Παιχνίδια μανατζαρέων

• Thread starter Thread starter mauromouris
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 9K
Waterfall-K είπε:
Και μονο που βλεπεις μαζι στη σκηνη διπλα διπλα ολους αυτους σε πιανει κατι...Οι φωτος με τους Gillan/Hughes/Coverdale ειναι ολα τα λεφτα, πρωτη φορα φωτογραφιζονται και οι τρεις μαζι.
That's my thought exactly

Περα απο αυτα τα ωραια, ο "θεσμος" δεν εχει δικες του καμερες? Δηλαδη αν δεν ηταν καποιοι φαν να τραβηξουν βιντεο απο μισο μιλι μακρια, τι θα γινοταν? Ως τωρα δεν εχω βρει καποιο επισημο βιντεο απο την απονομη.
Μάλλον δεν τα έχουν ανεβάσει ακόμα. Αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σου ανέβασέ το

Waterfall-K είπε:
Και μονο που βλεπεις μαζι στη σκηνη διπλα διπλα ολους αυτους σε πιανει κατι...
Φαγούρα στους όρχεις ε?  ;D ;D ;D

Διαβάζω Καθημερινή , είμαι καλά  λαίμαι

samy paraga είπε:
Διαβάζω Καθημερινή...
Muppet_bear.png

είμαι καλά  λαίμαι
pmpl.gif
pmpl.gif
pmpl.gif
pmpl.gif

dimsonic είπε:
o Hughes μου θυμίζει μια θεία μου στη Λάρισα....  :o
Και λίγα λές.

Γιατί ο Coverdale πίσω πάει;

Τι μάλλι και τι ντύσιμο είναι αυτό!!!

Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …άσχημα γεράματα κάνανε, σε αντίθεση με κάποιους που γερνάν πολύ καλά (π.χ. Sean Connery –μιας και μιλάμε για Βρετανούς). 

LK είπε:
Και λίγα λές.

Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …άσχημα γεράματα κάνανε, σε αντίθεση με κάποιους που γερνάν πολύ καλά (π.χ. Sean Connery –μιας και μιλάμε για Βρετανούς).
ο Coverdale γενικά στο ντύσιμο δεν τόχει.

Βέβαια μαλλί έχει (ακόμα) οπότε μαγκιά του.

Για τον Glenn δεν το είπα για πλάκα, η θεία Κατίνα έτσι έμοιαζε και έτσι ντυνόταν...

(ο Connery είναι Σκώτος....  ;D)

dimsonic είπε:
Έγω όλους δαύτους, ακόμα και Ιρλανδοι να ναι....βρετανούς τους λέγω.....UK εν πάσει περιπτώσει .  ;D ;D ;D

Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …
Οχι σε ΑΥΤΟ το ΕΙΔΟΣ της μουσικης ομως  ;)

Παντα ψιλοκαγκουρεϊσον εμφανιση εχουν ολοι οι μουσικοι του χαρντ ροκ/μεταλ κτλ.  ;D.....μη περιμενεις ΣΤΥΛ απο δαυτους....

αν θες βρεττανικο στυλ φιλος πας ΕΔΩ

the-jam.jpg

20150122_PaulWeller_05-020_V2-2zyniu7i6jhfwtt7j6ffuo.jpg

το ΜΕΤΑ ειναι σχεδον πιο stylish και απο το ΠΡΙΝ  ;D

LK είπε:
Και λίγα λές.

Προβλήματα που έχει ο κόσμος; ;D ;D

Για τον Glenn δεν το είπα για πλάκα, η θεία Κατίνα έτσι έμοιαζε και έτσι ντυνόταν...
Εμένα πάντως μου θυμίζει τον Beatlejuice ;D ;D

32d104f0ba959bd2061b827301773d80.jpg

Superfunk είπε:
Οχι σε ΑΥΤΟ το ΕΙΔΟΣ της μουσικης ομως  ;)......
Κάπου το χα ξαναποσταρει.......

Υ.Γ. Και ο Daltrey Θεός, τωρα που το ξανάδα.

dimsonic είπε:
Κι οι Σκωτσέζοι Βρετανοί είναι. Αν τους αποκαλέσεις "Άγγλους" είναι που μπορεί να τις φας.  ;D

Αντε να δουμε και κατι πχιοτικο. Πηξαμε στην Lady Gaga τις 2 τελευταιες μερες.
image.gif

Γεια σου ρε γιγαντα Airey, θεριζεις. Το σολο του Highway Star (που ηταν δυο Hammond σε overdub) το επαιξε ολο live! Θεος...
image.gif
image.gif
image.gif

αλήθεια λες, να έχουν πει τίποτα αυτοί για τη γκαγκα?

καμιά αρπαχτή μαζί πως δε φκιάξανε?  ;D

(μάλλον δεν τους πάει αυτή... ::))

Θα σουταρουν τον Gillan και θα παρουν την Gaga. ;D Αν πει καλα το Highway Star και το Child In Time προσλαμβανεται.

Ε ναι ρε. Το  Child In Time των It's A Beautiful Day. Παιζουν και μερικες διασκευες που και που, δεν ακουσες το Green Onions που επαιξαν πριν το Hush? Τους εκαναν μαγκες οι It's A Beautiful Day, ο South και ο Booker T....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back