κοντα επεσες, αλλα...οχι!funky_bassman είπε:το ένα πάντως είναι ότι λείπει η μπαταρία...
κοντα επεσες, αλλα...οχι!funky_bassman είπε:το ένα πάντως είναι ότι λείπει η μπαταρία...
Εκτός της πολύ άστοχης τοποθέτησής σου για το clip των παιδιών, παραθέτω το συγκεκριμένο σχόλιο....relayer είπε:Ένας τραγουδιστής που προσπαθεί να μιμηθεί τον Καζαντζίδη (σιγά τον μεγάλο βάρδο, αν και στο νόιζ κάποιοι τον έχουνε θεό...)
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφω φίλε govan... Εγώ δε θέλω να χαϊδεύω τα αυτιά των "παιδιών" και ας με λένε άστοχο... Λοιπόν αυτή εξακολουθεί να είναι η άποψή μου και για το τραγουδάκι και για το στελάκι... Σόρρυ που δεν σου αρέσει τι να κάνουμε δε γίνεται να συμφωνούμε σε όλα...govanmaniac είπε:Εκτός της πολύ άστοχης τοποθέτησής σου για το clip των παιδιών, παραθέτω το συγκεκριμένο σχόλιο....
Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις τι έγραψες...
Μπα για flame το εγραψε... ;D, αλλα δεν θα τσιμπησουμε,αλλωστε απαντησε το NATIONAL GEOGRAPHIC για εμας ,μια και εξεδωσε πολυτομο εργο αφιερωμενο σε ΑΥΤΟΝ (ναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ μια και ΕΙΝΑΙ θεος... ),& ετσι λοιπον στον ελληνικο λαο που η συντριπτικη του πλειοψηφια λατρευει και "προσκυνα" τον Στελλαρα ερχεται να προστεθει και το ιστορικοτερο και εγκυροτερο περιοδικο του πλανητη...govanmaniac είπε:Εκτός της πολύ άστοχης τοποθέτησής σου για το clip των παιδιών, παραθέτω το συγκεκριμένο σχόλιο....
Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις τι έγραψες...
Καλά κάνετε και τον προσκυνάτε υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που προτιμούν να βλέπουν παραπέρα...Superfunk είπε:Μπα για flame το εγραψε... ;D, αλλα δεν θα τσιμπησουμε,αλλωστε απαντησε το NATIONAL GEOGRAPHIC για εμας ,μια και εξεδωσε εργο αφιερωμενο σε ΑΥΤΟΝ (ναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ μια και ΕΙΝΑΙ θεος... ),& ετσι λοιπον στον ελληνικο λαο που η συντριπτικη του πλειοψηφια λατρευει και "προσκυνα" τον Στελλαρα ερχεται να προστεθει και το ιστορικοτερο και εγκυροτερο περιοδικο του πλανητη...
ειπαμε «Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι».δεν μπορώ βρε Νίκο να μην τσιμπήσω.... όταν γράφονται τέτοια πράγματα ΔΕΝ γίνεται να μην τσιμπήσω... Πάνε να μειώσουν μια τεράστια αξία ρε γμτ... και ούτε έχουν υποψιαστεί για τι φωνή, για τι τραγούδια και για τι πολιτιστική κληρονομιά μιλάνε....
Έλα ρε γκόβαν τίποτα δε μειώνω... Δικαίωμά μου να μη με συγκινεί κάτι όταν το έχω ακούσει δε γίνεται να το προσκυνώ επειδή θεωρείται "πολιτιστική" κληρονομιά και του έκανε αφιέρωμα το νάσιοναλ τζεογκράφικ...govanmaniac είπε:δεν μπορώ βρε Νίκο να μην τσιμπήσω.... όταν γράφονται τέτοια πράγματα ΔΕΝ γίνεται να μην τσιμπήσω... Πάνε να μειώσουν μια τεράστια αξία ρε γμτ... και ούτε έχουν υποψιαστεί για τι φωνή, για τι τραγούδια και για τι πολιτιστική κληρονομιά μιλάνε....
Δεν είπα μείον επειδή θυμίζει κάτι, αλλά επειδή προσπαθώντας να θυμίσει κάτι βρήκα επίπεδη την απόδοσή του...manos_m είπε:Και δεν καταλαβαίνω γιατί όταν κάποιος τραγουδιστής μας θυμίζει κάποιος άλλο τραγουδιστή είναι -.
μπα δεν καταλαβαινουμε εμεις οι ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΙΚΟΙ απο τετοια...οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εχθρος...(να σκεφτεις μια φορα μου ειπε ο πατερας μου οτι δεν του αρεσει και εκανα 5 μηνες να του ξαναμιλησω... ;D ;D)relayer είπε:τωρα για τους υπολοιπους που δεν τον γουσταρουν δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα...υπαρχουν αλλωστε και ανθρωποι που δεν γουσταρουν τον Παρθενωνα και την Αφροδιτη της Μηλου γιατι ειναι πολυ...παλια... ;D
Μπορείτε να σέβεστε την άποψή τους...
Και είναι εντελώς άτυχη η σύγκριση της π.....ς (Παρθενών & Αφροδίτη) με τη βούρτσα (στελάκι).
ενταξει οσοι τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ δεν ειναι εχθροι μας... (αλλα οσοι δεν τον σεβονται και λενε κακα λογια θα νοιωσουν τη φωτια και το τσεκουρι μας μια ημερα... ;D )Εγώ τον σέβομαι τον κ. Καζαντζίδη αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ούτε η φωνή του ούτε τα τραγούδια του.
πες τα SF, για να μην λένε ότι δεν τους προειδοποιήσαμε.... ;D ;DSuperfunk είπε:ενταξει οσοι τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ δεν ειναι εχθροι μας... (αλλα οσοι δεν τον σεβονται και λενε κακα λογια θα νοιωσουν τη φωτια και το τσεκουρι μας μια ημερα... ;D )