- Πόντοι
- 36
Φαγούρα στους όρχεις ε? ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Και μονο που βλεπεις μαζι στη σκηνη διπλα διπλα ολους αυτους σε πιανει κατι...
Διαβάζω Καθημερινή , είμαι καλά λαίμαι
Φαγούρα στους όρχεις ε? ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Και μονο που βλεπεις μαζι στη σκηνη διπλα διπλα ολους αυτους σε πιανει κατι...
Και λίγα λές.dimsonic είπε:o Hughes μου θυμίζει μια θεία μου στη Λάρισα....![]()
ο Coverdale γενικά στο ντύσιμο δεν τόχει.LK είπε:Και λίγα λές.
Γιατί ο Coverdale πίσω πάει;
Τι μάλλι και τι ντύσιμο είναι αυτό!!!
Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …άσχημα γεράματα κάνανε, σε αντίθεση με κάποιους που γερνάν πολύ καλά (π.χ. Sean Connery –μιας και μιλάμε για Βρετανούς).
Έγω όλους δαύτους, ακόμα και Ιρλανδοι να ναι....βρετανούς τους λέγω.....UK εν πάσει περιπτώσει . ;D ;D ;Ddimsonic είπε:(ο Connery είναι Σκώτος.... ;D)
Οχι σε ΑΥΤΟ το ΕΙΔΟΣ της μουσικης ομωςΚρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …
Προβλήματα που έχει ο κόσμος; ;D ;DLK είπε:Και λίγα λές.
Γιατί ο Coverdale πίσω πάει;
Τι μάλλι και τι ντύσιμο είναι αυτό!!!
Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …άσχημα γεράματα κάνανε, σε αντίθεση με κάποιους που γερνάν πολύ καλά (π.χ. Sean Connery –μιας και μιλάμε για Βρετανούς).
Εμένα πάντως μου θυμίζει τον Beatlejuice ;D ;DΓια τον Glenn δεν το είπα για πλάκα, η θεία Κατίνα έτσι έμοιαζε και έτσι ντυνόταν...
Κάπου το χα ξαναποσταρει.......Superfunk είπε:Οχι σε ΑΥΤΟ το ΕΙΔΟΣ της μουσικης ομως......
Κι οι Σκωτσέζοι Βρετανοί είναι. Αν τους αποκαλέσεις "Άγγλους" είναι που μπορεί να τις φας. ;Ddimsonic είπε:(ο Connery είναι Σκώτος.... ;D)
Μα αυτό δεν είναι δικό τους είπαμε ;DWaterfall-K είπε:και το Child In Time