Παιχνίδια μανατζαρέων

• Thread starter Thread starter mauromouris
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 9K
mauromouris είπε:
Είσαι στον κόσμο σου.
Και χαιρομαι! ;D Φανταζεσαι να ημουν στον κοσμο Σου? Θα ειχα πηδηξει απ'την ταρατσα πολλα χρονια πριν. ;DHey Samy, catch this mate!
tomato.gif
tomato.gif
tomato.gif

Δεν χρειαζεται ζωνη ασφαλειας, η hard case του αρκει. Αν τρακαρει αμαξι με το Hammond μου να λυπασαι το αμαξι... ;D

Waterfall-K είπε:
Ναι ρε μεγαλε
Καταρχήν είσαι αγενής, με τέτοιο τρόπο να μιλάς εκεί που στο επιτρέπουν

Κολλησα γιατι απ'την αρχη προσπαθεις να υποβιβασεις την μπαντα γραφοντας ασυναρτησιες.
Δεν υποβίβασα καμία μπάντα και ειδικά αυτή που θεωρώ την καλύτερη ροκ μπάντα όλων των εποχών και η αγαπημένη μου επίσης

Το θεμα ειναι οτι εισαι τοσο ασχετος και φανατισμενος
εγώ όχι, εσύ όπως φαίνεται ναι

ρε μεγαλε
αγενής λες και είμαστε φιλαράκια απ'το στρατό

Τα ιδια της τα μελη εκαναν αυτη την μπαντα μεγαλη, μελη τα οποια ηταν τουλαχιστον εφαμιλλα με τον Blackmore, μελη τα οποια ΣΥΝ-εγραφαν τα κομματια της μπαντας σε ολα τα αλμπουμ, μελη τα οποια και χωρις τον Blackmore κρατησαν το ονομα της μπαντας εκει που ηταν, στην κορυφη.
Είσαι άσχετος με την ιστορία της μπάντας και καλά θα κάνεις να μη μιλάς γιατι ρεζιλεύεσαι. Τα κομμάτια τα έγραφε ο Blackmore κυρίως και ο Glover. Οι άλλοι έπαιρναν συνθετικά credits και royalties χωρίς να προσφέρουν συνθετικά και αυτό ήταν και ένα μεγάλο σημείο τριβής μεταξύ των. Το '84 με την επανένωση μία από τις συμφωνίες ήταν να αναγράφεται μόνο το όνομα του συνθέτη και όχι όλων όπως παλιά. Άσχετε

Σε αντιθεση με τον Blackmore, που χωρις τα συγκεκριμενα μελη και την συνθετικη/εκτελεστικη τους συνεισφορα, εγραφε PopRock-ακια και αλλες αηδιες.
Προσωπική σου άποψη, poprock-ακια το Rising π.χ. Μάλιστα

Για τελευταια φορα λοιπον, κανεις μαναντζερ δεν απαγορευσε στον Blackmore να παρευρεθει στην εκδηλωση. Οι ιδιοι οι DP_μεσω του μαναντζερ τους_εκαναν γνωστη την προθεση τους να μην βρεθουν μαζι στη σκηνη με τον Blackmore. Και πολυ καλα εκαναν!
Έχεις απευθείας συνομιλίες με τη μπάντα και το ξέρεις? Εγώ μάνατζερ διάβασα επισήμως και αυτό πιστεύω

Ο ιδιος ο Blackmore φυσικα και μπορει να παει στην εκδηλωση ως τιμωμενο και βραβευμενο μελος απο το Hall Of Fame.
Αφού του το επιτρέπεις πάλι καλά

Waterfall-K είπε:
“Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό του βλάκα;” ρώτησαν κάποτε τον κ. Κόινερ “Αυτό που τον κάνει ακατανίκητο, ανυπέρβλητα κακό και πάντα νικητή;”
– Το μεγάλο μυστικό του βλάκα, χμ, για να σκεφτώ λίγο… Ε… μάλλον ότι δεν του περνά καν από το μυαλό, δεν διανοείται ότι μπορεί για μια στιγμή να ‘χει άδικο. Κι αν του περάσει μια στάλα υποψίας από το μυαλό, γρήγορα τη διώχνει. Αυτός βλαξ; Ποτέ των ποτών. Οι άλλοι είναι πάντα. Έτσι γίνεται αδίσταχτα θρασύς, υπέροχα επικίνδυνος, ανυπέρβλητα αλαζονικός. Και πείθει. Γιατί πάντα υπάρχουν αρκετοί βλάκες για να σχηματίσουν μια πλειοψηφία. Αυτό είναι το μυστικό όπλο του βλάκα. Μα γι αυτό ακριβώς πρέπει να εξολοθρεύουμε τη βλακεία, γιατί κάνει βλάκες αυτούς που τη συναντούν.

