Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008...

fatalv

Μέλος
Πόντοι
98
Να ανοίξω το πολλάκις ανοιχθέν thread και να πω τα εξής:

Καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ τους διαγωνιζόμενους μαθητές των Ελληνικών Σχολείων! Καλή δύναμη στον αγώνα και την προσπάθειά τους! Καλό κουράγιο παιδιά..!!

Τελευταία και σημαντικότερη προσπάθεια και μετά 4 μήνες σχεδόν καλοκαίρι και ξεκούραση!

Εύχομαι κάθε επιτυχία!

Αντε καλη επιτυχια!!

Σας ευχομαι να μπειτε ΠΡΩΤΟΙ στις σχολες που θελετε..

Και μετα να σπουδασετε 5 χρονια και αλλα 3 μεταπτυχιακα ,να φανε οι γονεις σας κανα εκατομμυριο ευρω για να "μορφωθειτε" και μετα να πιασετε την πρωτη σας δουλεια με 650 ευρω/μηνα!!

Αντε και εις ανωτερα... ;D ;D

(με αλλα λογια δεν κανετε κατι πιο χρησιμο ρε παιδια??)

Superfunk είπε:

;D ;D ;D ;D ;D ;D Τι πιο χρησιμο απο το να δινεις πανελληνιες.???????Ειναι η τελευταια φορα στη ζωη σου που θα κανεις 4 μηνες διακοπες.......(εκτος και γινεις καθηγητης/δασκαλος)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Αντε καλη επιτυχια!!

Και μετα να σπουδασετε 5 χρονια και αλλα 3 μεταπτυχιακα ,να φανε οι γονεις σας κανα εκατομμυριο ευρω για να "μορφωθειτε" και μετα να πιασετε την πρωτη σας δουλεια με 650 ευρω/μηνα!!

???

Αναρωτιέμαι ΑΝ είναι ποτέ δυνατόν να γράφονται και να πιστεύονται αυτά... ::)

Superfunk είπε:
Αντε καλη επιτυχια!!

Το έχω κάνει (πέτυχες και τα νούμερα ακριβώς). Δεν στοίχισε πολλά χρήματα σε κανέναν. Δεν ήταν δυσάρεστο, κάθε άλλο. Δεν παίρνω 650 ευρώ το μήνα. Και με βοήθησε να καταλάβω πόσο ασήμαντοι είμαστε και πόσο άσκοπο είναι να κάνουμε μεγαλόσχημες δηλώσεις. :)

spy είπε:
Το έχω κάνει (πέτυχες και τα νούμερα ακριβώς). Δεν στοίχισε πολλά χρήματα σε κανέναν. Δεν ήταν δυσάρεστο, κάθε άλλο. Δεν παίρνω 650 ευρώ το μήνα. Και με βοήθησε να καταλάβω πόσο ασήμαντοι είμαστε και πόσο άσκοπο είναι να κάνουμε μεγαλόσχημες δηλώσεις. :)
Πες τααααα!! μα είναι ποτέ δυνατόν;...τέλος πάντων

+10.000 για τον spy

Πάντως μάλλον ο άνθρωπος μιλούσε χιουμοριστικά, δεν εννοούσε να μη μπει κανείς στο πανεπιστήμιο, μάλλον κριτική στο πρόβλημα των χαμηλών μισθών κλπ έκανε ;)

Mακάρι να είναι έτσι,. ::)...

Πάντως ρε παιδιά σε αυτό το φόρουμ δεν μπορεί ΟΛΟΙ να γράφουμε μεταφορικά και όλοι να ψάχνουμε αν αυτό που είπε ο τάδε είναι αλήθεια ή αν έκανε πλάκα...Προσωπικά δεν νομίζω να έκανε πλάκα. Μιλάμε ξεκάθαρα έτσι δεν είναι;..

