Παιρνει αυτη η θηκη το Μπασο μου;

TSotir είπε:
Ειχα παραγγειλει τετοια θηκη και με επεισε ο κατασκευαστης του οργανου (που λεει ο λογος δηλαδη, καλυτερα θα το λεγα "με πατησε στον καλο") και πηρα αυτη τη μ@λακια..

http://www.thomann.de/gr/skb_44_case_ebass.htm

..που δεν μπαινει πουθενα, και δεν βολευεται με τιποτε.
Μα με αυτην θα πρεπει να βγαλω επιπλεον εισιτηριο στο αεροπλανο!!!! :-X με την αλλη που μου προτινες οντως ειναι πολυ καλη σαν λυση....!!!

dion_ioann είπε:
Τι επαθες δλδ;
οχι οχι μην αρχιζεις please  :P :P

Είχα μια τέτοια «μαλακοσκληρή»  ;D της Rockbag και ήταν ακριβώς το ίδιο μπέρδεμα στα κουβαλήματα...
terrys πως ηταν ρε φιλε το ιδιο με την σκληρη στο κουβαλημα ? μα ειναι και πιο ελαφρια

(για του τυπου σκληρης σαν αυτη που προτεινε ο ακατανομαστος ;D και ο tsotir δεν εχω γνωμη)

messalion είπε:
terrys πως ηταν ρε φιλε το ιδιο με την σκληρη στο κουβαλημα ? μα ειναι και πιο ελαφρια

(για του τυπου σκληρης σαν αυτη που προτεινε ο ακατανομαστος ;D και ο tsotir δεν εχω γνωμη)
Σαφέστατα ήταν ελαφρύτερη, αλλά σαν όγκος... βράσε όριζα  ;D Καλά- καλά δεν έμπαινε στα πίσω καθίσματα (για πορτμπαγκάζ ούτε για αστείο)  ;D

lgbesios είπε:
μπα γκουμούτσα  είναι μάλλον σε κάλο σου βγήκε  ::)   ;D

οχι... μεσημεριάτικα  ;D
Μαστορα,γκουμουτσες ειναι ολες οι βαλιτζες, αλλα αν παρεις τις δυο αυτες και τις μετρησεις σε τετραγωνικα, η μια ειναι τα 3/5 της αλλης. Τι σημαινει αυτο πρακτικα!!??

Αν θες να την περασεις καπου, περνας πρωτα το μανικι και στριβοντας την μπαινει παντου.

Το αν μου βγηκε σε καλο ασε να το κρινω εγω και μην μπαινεις εσυ κριτης στη ζωη μου. Δεν στο ζητησα...  ;D

TSotir είπε:
..........και μην μπαινεις εσυ κριτης στη ζωη μου.
ωραίο αυτό με άρεσε  ..θα το πω στην κυράμ  ;D ;D ;D

lgbesios είπε:
ωραίο αυτό με άρεσε  ..θα το πω στην κυράμ  ;D ;D ;D
Μπα!!! Εχεις και κυρα??

Ομορφαντρα μουυυυυυυ!!!!!  ;D

lgbesios είπε:
ωραίο αυτό με άρεσε  ..θα το πω στην κυράμ  ;D ;D ;D
Έλα βρε συ... μην τον τσιγκλάς τον άνθρωπο. Το δίκιο του βουνό  ;)

Ας μείνουμε στο θέμα gig bag vs hard case  

dion_ioann είπε:
Μα με αυτην θα πρεπει να βγαλω επιπλεον εισιτηριο στο αεροπλανο!!!! :-X με την αλλη που μου προτινες οντως ειναι πολυ καλη σαν λυση....!!!
Θα μας τρελλάνεις;

Τι διαφορετικό έχει η 44 από αυτές που (αρχικά τουλάχιστον) κοίταζες (πέρα ότι είναι σοβαρή SBK και όχι "Thomann deluxe") ;

Κλασσική τετράγωνη θήκη. Έχω παρόμοια, δεν με πολυτρελλαίνουν αλλά είναι αλεξίσφαιρες και έχουν θήκη για ζώνη, καλώδιο και πεταλάκια......

