Παραγγελια απο www.thomann.de

efthimissef

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Μαγκες καλησπερα, νεος στο site και ειπα να ρωτησω....αν και δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα.

Λεω να παραγγειλω την παρακατω κιθαρα απο το site,αλλα καθ' οτι στο internet γινονται πολλα το σκεφτομαι.

http://www.thomann.de/gr/epiphone_sg400_ch.htm

Εχει παρει κανεις κατι απο το συγκεκριμενο σαιτ?Πιστωτικη ετσι κι αλλιως δεν εχω, οποτε λεω να πληρωσω μεσω τραπεζας,δλδ να βαλω λεφτα σε λογαριασμο δικο τους.Αλλα προφανως τα λεφτα τα δινεις μπροστα...και εχω τις φοβιες μου!Ξερει κανεις αν μπορεις να πληρωσεις μεσω χρεωστικης καρτας(δλδ προπληρωμενη καρτα απο τραπεζα απο οπου σου αφαιρουν το ποσο)?

Να σημειωσω επισης οτι η συγκεκριμενη κιθαρα αστην Αθηνα κοστιζει 420Ε, ενω απο το σαιτ 310...δλδ 110Ε κατω,και επειδη κοστιζει πανω απο 300, δεν σου χρεωνουν και μεταφορικα απ οτι λενε....αρα συμφερει αρκετα!

Αν γνωριζει κανεις κατι ας βοηθησει.

Ακριβως οπως τα λες ειναι. Ετσι γινεται!

Ολο το φορουμ εχει αγορασει απο αυτο το site.

Αφοβα!

Πιστεύω ότι πολλοί από το noiz θα συμφωνήσουν ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αξιόπιστο.

Θα σου έλεγα να αποφύγεις τις τράπεζες γιατί μπορεί να στο τέλος να καταλήξεις να πληρώσεις διάφορα κερατιάτικα σε αυτές από το πουθενά.

Αν δεν έχεις όπως λες δική σου πιστωτική θα πρότεινα να βρεις κάποιον γνωστό σου που έχει και να κάνεις τη δουλειά σου μέσω αυτού.

Για χρεωστική δεν ξέρω, αλλά δεν χάνεις τίποτα να τους στείλεις ένα mail.

Είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Παιδες ευχαριστω..να ρωτησω και κατι αλλο...το mail που σου δινοθνε παει σε καποιον ξενο η σε αντιπροσωπο εδω στην Ελλαδα?Εννοω οτι με βολευει καλυτερα να συννενοηθω στα Ελληνικα.

Επισης η παραδοση ξερετε αν γινεται εντος 4-5 ημερων που λενε ή αργουν κανα δυο βδομαδες?

Ψάξε λιιιιιιιγο στο φορούμ........

1 συμβουλή. Αν πεις σε κάποιον Έλληνα για τον θωμά, μάλλον θα σε κυνηγήσει με κανά μπαλτά.

Οχι το email πηγαινει σε αυτους. Δεν εχουν dealer στην Ελλαδα.

Μπορεις παρολαυτα να ζητησεις στο email σου να μιλησεις με εναν απο τους πωλητες που ειναι Ελληνας!

Η παραδοση δεν εξαρταται μονο απο αυτους αλλα απο αρκετους παραγοντες. Νομιζω 4-7 ημερες ειναι το πιο πιθανο.

Εχει παρει κανεις κατι απο το συγκεκριμενο σαιτ?
;D

Φυσικά... ΠΟλλές φορές, πάντα έκανε 3-4 μέρες να μου έρθουν στην πόρτα τα πράγματα, εκτός απο Χρισοτυγεννα που έκανε 10 λόγω γιορτών.

Ειναι ασφαλέστατο και υπάρχει και τηλέφωνο επικοινωνίας με Ελληνα που δουλεύει εκεί ώστε να συννενοήσε για όλα

ακουγα τα καλυτερα για το thomann εκανα την πρωτη μου αγορα πριν ενα μηνα ολα ΑΨΟΓΑ,,, μα ολα

Prosopiko Tel: 0049-9546-9223-538                       

George Angelopoulos

το παραπανω τηλεφωνο ειναι το πρωσοπικο του ΕΛΛΗΝΑ πωλητη στο thomann αυτος θα αναλαβει και την παραγγελια σου οπως και ολες προς Ελλαδα, καλεις και ρωτας οτι θες στα Ελληνικα φυσικα και ειναι πραγματικα πολυ εξυπηρετικος.