Όταν λέω πλάκα εννοούσα όπως έγραψα σχόλιο για την άθλια σημερινή κατάσταση, χαμηλοί μισθοί, κακή ποιότητα σπουδών κλπ. Αυτό το κρίνω βάσει των γενικότερων θέσεων του sf επί του θέματος ;) Τέλος πάντων, το βασικό πάντως θέμα είναι να πούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδιά που γράφουνε! Άντε, forza!

menelaos είπε:
Τέλος πάντων, το βασικό πάντως θέμα είναι να πούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδιά που γράφουνε! Άντε, forza!
+10.000 ;)

FatalK είπε:
Πάντως ρε παιδιά σε αυτό το φόρουμ δεν μπορεί ΟΛΟΙ να γράφουμε μεταφορικά και όλοι να ψάχνουμε αν αυτό που είπε ο τάδε είναι αλήθεια ή αν έκανε πλάκα...Προσωπικά δεν νομίζω να έκανε πλάκα. Μιλάμε ξεκάθαρα έτσι δεν είναι;..
Ναι, μιλάμε ξεκάθαρα. Ήξεις, αφήξεις(,) ουκ(,) εν πολέμω θνήξεις.  ;D ;D

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :)

Πριν σπευσετε να κατακεραυνωσετε αυτο που ειπε ο SF ενημερωθειτε για το ποσα βγαζει ενας γιατρος που μολις μπαινει στο επαγγελμα ως ελευθερος επαγγελματιας(και που εχει σπουδασει 12 χρονια..χωρις να υπολογιζουμε το στρατιωτικο και το αγροτικο).............ενημερωθειτε επισης για τα ποσα χρονια περιμενει σημερα στην αναμονη για ειδικοτητα(ΜΙΝΙΜUM 2 εως και 10)......Εναλλακτικα μπορειτε να ενημερωθειτε και για τους δικηγορους των 300€ (ναι σωστα ακουσατε) των δικηγορικων γραφειων του Κολωνακιου.....

Για συγκριση μπορειτε να αντιπαραβαλετε τις απολαβες αυτων των επαγγελματων με αλλων που δεν απαιτουν σπουδες (ενδεικτικα να αναφερω....υδραυλικους ή ηλεκτρολογους).

Ακριβως,αυτα που γραφει ο fenderiarhs θελω να πω γιατι ΤΑ ΒΛΕΠΩ καθε μερα και με στεναχωρουν... ::)

κατα τα αλλα ο καθενας ειναι φυσικα ελευθερος να σπουδασει αυτο που θελει εστω και μεσω του ΗΛΙΘΙΟΥ αυτου εξεταστικου συστηματος ...

μη περιμενει ομως και πολλα σε ΑΥΤΗ τη χωρα (δηλ.επαγγελματικη αποκατασταση απο αυτο που εχει σπουδασει η σοβαρες απολαβες...)

πληροφοριακα ΕΧΩ σπουδασει (εχω μεταπτυχιακο στα οικονομικα απο το ΝΥU) οποτε δεν μιλαω εξω απο το χορο....

και για να ξεκαθαρισω την "πλακα" πιστευω οτι πρεπει να σπουδαζουν οσοι ΘΕΛΟΥΝ πραγματικα να σπουδασουν....οχι οσοι "πρεπει"

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
και για να ξεκαθαρισω την "πλακα" πιστευω οτι πρεπει να σπουδαζουν οσοι ΘΕΛΟΥΝ πραγματικα να σπουδασουν....οχι οσοι "πρεπει"
Μεγάλη, πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή και σωστότατη!!!

Έτσι είμαι σύμφωνος! πολύ σύμφωνος... ;)

fenderiarhs είπε:
Πριν σπευσετε να κατακεραυνωσετε αυτο που ειπε ο SF ενημερωθειτε για το ποσα βγαζει ενας γιατρος που μολις μπαινει στο επαγγελμα ως ελευθερος επαγγελματιας(και που εχει σπουδασει 12 χρονια..χωρις να υπολογιζουμε το στρατιωτικο και το αγροτικο).............ενημερωθειτε επισης για τα ποσα χρονια περιμενει σημερα στην αναμονη για ειδικοτητα(ΜΙΝΙΜUM 2 εως και 10)
1.Ένας γιατρός από τη στιγμή που θα βγεί στο ελεύθερο επάγγελμα θα βγάλει χρήματα ΣΙΓΟΥΡΑ!Εαν δεν του κάτσει εκεί που θέλει να ανοίξει ας πάει και λίγο παραπέρα!στο νοσοκομείο οι απολαβές δεν είναι και τόσο καλες...

