Παντρεμενος και με μικρο παιδι.Practice ποτε κανουμε?

stam and the witches είπε:
Αυτό το topic με το τρομοκράτησε. Δε θέλω να μεγαλώσω.
Να σου αφιερωσω τοτε και εσενα ενα (καθοτι εχω δυο μικρα παιδια και μπορω να παραγω blues σαν μοτερ)

I've got the growing up denial syndrome blues, baby

I just want to stay put

Birth control is my weapon, baby

having kids is just like shooting yourself in the foot...

Evris μόλις διορίστηκες στιχουργός μου.Μόλις βαρεθώ τα instrumental πιάνεις δουλεία.

Και για σενα, ενα πιο ελευθερο, παλι ομως πεντατονικη-μινορε...

hey, hey, hey

odis hear my odyssey

kids never sleep, kids never rest

Was "Da Boss"  became a guest

Guitar volume near zero

if you're still single you're my hero...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι με τον μικρό (16 μηνών) και jammaroume παρέα.... ;D

Βαράει ότι βρίσκει και τον ηχογραφώ ενώ έχω ανοικτά και κάνα δυο plugin για pads!! 8)

Η σύζυγος  είναι εκτός του δωματίου και απειλεί να μπεί με το ζόρι...γιατί "δεν είναι πράγματα αυτά,θα μας διώξουν από την πολυκατοικία!"

Σοβαρά τώρα με την μουσική κανένα πρόβλημα...τα παιδιά ξετρελαίνονται ειδικά με ρυθμικά ή μελωδικά κομμάτια...αλλά βαριούνται εύκολα... γι'αυτό και δεν είναι fun loopo-ειδών συνθέσεων και κατ'επέκταση του σταμάτα-ξεκίνα-βάλε reverb-βγάλε μπάσα-ρίχτο δεξιά-κτλ-κτλ της home παραγωγής.

Ευτυχώς είναι γεγονός ότι απαξ και συνηθίσουν ένα λογικής έντασης ηχητικό background (δηλαδή τα monitors χαμηλά προς μέτρια και κάνα-δύο κλειστές πόρτες) κατά την ώρα του ύπνου αυτό παραμένει και δεν αλλάζει.

Ελπίζω,ωστόσο, γρήγορα να μπορέσει να συμμετάσχει και συνείδητα στο hobby του μπαμπά γιατί όσο μεγαλώνουμε στερεύουμε κι από ιδέες  :-\

οι δυσκολιες ειναι και "ωραιες"...μερικες φορες.

πανω απ ολα ειναι τα παιδια. αυτο τουλαχιστον σκεφτομαι εγω αυτον τον καιρο που ειμεστε εν αναμονη.

Αχ...Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μπορει να παιξει ΑΛΗΘΙΝΑ τα blues αν δεν περασε τη φαση "κιθαρα, διαμερισμα και μικρο παιδι"...
μ αρεσε πολυ αυτο. λετε να ξεφυγω απο τις πεντατονικες καποια στιγμη οσο μεγαλωνει ο μικρουλης μου??  8) ;D ;D ;D ;D

εμενα παντως ο ανηψιος μου (πεντε μηνων), οταν του παιζω ακουστικη κιθαρα σταματαει τα παντα και ακουει αφοσιωμενος ....  :D :D :D

Κι εγώ με ακουστική τον μεγάλωσα. :)

Λεζάντα: "Ετσι, ξαπλωτά μαθαίνουμε πρώτα και μετά όρθιοι."

Alter είπε:
εμενα παντως ο ανηψιος μου (πεντε μηνων), οταν του παιζω ακουστικη κιθαρα σταματαει τα παντα και ακουει αφοσιωμενος ....  :D :D :D
Το κακό είναι ότι δεν παίζουμε όλοι το ίδιο καλά με σένα ...;D ;D

Όταν άφησα την 5χρονη ξαδελφούλα μου στο ΜΟΤΙΦ , πάντως ζωγράφησε , τις έδειξα τις βασικές συχωρδίες και το έπιασε αμέσως.Μετά απο λίγα λεπτά όχι μόνο μου έφτιαχνε μελωδίες αλλά είχε και απαίτηση να της βάζω τους ήχους που ζητούσε. Είναι τρομακτικό το πόσο γρήγορα μαθαίνουν τα παιδιά.

Κύριοι πάμε για απόσυρση.