και mail να στειλεις προς George Angelopoulos θα σου απαντηση στα Ελληνικα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  Την κιθαρα αυτη μπορεις να την βρες στην Ελλάδα γύρω

στα 350€.Ψαξε  ;).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Silot είπε:
  Την κιθαρα αυτη μπορεις να την βρες στην Ελλάδα γύρω

στα 350€.Ψαξε  ;).
Μολις γυρισα απο μια τσαρκα στο κεντρο της Αθηνας.

Ρωτησα σε 3 μαγαζια...δε θα πω ποια....

1ο - 499 Ε

2ο - 420Ε

3ο - 320Ε !!!!!!!

Ο τριτος μου ειπε οτι θα την παραγγειλει και οτι ερχεται σε μια βδομαδα περιπου...κι απ οτι καταλαβα...μαλλον απο Τομαν θα την επερνε!

Αλλα και παλι θα την παραγγειλω μονος μου απο τομαν, γιατι θελω να παρω κι αλλα αξεσουαρ, μαζι και χορδες...τα οποια αν τα παραγγειλω αλλη φορα θα μου χρεωσουν και 20Ε τα μεταφορικα!

Αυτο που λεει, οτι πανω απο 299 Ε παραγγελια δε σου χρεωνει μεταφορικα ισχυ στανταρ?

efthimissef είπε:
Αυτο που λεει, οτι πανω απο 299 Ε παραγγελια δε σου χρεωνει μεταφορικα ισχυ στανταρ?
Όχι, είναι κουτοπονηριά των Γερμανών για να σε πιάσουν κορόιδο.

Φυσικά και ισχύει...

Στάνταρ.

Πάντως (τελείως φιλικά, έτσι!!!), με ένα πολύ απλό search θα έπαιρνες πολύ περισσότερες απαντήσεις από αυτές που χρειάζεσαι!!

Παίζει να είναι στο top-3 των πιο πολυσυζητημένων θεμάτων του φόρουμ!!!  ;)

Χτύπα την, δεν παίζει να υπάρξει πρόβλημα :) Το έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι άπειρες φορές :)

Ο τριτος μου ειπε οτι θα την παραγγειλει και οτι ερχεται σε μια βδομαδα περιπου...κι απ οτι καταλαβα...μαλλον απο Τομαν θα την επερνε!
κανεις πλακα ετσι?? :)

longshadow είπε:
Ναι ρε φίλε δεν παίζει αυτό.

Παρ'την από ελλάδα πάντως ρε συ αν πρόκειται για μικρή διαφορά, αυτή είναι η γνώμη μου. Δηλαδή άμα είναι για κανα 20ρικο μην το σκέφτεσαι.......

longshadow είπε:
Οχι δεν κανω καθολου πλακα...Μου ειπε συγκεκριμενα...Θα την παραγγειλω και θα την εχω σε μια βδομαδα.Και για να μου πει και την τιμη εψαξε στο pc...και του κανει ενας φιλος του που ηταν εκει εκεινη τη στιγμη....."ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΠΗΚΕΣ????""""....τι να εννουσε αραγε?

Το συγκεκριμενο μαγαζι παντα το ειχα σε υποληψη,γιατι για οτι και να ειχα ρωτησει μου ελεγε παντα καλυτερες τιμες απο αλλους!

Και επειδη νομιζω αξιζει να τα προβαλουμε κατι τετοια...το μονο που θα πω είναι οτι βρισκεται στην Εμ Μπενακη απεναντι ακριβως απο τον Καγμακη.

Κι οποιος εχει τις αμφιβολιες του δεν εχει παρα να παει να ρωτησει σε τρια μαγαζια στην Αθηνα για την Epiphone G-400, και να ρωτησει και στο συγκεκριμενο μαγαζι...

Και επειδη νομιζω αξιζει να τα προβαλουμε κατι τετοια...το μονο που θα πω είναι οτι βρισκεται στην Εμ Μπενακη απεναντι ακριβως απο τον Καγμακη.
Lol! Και εγω εκει παω...Τhank God for that shop  ;D.

Trending...

Νέα θέματα

Back