2.Για τις τεράστιες αναμονές δε φταίει το σύστημα αλλά αυτοί που ήρθαν "εισαγόμενοι"....

bluesbreaker είπε:
1.Ένας γιατρός από τη στιγμή που θα βγεί στο ελεύθερο επάγγελμα θα βγάλει χρήματα ΣΙΓΟΥΡΑ!Εαν δεν του κάτσει εκεί που θέλει να ανοίξει ας πάει και λίγο παραπέρα!στο νοσοκομείο οι απολαβές δεν είναι και τόσο καλες...

2.Για τις τεράστιες αναμονές δε φταίει το σύστημα αλλά αυτοί που ήρθαν "εισαγόμενοι"....

Δεν εξεταζω τι φταιει στο συστημα αλλα το αν υφισταται η οχι η συγκεκριμενη κατασταση.....που εμμεσως πλην σαφως και εσυ λες οτι υφισταται.....(και αν θες και τη γνωμη μου φταιει το συστημα (μαζι φυσικα με την υπερπληθωρα ιατρικων πτυχιων....ας οψεται το κομπλεξ του ελληνα γονιου να δει το παιδι του δικηγορο/γιατρο) το οποιο ευθυνεται για τις τεραστιες αναμονες επειδη ακριβως λειτουργει με την μορφη της επετηριδας και οχι με καποιο πραγματικα αξιολογησιμο στοιχειο (οπως π.χ εξετασεις)

Εργαζομαι στο χωρο της υγειας και συγκεκριμενα στα οικονομικα της υγειας, το οικογενειακο μου περιβαλλον ανηκει στο χωρο της υγειας και επετρεψε μου να εχω παρα πολυ καλη εικονα......ο νεος ιδιωτης γιατρος πειναει..(ευχαριστως να σου δωσω στοιχεια για το ποσοι κανουν αιτηση σε ινστιτουτα αδυνατισματος η για εργασια σαν συμβασιουχοι ως ελεγκτες  περιορισμενης απασχολησης ωστε να πληρωνουν το Τ.Σ.Α.Υ τους...)...πλην ελαχιστων μεγαλογιατρων η οσων εχουν "κληρονομησει" ετοιμο το επαγγελμα απο τον γονιο......Επιπλεον κανεις ενα ακομα λαθος στο γεγονος οτι αν καποιοι γιατροι ειναι σε καπως καλυτερη μοιρα αυτοι ειναι οι νοσοκομειακοι οχι φυσικα επειδη οι απολαβες τους ειναι καλες (καθε αλλο) αλλα ελεω παραοικονομιας  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Αστο σου λεω καλυτερα.....

Δεν εξεταζω τι φταιει στο συστημα αλλα το αν υφισταται η οχι η συγκεκριμενη κατασταση.....που εμμεσως πλην σαφως και εσυ λες οτι υφισταται.....(και αν θες και τη γνωμη μου φταιει το συστημα (μαζι φυσικα με την υπερπληθωρα ιατρικων πτυχιων....ας οψεται το κομπλεξ του ελληνα γονιου να δει το παιδι του δικηγορο/γιατρο) το οποιο ευθυνεται για τις τεραστιες αναμονες επειδη ακριβως λειτουργει με την μορφη της επετηριδας και οχι με καποιο πραγματικα αξιολογησιμο στοιχειο (οπως π.χ εξετασεις)
+1 για τις εξετάσεις(αλλά και εδώ μπαίνει το κριτήριο της αξιοκρατίας οπότε κλάψε!-κοινώς αυτοί που δεν έδωσαν πανελλήνιες για να περάσουν στη σχολή και πήραν το ΔΙΚΑΤΣΑ με σμπρώξιμο θα τη βγάλουν έτσι και στις εξετάσεις >:)

Trending...

Νέα θέματα

Back