Και θεωρώ ότι ΚΑΘΕ σοβαρό (οικονομικά) όργανο θα πρεπε να πωλείται μέσα σε τέτοια και όχι με το κιβώτιο ή με δώρο την σκουπιδοσακκούλα με badge.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Έλα βρε συ... μην τον τσιγκλάς τον άνθρωπο. Το δίκιο του βουνό  ;)

Ας μείνουμε στο θέμα gig bag vs hard case 
ας όψεται η ομορφιά μας και η μεγαλοψυχία μας  ;)

ψηφίζω gig bag  ή cessna  ;D

lgbesios είπε:
ψηφίζω gig bag  ή cessna  ;D
Και καλά οι άλλοι, εσύ που βολεύεσαι στο Cessna ?

Πάντως, με το που ρθε ο Langshadow πήραμε αυτό για τα gig.

doubledecker01.jpg

Εμένα με βάζουν επάνω για να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα ....

audiokostas είπε:
Εμένα με βάζουν επάνω για να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα ....
στην αρχη διαβασα "μαλλιά" και απορησα  ;D

gig bag +1

audiokostas είπε:
.........

Τι διαφορετικό έχει η 44 από αυτές που (αρχικά τουλάχιστον) κοίταζες (πέρα ότι είναι σοβαρή SBK και όχι "Thomann deluxe") ;
Πραγματι παρα πολυ καλη βαλιτζα αγαπητε Οδιε. Και εξαιρετικα λεπτη.

Αλλα η αλλη ειναι περισσοτερο εξυπηρετικη (το ιδιο λεπτη) λογο μικροτερου τελικα ογκου (αν και ο μικροτερος ογκος συνεπαγει και λιγοτερο εσωτερικο χωρο για τα διαφορα που αναφερεις).

ΥΓ

....και η μεγαλοψυχία μας....κλπ

Igbesios, οταν πα να κανεις το μαγκα μεσα σε ξενα φορα....ειναι σα να κανεις το π@υστη με ξενο κ@λο.

TSotir είπε:
Πραγματι παρα πολυ καλη βαλιτζα αγαπητε Οδιε. Και εξαιρετικα λεπτη.

Αλλα η αλλη ειναι περισσοτερο εξυπηρετικη (το ιδιο λεπτη) λογο μικροτερου τελικα ογκου (αν και ο μικροτερος ογκος συνεπαγει και λιγοτερο εσωτερικο χωρο για τα διαφορα που αναφερεις).
Ναι βρε συ. Στο παλληκάρι από τη Κρήτη το πα.

Και λίγα για τον Λευτέρη καθότι μπασίστας, θεριό ολάκερο με στήθος μάρμαρο και καρδιά πατάτα.

Μπασίστες ενωμένοι, ποτέ παραγκωνισμένοι.  ;D

Καλησπερα..

Εγω το μπασο το εχω σε μια σκληρη θηκη HISCOX Liteflite.http://www.hiscoxcases.com/standardguitar_hiscox.htm

Με αεροπλανο απο Αγγλια και μεσα σε αποσκευες δεν επαθε τιποτα...

Στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου δεν χωραει(Ford-Fiesta),αλλα το τοποθετω στο πισω καθισμα...

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος και εχω απολυτη σιγουρια οτι δεν θα παθει τιποτα....

Το οργανο καθεται μια χαρα μεσα και δεν ''παιζει'' καθολου...

Επισυναπτω και φωτο...

diafores_017.JPG

diafores_018.JPG

DeltaKapa είπε:
Καλησπερα..

Εγω το μπασο το εχω σε μια σκληρη θηκη HISCOX Liteflite.http://www.hiscoxcases.com/standardguitar_hiscox.htm

Με αεροπλανο απο Αγγλια και μεσα σε αποσκευες δεν επαθε τιποτα...

Στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου δεν χωραει(Ford-Fiesta),αλλα το τοποθετω στο πισω καθισμα...

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος και εχω απολυτη σιγουρια οτι δεν θα παθει τιποτα....

Το οργανο καθεται μια χαρα μεσα και δεν ''παιζει'' καθολου...

Επισυναπτω και φωτο...
Πολυ καλο κατι τετοιο θα ψαξω και εγω με την σειρα μου!

Ευχαριστω πολυ παιδια..!

Trending...

Νέα θέματα

Back