Πάντως το να έχεις σύμμαχο το παιδί στο χόμπυ σου ενάντια στην γυναίκα, είναι ύπουλο αλλά άκρως αποτελεσματικό.Δεν φταίς εσύ , φταίει το παιδί. 

kilon είπε:
Πάντως το να έχεις σύμμαχο το παιδί στο χόμπυ σου ενάντια στην γυναίκα, είναι ύπουλο αλλά άκρως αποτελεσματικό.Δεν φταίς εσύ , φταίει το παιδί.  
Ναι  :) Σε γενικές γραμμές και στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι είναι  :)

Εμένα πάντως με "δίνει" η μικρή  :)  Αμέσως και στυγνά σαν Γερμανίδα SS της Βέρμαχτ.Ετσι και  δυναμώσω λιιιιιιγο (την ώρα που η σύντροφος κοιτάει αλλού ή είναι αποροφημένη στα πλήκτρα της και δεν με παίρνει πρέφα),έρχεται και κάθεται μπροστά μου και με δείχνει,φωνάζοντας "τινατα-τινατά".Με αγριοκοιτάει η σύντροφος και χαμηλώνω αμέσως με την ουρά στα σκέλια  :-\  Εχει προλάβει εκείνη και την έχει για σύμμαχο...είναι και η ηλικία της μικρής τέτοια βέβαια,που είναι ακόμα ένα με την μάνα της

Θα συμφωνήσω μαζι σου και στο πόσο γρήγορα μαθαινουν...και δεν τους ξεφεύγει ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΤΕ !  :)

Απο παραπλευρες απωλειες πως τα πατε?Εμενα μεχρι στιγμης ο διχρονος γιος μου εχει ριξει ενα ποτηρι γαλα μεσα στο Midi Keyboard μου..Ευτυχως που ο μπαμπας ειναι ηλεκτρονικος και το σωσαμε το οργανακι...Τωρα εχει βαλει παντως στοχο τα μονιτορ μου...το βλεπω να ερχεται..

SImon2000 είπε:
Απο παραπλευρες απωλειες πως τα πατε?Εμενα μεχρι στιγμης ο διχρονος γιος μου εχει ριξει ενα ποτηρι γαλα μεσα στο Midi Keyboard μου..Ευτυχως που ο μπαμπας ειναι ηλεκτρονικος και το σωσαμε το οργανακι...Τωρα εχει βαλει παντως στοχο τα μονιτορ μου...το βλεπω να ερχεται..
Εμένα η μικρή έχει χαλασει ένα καλώδιο, έχει σπάσει 2 φορές την Ε καντίνι από τη stratocaster και την έχει φουντάρει 2-3 φορές από τον καναπε!!! Αλλά ως γνωστόν δεν μασάνε αυτές οι κιθάρες απο πάσης φύσεως κακομεταχείριση... ;D ;D ;D

Επίσης επειδή χοροπηδάει πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή το Ctrl πλέον δεν "ακουει" στα περισσότερα πατήματα... :) :) :) πάμε γι'άλλο :) :)

Κυκλοφορούν κάτι παιδικά mini keyboards με μπαταρίες  που έχουν και μικρόφωνο (το οποίο δουλεύει μια χαρά)

Αξίας 10-15 ευρώ.Τα βρίσκεις σε καταστήματα παιδικών παιχνιδιών και σε πανηγύρια.4 οκτάβες και κάποιοι υποτυπώδεις ρυθμοί.Είναι ότι πρέπει για τα πολύ πιτσιρίκια.Κάθε 2-3 εβδομάδες παίρνουμε και ένα γιατί συνήθως ή κόβει το καλώδιο του μικροφώνου ή χαλάει κάποιο κουμπί.Τα πλήκτρα δεν παθαίνουν τίποτα.

Check them out.

Πάντως με τίποτα δεν μπορείτε να πείτε οτι βαριέστε. Συν ότι κάνετε γυμναστική τρέχοντας πέρα δώθε σαν τον Βέγγο να προλάβετε την καταστροφή . Αχ σας ζηλεύω...

Εγώ παίδες έχω δυο μικρές.( βλέπετε μια πήρα και έγιναν τρεις τώρα .χαχαχααχαχαχ )

Την μεγάλη μου κάποτε προσπάθησα να της μάθω αρμόνιο ευτυχώς τις έδωσα ένα παλιό που είχα, για την δείξω έτσι κάποια πράγματα, πήρα ένα μαρκαδόρο και έβαφα λίγο στην άκρη τα πλήκτρα για να μην τα χάνει οπότε μετά όταν την είχα αφήσει μόνη της να μελετήσει λίγο μετά καμιά ώρα πήγα και είδα ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε το είχε ζωγραφίσει όλο με μαρκαδόρους με κόλα uho κώλυσε αυτά τα χρωματιστά χαρτάκια που έχουν στα νηπιαγωγεία και το αρμόνιο στο τέλος έμοιαζε με χαρταετό.

