- Πόντοι
- 36
Εγώ ανοίγω σε άλλο tab και είμαι οκ
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΡΕ, ΔΕ ΣΕ BAN-ΑΡΑΜΕ?!?!??!?! :lol: :lol: :lol:να ορισουμε συγκεκριμενες ημερομηνιες να μπαινουμε 8O
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΡΕ' date=' ΔΕ ΣΕ BAN-ΑΡΑΜΕ?!?!??!?! :lol: :lol: :lol: [/quote']δεν θα με ξεφωρτωθητε ευκολα :twisted:να ορισουμε συγκεκριμενες ημερομηνιες να μπαινουμε 8O
Να κάνουμε γενικές συναντήσεις και να λέμε το πως τα πηγαίνει το site ποιος πήρε καινούρια κιθάρα' date='ποιος είναι πιο κάφρος,πως φτιάχνεις ρολό με πατάτες, τι έγινε στην Τατιάνα κλπ:lol: :lol: :lol:
θέληση να υπάρχει..
Edit: jason θα σε υποστηρίξω εγώ ρε.Μην ανησυχείς.(θα φάμε βρωμόξυλο!!)[/quote']ευχαριστω ρε sam
να ρε αυτος ειναι καλος ανθρωπος οχι σαν τους αλλους που θελουν να με κανουν ban :roll: :twisted:
:lol: :lol: :lol:
σοβαρα τωρα λεμε ημερομηνιες....τι λετε τα σαββατοκυριακα βραδυ?
Ε όχι κι έτσι ρε Ιάσωνα! :lol: :lol: Όχι και να χάσουμε την κανονική ζωή μαςσοβαρα τωρα λεμε ημερομηνιες....τι λετε τα σαββατοκυριακα βραδυ?
ειναι απλο παρε μια πατατα και βαλε την στο ρολο!!! :lol: :lol:αληθεια ξερεις να φτιαχνεις ρολο με πατατες? :lol:
καθημερινη παντως δεν νομιζω να μπορει κανεις...Ε όχι κι έτσι ρε Ιάσωνα! :lol: :lol: Όχι και να χάσουμε την κανονική ζωή μαςσοβαρα τωρα λεμε ημερομηνιες....τι λετε τα σαββατοκυριακα βραδυ?
Μια φορά έφτιαξα μακαρόνια και με έπιασε η κοιλιά μου.....αληθεια ξερεις να φτιαχνεις ρολο με πατατες? :lol:
ΏΩΩΩωωωωπα! Εσύ τα έφαγες κιόλας γι αυτό. Χρυσός κανόνας: ποτέ δεν τρώμε το φαΐ που (λέμε ότι) ξέρουμε να φτιάχνουμε. 8)Μια φορά έφτιαξα μακαρόνια και με έπιασε η κοιλιά μου.....αληθεια ξερεις να φτιαχνεις ρολο με πατατες? :lol:
Τα σχόλια δικά σου