Είναι εφιαλτικά κωμικοτραγική η απολυτότητα των απόψεων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Άνθρωποι-γνώμες περιφέρουν το σαρκίο της παντεπόπτισσας ημιμάθειάς τους δίχως την παραμικρή αμυχή αμφισβήτησης των λεγόμενών τους. Μια απύθμενη σιγουριά νεοψευδοαναγεννησιακού ρυθμού (έχουμε γνώμη αλλά όχι και γνώση για τα πάντα) πλανάται πάνω από τον αέρα του διαδικτύου, την ώρα, που περισσότερο από ποτέ, φαίνεται να ισχύει η ρήση του Ολλανδού συγγραφέα, Σέις Νότεμποομ -γραμμένη στις «Ιεροτελεστίες» του προ τριακονταετίας-: «όλο και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν όλο και λιγότερα για όλο και περισσότερα πράγματα»

mauromouris είπε:
Είναι εφιαλτικά κωμικοτραγική η απολυτότητα των απόψεων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας....Άνθρωποι-γνώμες περιφέρουν το σαρκίο της παντεπόπτισσας ημιμάθειάς τους....Μια απύθμενη σιγουριά νεοψευδοαναγεννησιακού ρυθμού πλανάται πάνω από τον αέρα του διαδικτύου....
Muppets.png

Μπηκα κι εγω να διαβασω ενα ενδιαφερον θεμα και για ακομα μια φορα βλεπω τον γνωστο καταραχτη να μαμαει το θεμα και να επιτιθεται σε ακομα εναν συμφορουμιτη. Και στο τελος σαν 8χρονο να βαζει φωτογραφιουλες και emojis emoticons πως τα λενε. Ωρε που παμε ρε. Εχει μεινει κανενας χωρις επιθεση απο τον σχετικο παντογνωστη ξερολα καταραχτη? εχει διωξει τοσα ατομα με τη συμπεριφορα του απο το φορουμ (κι εγω μεσα) και στο τελος θα μεινει μονος του. Παω για εξασκηση στο οργανο

VangelisV είπε:
Παω για εξασκηση στο οργανο...
Κι αλλη? Λαστιχο το'χεις κανει ρε μεγαλε. Αντε κανε λιγη ακομα εξασκηση, γιατι να γραψεις κατι σοβαρο δεν το βλεπω. Ασχολησου τουλαχιστον με κατι που ξερεις καλα. Ναι, το οργανο σου εννοω.

"With respect to all:

We were faced with a hard decision when we heard about the Hall of Fame inductions. It was a surprise to us that
Steve Morse and Don Airey did not qualify as inductees. Ian Gillan, Ian Paice and Roger Glover decided upon the offer of a compromise which has been agreed with the "Hall Of Fame" and enables us to turn up on the night. Deep Purple Inductees will accept the awards and then the living breathing Deep Purple will perform.

It should be stressed that there is no slight intended nor any desire to upset anyone regarding this decision; it is purely a mark of respect to Steve and Don. I spoke with
David Coverdale last week and he expressed complete understanding of the way it was being handled; thanks David you’re a Gent. Outside of this event there are no circumstances under which a ‘reunion’ could or would take place.

So, let’s all get up there, shake hands, smile for the cameras and get it done with dignity and respect for all the existing and past members of a very special family".

Ian Gillan

February 19, 2016

Και φυσηκα θα παιξουν κομματι που εγραψε ο Ριτσι. Οπως κανουν και στις συναυλιες, βγαζουν λεφτα γτ ο κοσμος παει να ακουσει κομματια που εγραψε ο Ριτσι. No Ritchie no purple. Γι αυτο και ειναι ο μονος που εκανε τοσο μεγαλη καριερα μετα που εφυγε. Ο Γκιλαν  η πριμαντονα τι εκανε?  Οι αλλοι πηγαν υπαλληλοι του Ριτσι και του Κοβερντεηλ

Θα ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά εκφράζοντας την ειλικρινή απορία μου "γιατί υπάρχουν ακόμα deep purple".

stavros911 είπε:
Θα ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά εκφράζοντας την ειλικρινή απορία μου "γιατί υπάρχουν ακόμα deep purple".
Βγαζουν λεφτα παιζοντας κομματια αυτου που τους εκανε μαγκες.

VangelisV είπε:
Βγαζουν λεφτα παιζοντας κομματια αυτου που τους εκανε μαγκες.
Και  Ναι !!! αυτή είναι η πραγματικότητα  έτσι …στεγνά!!!

Και μονο που βλεπεις μαζι στη σκηνη διπλα διπλα ολους αυτους σε πιανει κατι...Οι φωτος με τους Gillan/Hughes/Coverdale ειναι ολα τα λεφτα, πρωτη φορα φωτογραφιζονται και οι τρεις μαζι. Οσο για τον Ulrich, ποιο φανατικος fan τους μαλλον δεν υπαρχει.

Περα απο αυτα τα ωραια, ο "θεσμος" δεν εχει δικες του καμερες? Δηλαδη αν δεν ηταν καποιοι φαν να τραβηξουν βιντεο απο μισο μιλι μακρια, τι θα γινοταν? Ως τωρα δεν εχω βρει καποιο επισημο βιντεο απο την απονομη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back