Πιστευετε οτι το μπασο μου χρειαζεται αλλαγη μαγνητων

aris 17561 είπε:
maidenεεεε ??
Δωσε μεσαια.

Και κανε μου (κανε και στον εαυτο σου) μια χαρη: μην ασχοληθεις με το να αλλαξεις τιποτα. Για πολυ καιρο. Δεν χρειαζεται. Με ενα Squier Affinity επαιζα κανονικοτατα για χρονια χωρις να του αλλαξω ποτε τιποτα εκτος απο χορδες.

Nikoubis είπε:
Δωσε μεσαια.

Και κανε μου (κανε και στον εαυτο σου) μια χαρη: μην ασχοληθεις με το να αλλαξεις τιποτα. Για πολυ καιρο. Δεν χρειαζεται. Με ενα Squier Affinity επαιζα κανονικοτατα για χρονια χωρις να του αλλαξω ποτε τιποτα εκτος απο χορδες.
Οκ promise... Και thnx

Nikoubis είπε:
Δωσε μεσαια.
Όπα μάστορες...  ;D αν θέλει Maiden μόνο  μεσαία δεν θέλει.

Μπασόπριμα του κερατά θέλει και Precision  ;) Οπότε άκυρος ο bridge και οι καραμούζες 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μπασόπριμα του κερατά θέλει και Precision  ;) Οπότε άκυρος ο bridge και οι καραμούζες   
Στο 1k με 3k ακουω να συμβαινουν πραγματα στον ηχο του Harris. Ουτε τιποτα βαθια μπασα, ουτε τιποτα φοβερα πριμα.

Και εχουμε αλλο θρεντ για να το συζητησουμε, οχι τιποτα, θα πριζωθει ο Αρης και θα ρωταει με τι μαγνητες το Jazz θα ακουστει σαν Precision. ;D

Nikoubis είπε:
Σοχι τιποτα, θα πριζωθει ο Αρης και θα ρωταει με τι μαγνητες το Jazz θα ακουστει σαν Precision. ;D
Τι θα ? Πριζωθηκα ηδη... Μηπως χρειαζομαι ενα P να τελειωνουμε ? ;D ;D

Από δώ ο Αρης, απο δω ο Harris ;D

Πως και πήρες J αφού είχες κατα νού ήχο P? (ίσως όχι ο πλέον αντιπροσωπευτικός, αλλά ξεκάθαρα P!)

JohnGam είπε:
Από δώ ο Αρης, απο δω ο Harris ;D

Πως και πήρες J αφού είχες κατα νού ήχο P? (ίσως όχι ο πλέον αντιπροσωπευτικός, αλλά ξεκάθαρα P!)
το εκανα ανταλλαγη με ενα pickguard... ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back