Παράφραση λέξεων .... κατά λάθος.

1)επαιζε στο ραδιο τον "κουρσαρο" του π"κων/νου.και ο γιος μου (5 1/2 ετων) με ρωταει "μπαμπα γιατι ο κοσμος ολος σκυλια κυνηγα;"(ο κοσμος ολος χιλια κυβικα)

2)εχω πει ενα κυριο με το ονομα"ζαχαρια" , "κυριε καρχαρια"

3)λεωφορειο-λεφορειο 

4)το ντιστριμπιτερ του αυτοκινητου οι παλιοι μαστορες το λεγανε τρισιπιτερ,σαν το καρμπιλατερ

1)επαιζε στο ραδιο τον "κουρσαρο" του π"κων/νου.και ο γιος μου (5 1/2 ετων) με ρωταει "μπαμπα γιατι ο κοσμος ολος σκυλια κυνηγα;"(ο κοσμος ολος χιλια κυβικα)
Εδωσε ρέστα ο μικρός!

Η Αγγελικη,μια κοπελα που δουλευαμε μαζι εψαχνε να βρει τους λογιστες οι οποιοι συνεργαζονταν και με το Χοροστασιο.

Παιρνει τηλ στο Χοροστασιο και στη απαντηση του ανθρωπου απο την αλλη γραμμη ρωταει"Χοιροστασιο εκει?",της κακομοιρας εγινε απο τα γελια.

Κάποτε δούλευα ως δρομολογητής σε εταιρία logistics.

Μια από τις εταιρίες/πελάτες ήταν η Κρεμέλ (γιαούρτια, σαλάτες, κλπ) και μια άλλη η bakemark (επαγγελματικά προϊόντα αρτοποϊίας-ζαχαροπλαστικής).

Οδηγός (λίγο "γειά σου") που δρομολογούσα, περίμενε να φορτώσει.

"Τι έγινε ρε Κώστα, ακόμα εδώ είσαι?" του λέω.

"Τι να κάνω, περιμένω τους κρέμελους" μου λέει.

Αρχίζω εγώ τα χαμόγελα αλλά προσπαθώ να το κρύψω.

"Τα άλλα τα φόρτωσες?"

"Μόνο οι κρέμελοι και η μπάκεμαν έμειναν" μου λέει.

"Σιγά μην είναι και σπάιντερμαν" του λέω εγώ γελώντας πλέον.

Και η απάντηση ... "ποιός είναι αυτός ο σπάγγερμαν"?

Άμα δεν κατουρηθούμε σήμερα...

Αναφέρω και δύο τελευταία,από το Μανόλο τον Μαυρομάτη.Είχε κολλήσει κι έναν παίχτη του Ολυμπιακού,το Ζετεμπεργκ τον έλεγε Πέτερσον!Και το Χαριστέα,Χαριστιάδη!

Άμα δεν κατουρηθούμε σήμερα...

Αναφέρω και δύο τελευταία,από το Μανόλο τον Μαυρομάτη.Είχε κολλήσει κι έναν παίχτη του Ολυμπιακού,το Ζετεμπεργκ τον έλεγε Πέτερσον!Και το Χαριστέα,Χαριστιάδη!
Μεγας ο Μανολο και κλασσικος.

Εχει πολυ υλικο για μελετη.?

Η μακαρίτισσα η γιαγιά μου που είχε βγάλει μόνο δημοτικό ήταν εγκυκλοπαίδεια σε τέτοια. Αλλά ήταν και μέταλ, δεν την ένοιαζε να τα λέει λάθος κι άμα τη διόρθωνες μπορεί να μάζευες και καμία. Τη θυμάμαι μικρός να ρωτάει την αδερφή μου τι ακούει στο ραδιόφωνο και να επαναλαμβάνει τον Μπρους Σπρίνγκστιν ως Μπρουτς Πρήξτη.

1. Ενας θειος "Θα παω στο ποντικοφυλάκιο"  (υποθηκοφυλακείο)

2. Καποιος που προφερε το "ου" ως "ο" και δεν ηξερε και γραμματα καποια στιγμη σε μεγαλη ηλικια αρχισε να μαθαινει και μια μερα λεει: Τι σο ειναι η ορθογραφια !!! η μονη με ητα και το μονι με γιωτα !!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ένας φίλος παλιά έλεγε τους ενισχυτές Peavey  Ρέλκευ

Peavey_Guitars_-_Logo__14217.1325997124.1280.1280.jpg

Την πρώτη μέρα που ήμουνα αγγλία λέω στον οδηγό τον προορισμό και μου απαντάει "forty" (40 p δηλ) εγώ κατάλαβα "faulty" (bus) και κατέβηκα και περίμενα το επόμενο.... γαμ@ τα listerine μέσα....? 

Σαφσόξωνο (πηδής του φσάς για να παίηξ)

Σούμποβιτς
Παταδούκας
Σάουντιτς
Φάε την κρέμα σου (από τη γνωστή διαφήμιση Vapona που έλεγε "θα την κρεμάσω")
Κρίστο Περλί
Τήε Ένο
Μίκι Μάη
Τάι Μάνγκο (τάιμ άουτ)
Μαρέντω (Μερέντα)

και μερικά δικά μου

KAΣΑΤΟR
Disneφ
Τουότα (η, μάρκα Ιαπωνικών αυτοκινήτων)
Το ρετσινόλαδο μες στην καρδιά μου, αν και φάλτσο
Όξω Αλουντρός, όξω Μαλουμίδης, όξω Αλουντρός, Μαλουμίδης και Λούμπας και Κωφίδης

εδω ο "μανολο" συγχωνευει τον σαμπανατζοβιτς με τον σαβεφσκι..και βγαινει....ο σαμπανεφσκι

Με ορισμενα απο αυτα που γραφετε εχω "κοπει",κανονικα ομως.

Η κορη μου πιτσιρικα εβλεπε τη διαφημιση με τη μικρη Ολλανδεζα και ελεγε "η μικρη ολα μεσα".

Ο αδερφος μου παλι ακουγε οτι θα ερθει ο θειος Τακης και ελεγε οτι θα ερθει ο Μητσοτακης.

Η γιαγια μου επισης ελεγε τα AllStar ,οστα.

Η γιαγια μου επισης ελεγε τα AllStar ,οστα.

Θυμάμαι μια φορά που σε είχα ρωτήσει τι δώρο μπορεί να θέλει η κόρη σου, και μου είχες πει ότι της αρέσουν τα οστά.

Κάγκελο είχα μείνει.  :classic_biggrin:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back