Τελικά δεν ξανά επιχείρησα  ποτέ να της δείξω και μου θύμωσε μάλλον σε αυτό το ζήτημα γι αυτό τώρα θέλει να μάθει κιθάρα.

Εγώ από την άλλη λέω ότι για ζωγράφος θα ήταν πιο πετυχημένη.αχαχαχαχαχαχαχ

Αυτά.

Όσο αφορά το πώς παίζω σπίτι παιδιά 5 χρόνια τέρμα με ακουστικά είμαι έτοιμος για ωριλά. ;D ;D ;D

Γεια χαρά στους παντρεμένους, με παιδιά ή χωρίς!

Και εγώ μέλος στο club, χωρίς παιδιά όμως ακόμα. (Πιστεύω γρήγορα πως θα έρθει και εκείνη ή ώρα ;))

Το θεματάκι μου κι εμένα είναι πού θα πάω όλα τα όργανα, τα ηχεία, τις κιθάρες, τον ενισχυτή, τα πλήκτρα τα καλώδια, αα, και τον υπολογιστή, όταν (πρώτα με το καλό) έρθει μπέμπης ή μπέμπα.

Μέχρι σήμερα το δεύτερο δωμάτιο έχει καταληφθεί, με auralex στους τοίχους, σε λίγο σκέφτομαι να φτιάξω και μπασοπαγίδες  στους τοίχους, broadband κτλ.

Φυσικά όταν θα έρθει το καινούργιο μέλος στην οικογένεια, όλα θα φύγουν και θα γίνει παιδικό. (δεν το συγκρίνω και δεν το μετανιώνω :))

Αλλά, μέχρι να πάω στο καινούργιο σπίτι (τα επόμενα 5 χρόνια) πώς θα την βγάζω;;  ::)

Σκεφτόμουν, να πάω να πάρω κανένα macbook με firewire κάρτα και να μπορώ να μεταφέρω όλο το home studio από εδώ κι από κεί:

Μπορεί να γράφω μουσική στο σαλόνι, στην κουζίνα, ά, ίσως και στην τουαλέτα όπως ο Καρβέλας, και ίσως γραφτεί τότε και κανένα HIT ;D ;D

Αααα, μιας και είπα για υπολογιστή, να πάω να την κάνω έτσι με mac και να γίνει portable το studio ή να μην σπαταλήσω άδικα λεφτα και να πάω σε PC;;

Χμμμμ, για να ανοίξω και καινούργιο thread με τα συν και πλυν το υπολογιστικών μηχανημάτων, και ίσως γίνει και sticky ;)

http://www.noiz.gr/index.php?topic=162374.0

SImon2000 είπε:
Ένας φίλος μου παντρεμένος και με 2 μικρά κοριτσάκια, έχει σε ΟΛΑ τα μουσικά του όργανα (USA strat, Ibanez Musician, Martin acoustic) αυτοκόλλητα από το "Μικρό μου Πόνυ" και λοιπά τέτοια. ΔΕΝ τον αφήνουν να τα βγάλει και σε όλες τις συναυλίες εμφανίζεται με τα αυτοκόλλητα  ;D ;D ;D

Εγω παντως σκεφτομαι να παρω/φτιαξω μια ντουλαπα ειδικη (σαν βιτρινα) για να βαζω μεσα τις κιθαρες και να τις κλειδωνω (πουλανε τετοια αραγε?).

Ο μικρος ειναι ακομα 4 μηνων, αλλα σε λιγο θα αρχισει να περπαταει και θα πιανει οτι βρισκει μπροστα του  ;D

Για να απαντησω στην αρχικη ερωτηση του θεματος, τα ακουστικα ειναι μεχρι στιγμης μονοδρομος - που σημαινει οτι πρεπει να παιζω με τον solid-state μου γιατι ο λαμπατος δεν εχει εξοδο ακουστικων.

Με τις ακουστικες ομως δεν εχω τετοια επιλογη, αλλα ευτυχως του αρεσει να ακουει να παιζω  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα