Παραγγελια απο www.thomann.de

efthimissef είπε:
Ο τριτος μου ειπε οτι θα την παραγγειλει και οτι ερχεται σε μια βδομαδα περιπου...κι απ οτι καταλαβα...μαλλον απο Τομαν θα την επερνε!
κανεις πλακα ετσι?? :)
Οχι δεν κανω καθολου πλακα...Μου ειπε συγκεκριμενα...Θα την παραγγειλω και θα την εχω σε μια βδομαδα.Και για να μου πει και την τιμη εψαξε στο pc...και του κανει ενας φιλος του που ηταν εκει εκεινη τη στιγμη....."ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΠΗΚΕΣ????""""....τι να εννουσε αραγε?

Το συγκεκριμενο μαγαζι παντα το ειχα σε υποληψη,γιατι για οτι και να ειχα ρωτησει μου ελεγε παντα καλυτερες τιμες απο αλλους!

Και επειδη νομιζω αξιζει να τα προβαλουμε κατι τετοια...το μονο που θα πω είναι οτι βρισκεται στην Εμ Μπενακη απεναντι ακριβως απο τον Καγμακη.

Κι οποιος εχει τις αμφιβολιες του δεν εχει παρα να παει να ρωτησει σε τρια μαγαζια στην Αθηνα για την Epiphone G-400, και να ρωτησει και στο συγκεκριμενο μαγαζι...
πάντως αυτο δεν είναι απόδειξη οτι θα την παραγγελνε απο το thomann.  ;)

ZombieTone είπε:
Ακριβως οπως τα λες ειναι. Ετσι γινεται!

Ολο το φορουμ εχει αγορασει απο αυτο το site.

Αφοβα!
Μα όλο το forum....

εγώ έκανα μια παραγγελία γύρω στα 1100ευρώ και το μόνο που πλήρωσα παραπάνω ήταν 17 ευρώ λόγω της μεταφοράς των χρημάτων απ΄την Εθνική Τράπεζα...είναι άψογοι στην εξυπηρέτηση τους!

Πήρα κάτι πραγματάκια απο thomann και πληρωσα μέσω εμβάσματος. Στο customer centre

της σελίδας γράφει οτι πήραν τα λεφτά στις 19.03.09. Μου έστειλαν μήνυμα στο κιν. στις

24 Μαρτίου ότι η παραγγελία έφυγε. Τους στέλνω mail 30 του μήνα για να μου πουν το

courier που συνεργάζονται και τον αριθμό που χρειάζεται για να μπορώ να κανω trace την παραγγελία.

Δεν πήρα απάντηση...Τους ξαναστέλνω mail 31.03 με την ίδια ερώτηση και αν ξέρουν

πόσο καίρο παίρνει περίπου να έρθουν τα πράγματα... και πάλι τίποτα...

Δεν με ενοχλεί τόσο πολύ που δεν ξέρω το courier ή τον αριθμό για να κάνω trace την παραγγελία ούτε ανησυχώ για το αν θα έρθουν τα πράγματα γιατί είναι επαγγελματίες.

Περίμενα τουλάχιστον όμως μια υποτυπωδη απάντηση...και αυτό για να  λέμε και τα αρνητικά.

ΥΓ.Ξέρει κανείς αν ο Αγγελόπουλος εργάζεται ακόμα στο Thomann διότι δεν με εξυπηρέτησε εκείνος.

Αν μπεις στο site του Thomann κανοντας log on θα βρεις ολα αυτα τα στοιχεια που ζητας στην παραγγελια σου (κατω-κατω).

Superfunk ευχαριστώ για την απάντηση.

Nαι το γνωρίζω.Απο εκεί είδα πότε παρέλαβαν τα χρήματα,όπως επίσης εκεί μου έστειλαν και ένα invoice receipt pdf με όλες τις πληροφορίες για τιν αγορά μου,αλλά πουθενά δεν αναφέρεται καποια πληροφορία σχετικά με το courier

εκτός απο ενα νουμερο AOM FPA. Nr.: Στο mail τους ρώτησα αν αυτό είναι το νούμερο και αν ναι,με ποιο

coυrier να ερθω σε επαφή...Τέσπα το θέμα είναι ότι δεν απαντούν "άσχετα" με το ποια θα είναι η απάντηση.

Κάτι ακόμα.Σε παλαιότερες παραγγελειες εγραφαν στο customer centre τον αριθμό των δεμάτων που θα παραλάμβανα όπως επίσης και τι θα περιέχει το κάθε δέμα ξεχωριστά...αυτη τη φορά τίποτα..

αν πατησεις "details" στη παραγγελια σου θα δεις κατω κατω το tracking nr με αυτη τη μορφη

Parcel shipped (xxxkg by Post/DHL International)contents:

parcel number: 12 ψηφια
θα βαλεις αυτα τα ψηφια στο search εδω www.dhl.de & θα δεις που ειναι το πακετο σου.εναλλακτικα μπορεις να παρεις και τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ με τον κωδικο αυτο (λεγοντας τους οτι ειναι DHL) 

Δεν βρίσκω πουθενά τα δέματα..

Αυτή είναι η τωρινή παραγγελεία

thomann1.jpg

Παλαιότερη παραγγελεία

thomann2.jpg

Τσέκαρα το pdf της παλιας παραγγ.χάρη στη βοηθειά σου και επιτέλους καταλαβα ποια είναι η courier εταιρία.

pdf1.jpg

καινούργια

pdf2.jpg

Ευχαριστώ superfunk!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Υπάρχει ακόμα αυτός ο George Angelopoulos γιατί έχω πάρει 6-7 τηλέφωνα και ενώ χτυπάει...δείχνει να το σηκώνει κάποιος και μετά να υπάρχει πρόβλημα γιατί εγώ δεν τον ακούω......στα τόσα τηλέφωνα ένα"hello"άκουσα,ανταπέδωσα αλλά μετά πάλι χάθηκε.

Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο τηλ. έλληνα ? Μήπως έχετε κάποιο e-mail στο οποίο μπορώ να ρωτήσω αυτό που θέλω στα ελληνικά ?

Ας ρωτήσω και 'σας που σίγουρα θα ξέρετε.Χτες έκανα πρώτη φορά παραγγελία από το thomann.Έβαλα τα στοιχεία μου κανονικά και επέλεξα να πληρώσω με κατάθεση στην τράπεζα,απ'ότι κατάλαβα θα μου έστελναν τον αριθμό ενός δικού τους λογαριασμού τράπεζας για να κάνω κατάθεση τα χρήματα εκεί(και αυτό θέλω να συνεχίζω να πιστεύω),επέλεξα αυτό γιατί μου φάνηκε ο μόνος τρόπος με τον οποίο δεν θα είχα επιπλέον έξοδα με τις τράπεζες.

Αφού έκανα την παραγγελία και μου έβγαλε κάτι σαν απόδειξη μου έστειλαν ένα e-mail ότι πρέπει να περιμένω να εγκριθεί η παραγγελία και να μου στείλουν τον αριθμό από τον λογαριασμό τους στην τράπεζα,έτσι κατάλαβα τουλάχιστον.Αυτό είπαν ότι συνήθως γίνεται το πρωί της επόμενης μέρας.Το πρωί(σχεδόν μεσημέρι)της επόμενης μέρας είναι τώρα και ακόμα να μου στείλουν τον αριθμό από τον λογαριασμό τους στην τράπεζα....

Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω(νομίζω),καμιά άλλη συμβουλή.....?

Trending...

Νέα θέματα

Back