- Πόντοι
- 38
Υπάρχει σύζυγος που θα αφήσει τον άντρα της να νοικιάσει γκαρσονιέρα, τάχα μου για να παίζει μουσική χωρίς να ενοχλεί;kontras είπε:Εκτός αν νοικιάσεις και μια γκαρσονιέρα![]()

Υπάρχει σύζυγος που θα αφήσει τον άντρα της να νοικιάσει γκαρσονιέρα, τάχα μου για να παίζει μουσική χωρίς να ενοχλεί;kontras είπε:Εκτός αν νοικιάσεις και μια γκαρσονιέρα![]()
Ώρα 23:50...αγάπη μου...."πετάγομαι" μέχρι την γκαρσονιέρα γιατί έχω έμπνευση....μην με περιμένεις...πέσε για ύπνο ;D ;D ;DJasemeister είπε:Υπάρχει σύζυγος που θα αφήσει τον άντρα της να νοικιάσει γκαρσονιέρα, τάχα μου για να παίζει μουσική χωρίς να ενοχλεί;![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D12AX7 είπε:Ναι αλλά με το διάδρομο έχεις μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και την ξεθεώνεις και σφίγγουν και τα κωλ......
No offence iliasbass, απλά βρήκα την ιδέα σου καλύτερη από του χαρίλατρου..
Έτσι είναι. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν στο περιβάλλον που ζουν κάθε μέρα οι γονείς. Αλλιώς για πολλά χρόνια θα υπάρχει πρόβλημαE7#9 είπε:συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες ότι το πρόβλημα είναι οι συμβίες και όχι τα παιδια!
από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις. αν τα συνηθήσεις όταν πέφτουν για ύπνο να μην ακούγεται ούτε το πέταγμα της μύγας (όπως λέει και η κυρία μου) τότε .... καλλίτερα να αλλάξεις χόμπυ.
σε λογικές όμως οικιακές εντάσεις (τύπου τηλεόραση, ραδιόφωνο κλπ) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εκτός ίσως του ότι αν δεν παίξεις το παιδί δεν θα κοιμάται!!!
+2mij είπε:Έτσι είναι. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν στο περιβάλλον που ζουν κάθε μέρα οι γονείς. Αλλιώς για πολλά χρόνια θα υπάρχει πρόβλημα
Έρχομαι Ζακυνθο να σε βοηθήσω φίλε μου.spimav_z είπε:εχω αρχισει και πακεταρω πετωντας τα αχρηστα και πουλωντας τα μη αξιοποιησιμα απο μενα πλεον.
ναι ρε γμτ. δεν "βγαζει" καθολου το οργανο. λες και ειναι "μουγκη"elavd είπε:Έρχομαι Ζακυνθο να σε βοηθήσω φίλε μου.
Να την ξεφορτωθείς αυτή την παλιο-Eric Johnson επιτέλους...
Για το καλό του παιδιού σου!!!!!!!!;D
spimav_z είπε:φερε μια παιδικη κουνια και την κανουμε τραμπα!! ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dplayloud είπε:Ρε Σπυρο, μια φορα πηγα να σου κανω ψυχικο και την πληρωνω ρε?
Αλλωστε η '73 που την επαιξα τωρα την Παρασκευη μια χαρα μου ακουστηκε![]()
Σπύρο είπαμε, άμα και όταν κι αν κάτσει και μετά απο πολλή σκέψη και αν οι πλανήτες είναι στη σωστή σειρά τότε και μόνο τότε ίσως να το μιλήσουμεspimav_z είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
τακη οντως εχεις μια αξιοζηλευτη "στρατο" κρινοντας απο τον ηχο σου στο 1ο on line noiz jam και απο την φωτο...στην θεση σου ΔΕΝ θα την εδινα ποτε![]()
![]()
Μεγάλε μπορεί να είπες και την ατάκα της χρονιάς......Kostas-5150 είπε:Εμεις η αντρες με το χοιμπι μας δεν "παιζουμε.." βρισκουμε λυση σε 10 λεπτα..
Να'χαν και οι γυναικες χομπι...
spimav_z είπε:το ευτυχημα ειναι οτι εχω εναν ενισχυτη και την tonelab στην ταξη μου στο σχολειο , οπου και περναω ολες τις πρωινες ωρες και ετσι δεν γυριζω σπιτι κ@υ.......ενος για να παιξω.
οχι ακομα τουλαχιστον.