• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Παντρεμενος και με μικρο παιδι.Practice ποτε κανουμε?

Ψιλομονόδρομο το κόβω το ακουστικάκι. Εκτός αν νοικιάσεις και μια γκαρσονιέρα :D

kontras είπε:
Ψιλομονόδρομο το κόβω το ακουστικάκι. ...
Μπορείς να πάρες ακουστικά κλειστού τύπου που απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους, να μην τα συνδέσεις πουθενά  και να τα φορέσεις.... στο παιδάκι.  :)

Αστειεύομαι... κι εγώ είχα το πρόβλημα για χρόνια. Δυστυχώς, δεν λύνεται 100% αν δεν βρεις δικό σου χώρο.

Εμείς πάντως παίζουμε στο σπίτι και η μικρή χορεύει.

Εξαρτάται βέβαια και από το τι μουσική παίζεις.Νομίζω οτι τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις.

Τα παιδιά μαθαίνουν,οι γυναίκες ποτέ  8) ;D

Βοηθάει πολύ αν είναι και η συμβία μουσικός γιατι συνήθως αυτή δημιουργεί το πρόβλημα και όχι το παιδί.

Αν θέλεις βέβαια να παίζεις σε πολύ υψηλές εντάσεις το στουντιο είναι μονόδρομος

Last edited by a moderator:
blues power είπε:
...Νομίζω οτι τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις.
Συμφωνώ αλλά δεν πρέπει τα αυτιά των παιδιών να εκτίθενται σε εντάσεις λαμπάτου, ακόμα και αν τους αρέσει (που τους αρέσει δηλαδή  ;D)

Σε μία εργασία (όπου μελετήθηκαν 5249 παιδιά από 6 ως 19 ετών) βρέθηκε ότι το 12,5% έπασχε από κάποιας μορφής μείωση της ακουστικής ευαισθησίας λόγω έκθεσης σε υπερβολικό θόρυβο. Εκτιμάται ότι στην Αμερική περίπου 5.2 εκατομμύρια παιδιά την "έχουν πατήσει" έτσι.

Εδώ το σχετικό άρθρο.

Ετσι είναι harilatron  :)

Θέλει μεγάλη προσοχή στην ένταση.Αλλά 1000 φορές να παίξω πιό σιγά παρά να παίξω με ακουστικά γιά πολύ ώρα.

O junior ειναι μολις 12 μηνων οποτε θα αργησει να ''μαθει''.

Ασε που οποτε με βλεπει με την κιθαρα θελει να παζει και αυτος μαζι μου.(με τον τροπο του παντα βεβαιως) ;D ;D ;D

Τα ακουστικα θελω να τα ψιλο-κοψω γιατι λογω επαγγελματος -ηχοληπτης- προσεχουμε για να εχουμε.

Και οι ομοιοπαθεις συναδελφοι τρεχουν με δουλειες,οικογενεια κλπ...

Τωρα που το σκεφτομαι ολοι γυρω μου ''τρεχουν''  :P αλλα ανοιγω μεγαλο θεμα τωρα εεε :)

Τα βολευεις ολα εαν θες..στελνεις την γυναικα καμια βολτα "κουκλα μου παρε την μικρη και πηγαιντε μια βολτα στο mall" Η την στελνεις για καφε με καμια φιλη και το παιδι στην μανα της για κανα 2ωρο, Η τελος παντων το παιρνεις αλλιως και πας σε φιλο,η σε στουντιο.

Εμεις η αντρες με το χοιμπι μας δεν "παιζουμε.." βρισκουμε λυση σε 10 λεπτα..

Να'χαν και οι γυναικες χομπι...

Kostas-5150 είπε:
Να'χαν και οι γυναικες χομπι...
εγω παντως πήρα στην γυναίκα μου διαδρομο γυμναστικής και βρήκα την ησυχία μου.. ;) 8) 8) 8)

Διάδρομο γυμναστικής? Αυτό είναι χόμπυ για χάμστερ. ;D

Εγώ προσπαθώ να την πείσω ότι καλύτερο χόμπυ από το πλύσιμο των αυτοκινητων (μέσα-έξω) είναι μόνο το σιδέρωμα. :)

Ναι αλλά με το διάδρομο έχεις μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και την ξεθεώνεις και σφίγγουν και τα κωλ......  ;)

No offence iliasbass, απλά βρήκα την ιδέα σου καλύτερη από του χαρίλατρου..

iliasbass είπε:
εγω παντως πήρα στην γυναίκα μου διαδρομο γυμναστικής και βρήκα την ησυχία μου.. ;) 8) 8) 8)
Δεν είναι καλό. Τσάμπα τρέξιμο, τρέχει 2 ώρες κ πάλι μέσα στα πόδια σου την έχεις ;D ;D ;D ;D ;D

harilatron είπε:
Διάδρομο γυμναστικής? Αυτό είναι χόμπυ για χάμστερ. ;D

Εγώ προσπαθώ να την πείσω ότι καλύτερο χόμπυ από το πλύσιμο των αυτοκινητων (μέσα-έξω) είναι μόνο το σιδέρωμα. :)
Σε νοιωθω..(ελπιζω να μην βλεπει..)

Kostas-5150 είπε:
Τα βολευεις ολα εαν θες..στελνεις την γυναικα καμια βολτα "κουκλα μου παρε την μικρη και πηγαιντε μια βολτα στο mall" Η την στελνεις για καφε με καμια φιλη και το παιδι στην μανα της για κανα 2ωρο,
Έεεετσι...ευτυχώς που η γυναίκα μου είναι και αυτή μουσικός και με καταλαβαίνει απόλυτα... :) :) :)

Εγώ με 2 μικρά της λέω ότι πρέπει "οπωσδήποτε" να πάνε τα παιδιά στο κοντινό παιδικό πάρκο για να "κοινωνικοποιηθούν", να γνωρίζουν άλλα παιδάκια κτλ ;D ;D ;D

Μου τα χάλασε λίγο ο καιρός τώρα αλλά από την άλλη τη θέλουμε και λίγη βροχούλα...

Trending...

Νέα θέματα