Εγώ πάλι, τον βλέπω να το έκανε επίτηδες για να γλυτώσει από τους βιαστικούς (ανά πάσα την Ευρώπη) που του τα πρήζανε...ενώ στα παλετοφόρα, πάλι τα ίδια λεφτά θα πέρνει και θα έχει την ησυχία του ;D ;D ;Dvavel80 είπε:Τον βλέπω ήδη με φόρμα εργασίας να καταγράφει το υλικό και να μεταφέρει με παλετοφόρα τις παραλαβές.
Τρέμω ήδη....fleamail είπε:Στεναχωρήθηκα για τον Salim! Τόσα χρόνια ονειρευόταν ένα γραφείο και ένα τηλέφωνο και τελικά δεν πρόλαβε να τα χαρεί! ;D
Το αρνητικό είναι ότι ξέρει που μένεις! ;D ;D
Περίμενε...δεν σου ήρθε ακόμα η παραγγελία...ο Salim είναι ικανός για όλα...vavel80 είπε:Τρέμω ήδη....
Αν και αμφιβάλλω για τα λεφτά και προσωπικά καρφί δε μου καίγεται (ούτε τρίχα μη σου πω), άλλο το γραφειάκι, άλλο το παλετοφόρο. Αν δεν είσαι ικανός για τη δουλειά που κάνεις, sorry, αλλά....next in line please...marathon είπε:Εγώ πάλι, τον βλέπω να το έκανε επίτηδες για να γλυτώσει από τους βιαστικούς (ανά πάσα την Ευρώπη) που του τα πρήζανε...ενώ στα παλετοφόρα, πάλι τα ίδια λεφτά θα πέρνει και θα έχει την ησυχία του ;D ;D ;D
Από σίγουρες πηγές, ο Salim έκανε ΚΑΙ γραφειάκι ΚΑΙ παλετοφόρο...vavel80 είπε:άλλο το γραφειάκι, άλλο το παλετοφόρο...
συμφωνώ μαζί σουΑν δεν είσαι ικανός για τη δουλειά που κάνεις, sorry, αλλά....next in line please...
1) Eίναι SALIMselim είπε:a,re apista skylia me fagate!
uluahat,uluahat..o Allah na sas kovi meres kai na mou dinei donneria
skylia,e skylia!!
Φιλος, όχι γκρίκλις.selim είπε:a,re apista skylia me fagate!
skylia,e skylia!!
selim είπε:a,re apista skylia me fagate!
skylia,e skylia!!
xaxaxaxaxaxaxaxxaselim είπε:a,re apista skylia me fagate!
skylia,e skylia!!
Τώρα μάλιστα,mscmkr είπε:Δεν τα ξέρετε καλά - ο Salim παλέττες δούλευε πριν. Από εκεί τον έβγαλαν...
http://www.youtube.com/watch?v=S_zNtegHEeQ
Πρέπει να είσαι παλιός για να αναγνωρίζεις τον τρόπο γραφής....bihlas87 είπε:Ο bloody ή ο spy είναι τελικά?
bihlas87 είπε:Mε 95 ευρώ στα χέρια σου η καμπινούλα, τυχεράκια, ο καημένος ο salim θα
σφουγγαρίζει τα πατώματα της αποθήκης τώρα...
δε θα την πάρω, ήδη παρήγγειλα και παρέλαβα απο άλλο γνωστό κατάστημα της Γερμανίας...
λοιπόν ρίξτε προσφορά για καμπινούλα με 95 χαχαχαχα