Γεια χαρά στους παντρεμένους, με παιδιά ή χωρίς!
Και εγώ μέλος στο club, χωρίς παιδιά όμως ακόμα. (Πιστεύω γρήγορα πως θα έρθει και εκείνη ή ώρα
)
Το θεματάκι μου κι εμένα είναι πού θα πάω όλα τα όργανα, τα ηχεία, τις κιθάρες, τον ενισχυτή, τα πλήκτρα τα καλώδια, αα, και τον υπολογιστή, όταν (πρώτα με το καλό) έρθει μπέμπης ή μπέμπα.
Μέχρι σήμερα το δεύτερο δωμάτιο έχει καταληφθεί, με auralex στους τοίχους, σε λίγο σκέφτομαι να φτιάξω και μπασοπαγίδες στους τοίχους, broadband κτλ.
Φυσικά όταν θα έρθει το καινούργιο μέλος στην οικογένεια, όλα θα φύγουν και θα γίνει παιδικό. (δεν το συγκρίνω και δεν το μετανιώνω
)
Αλλά, μέχρι να πάω στο καινούργιο σπίτι (τα επόμενα 5 χρόνια) πώς θα την βγάζω;; :
Σκεφτόμουν, να πάω να πάρω κανένα macbook με firewire κάρτα και να μπορώ να μεταφέρω όλο το home studio από εδώ κι από κεί:
Μπορεί να γράφω μουσική στο σαλόνι, στην κουζίνα, ά, ίσως και στην τουαλέτα όπως ο Καρβέλας, και ίσως γραφτεί τότε και κανένα HIT ;D ;D
Αααα, μιας και είπα για υπολογιστή, να πάω να την κάνω έτσι με mac και να γίνει portable το studio ή να μην σπαταλήσω άδικα λεφτα και να πάω σε PC;;
Χμμμμ, για να ανοίξω και καινούργιο thread με τα συν και πλυν το υπολογιστικών μηχανημάτων, και ίσως γίνει και sticky
http://www.noiz.gr/index.php?topic=162374.0