Θα συμφωνήσω. Δεν το επισήμανα για αρνητικό. Απλά σαν παρατήρηση.STUDIOM13 είπε:Για μένα δεν είναι και τόσο μεγάλο μείον γιατί του δίνει και μια ανθρωπιά, αν μου επιτρέπεται η έκφραση.
+1 Συμφωνώ απόλυτα!dmilo είπε:Η ηλεκτρική σε συνδυασμό με το "λαϊκόν" του θέματος μου άρεσε, μου θύμισε τις ενορχηστρώσεις του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο. Θα ήθελα όμως περισσότερο πειραματισμό στην κιθάρα (όπως ακούγεται σε όλο το κομμάτι στο βάθος, αλλά περισσότερο).
Μπράβο παιδιά, συνεχίστε!
;D ;D ;D ;DJazzjoker είπε:Το thread κινδυνεύει να νοϊζοποιηθεί.
(από το wiki.kithara.grblue είπε:YΓ. Θα ήθελα να μου παραθέσετε μια ηχογράφηση του '73 που να περιέχει τέτοια κιθάρα σε λαϊκό κομμάτι. Μετά συζητάμε.
ευχαριστωωωωω!Jasemeister είπε:Thumbs up λοιπόν, συνολικά ωραίο κομμάτι κιόλας. Αν και δεν είμαι του ελληνικού το συγκεκριμένο το ακούω ευχάριστα 8)
θενκ γιου!neeq είπε:Το ακουω 3η φορά και μου αρέσει πολυ.
ειναι ενα απο τα πραγματα που θελω να κανω στο μελλον!Μ'άρεσε πολυ, εκτός απο τη φωνή. Θα την ηθελα περισσότερο ρεμπετικη παρα λαϊκη. Ή και γυναικεια, σε στυλ Μελίνα Κανά.
ετοιμαζω αλλο κομματακι με αυτο ακριβως το χαρακτηριστικο!Επίσης εγω θα εβαζα καποια λουπα με την κιθαρα απο τη μεση και μετα να ζαλίζει @@ ;D
αυτο ακριβως ειναι ισως και αυτο που με εκανε να μην το σβησω εντελως και να αρχισω να το ξαναγραφω απο την αρχη.STUDIOM13 είπε:Το θέμα του ρυθμού δικαιολογείται ως ένα σημείο λόγω της απουσίας κρουστών. Το κομμάτι όπως το μέτρησα είναι σε ταχύτητα 63 (9/8 φυσικά). Σε κάποια σημεία επιβραδύνει λίγο αλλά μετά επανέρχεται στην τάξη . Για μένα δεν είναι και τόσο μεγάλο μείον γιατί του δίνει και μια ανθρωπιά, αν μου επιτρέπεται η έκφραση. Εδώ έχουμε δει αρυθμίες σε κανονικές παραγωγές. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια home απόπειρα.
θενκ γιου!!!Και πολύ καλά ηχογραφημένο μου φάνηκε τώρα που το ακούω δεύτερη (σερί) φορά με ακουστικά και ψιλοδυνατά.. ;D Μπράβο Αλέξανδρε! Άνετα ακούγεται σε κατάλληλο μαγαζί με τη συνοδεία κρασιού και μεζέδων!