωρίζω εγώ... ?Τισ καημενες τις Παρκερ γιατι να τις αφησουμε εξω?
η τελευταία περίοδος όμως ...ήταν αλλού
νομίζω δύσκολα παίζεται το just like this train με οποιαδήποτε άλλη κιθάρα ζωντανά, πόσο τότε, πόσο τώραΧωρίς να έχω πρόθεση να μειώσω τις Parker, αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος ότι οι άνωθεν αναφερόμενοι, η Mitchell και οι λοιποί γέροντες την προτίμησαν για τον ήχο και όχι για τις... πονεμένες μέσες τους ?
Οκ . Αυτή θα πάρω όταν βρω μονεηζΝαι, αλλά οι νέες είναι μάπα... Ενώ αυτή που γνωρίζω εγώ... ?
Οκ . Αυτή θα πάρω όταν βρω μονεηζ
Οκ . Αυτή θα πάρω όταν βρω μονεηζ
Εσένα σε έριξε λοιπόν.
Ινφλουένσερ και ο Τέρυ, μάλιστα.
Όμως δεν "σπρώχνει" τελεκάστερ.
Υπάρχει νέα πνοή στο φόρουμ.
Ζήτω η νέα τάξη ινφλουένσερς, επιτέλους λίγο καινοτομία.
δεν περίμενα ποτέ να χαρακτηριστώ influencer για Parker.