ευτυχως πλεον μονο ΜΙΑ (απαρχαιωμενη) τραπεζα χρησιμοποιει αυτο το ΗΛΙΘΙΟ (και ακριβο μια και το μηχανημα χρεωνεται) συστημα,οι αλλες 3 απλα σου στελνουν τον κωδικο με SMS.παρε και το tokken (που σου βγάζει κωδικούς)
Από περιέργεια και μόνο, ποια είναι η ΜΙΑ?Superfunk είπε:ευτυχως πλεον μονο ΜΙΑ (απαρχαιωμενη) τραπεζα χρησιμοποιει αυτο το ΗΛΙΘΙΟ συστημα,οι αλλες 3 απλα σου στελνουν τον κωδικο με SMS.
αν μιλας για τετοιες χηνεςτο ποσο ειναι 4 χηνες
Πήρε πρέφα κι η Εθνική τι παίζει και το γυρίζει στο κινητό επιτέλους, αν και είναι ακόμα σε χρήση τα περισσότερα απ'όσο ξέρω.Superfunk είπε:ευτυχως πλεον μονο ΜΙΑ (απαρχαιωμενη) τραπεζα χρησιμοποιει αυτο το ΗΛΙΘΙΟ (και ακριβο μια και το μηχανημα χρεωνεται) συστημα,οι αλλες 3 απλα σου στελνουν τον κωδικο με SMS.
χηνα εννοω το κατοσταρι φιλε,400 ευρω δηλ. ;Dmauromouris είπε:Δεν μπορείς να αγοράσεις αν υποθέτω σωστά ότι εννοείς 4.000 ευρώ, δυστυχώς. Και επειδή ο Thomann δεν προσφέρει CoD για την Ελλάδα θα χρειαστεί να αναζητήσεις αλλού αυτά που θέλεις. 'Η θα περιμένεις την περαιτέρω χαλάρωση ή την οριστική λήξη των cc![]()
thanksΑπο τη στιγμή που έχεις λογαρισμό οπως είπε ο φίλος ενεργοποίησε το ebanking παρε και το tokken (που σου βγάζει κωδικούς) και κάνε το εμβασμα μέσω e-banking, αρκεί το έμβασμα σου να μην ξεπερνά τα 500 ευρώ. Οπως ανέφερα παραπάνω μέσω ebanking μπορείς να κάνεις έμβασμα μέχρι 500 ευρώ.
Κακώς, χήνα στη slang σημαίνει χιλιάρικο. Με 400 ευρώ δε θα έχεις θέμα. Καλές αγορέςscofield είπε:χηνα εννοω το κατοσταρι φιλε,400 ευρω δηλ. ;D
thanks
τετοιες εχω κ γω στο χωριο μου ;DSuperfunk είπε:αν μιλας για τετοιες χηνες
![]()
αυτες ακομα μπορεις να τις εξαγεις ελευθερα....αλλα τι να τις κανει τις ελληνικες χηνες ο γερμαναρας?βρωμαει ο τοπος απο χηνες στο χωριο του Θωμα ;D
πρωτα μαθαινουμε να μιλαμε αργκο και μετα τη χρησιμοποιουμε φιλΩς ;Dχηνα εννοω το κατοσταρι φιλε,400 ευρω δηλ
400 ευρω μπορεις να αγορασεις και με απλη πιστωτικη/χρεωστικη καρτα.3.(αργκό) (παρωχημένο) το χιλιόδραχμο
χωρις να χρησιμοποιησω paypal?βαζω δηλ τα στοιχεια της καρτας τη προπληρωμενης Πειραιως που εχω στου Θωμα το μαγαζι?Superfunk είπε:400 ευρω μπορεις να αγορασεις και με απλη πιστωτικη/χρεωστικη καρτα.
ωραιος!Χήνες είναι τα χιλιάρικα ρε συ
Τεσπα, άμα δεις τα σκούρα , κοιτά και από musicstore μεριά που έχει λογαριασμό στην Πειραιώς.... Αγόρασα 5 Γενάρη πράγματα αξίας χιλιάρικου χωρίς κανένα θέμα
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
α, οκ...μηπως ξερεις εαν πιανει η maesto της εθνικης..?Superfunk είπε:Δεν ξερω για προπληρωμενη,μιλαω για την καρτα με την οποια παιρνεις λεφτα απο το ΑΤΜ (φυσικα πρεπει να εχει λεφτα μεσα ο λογαριασμος και η καρτα σου να ειναι χρεωστικη ή την πιστωτικη σου καρτα )
Τοση ωρα παντως που ρωτας θα μπορουσες απλα να προσπαθησεις να κανεις την αγορα....απο τον Θωμα ;D
αυριο θα παω να βαλω χρηματα,3 ευρω εχω μεσα... ;DΤοση ωρα παντως που ρωτας θα μπορουσες απλα να προσπαθησεις να κανεις την αγορα....απο τον Θωμα ;D
ευχαριστω,να σαι καλαSuperfunk είπε:Η Maestro ειναι κλασσικη χρεωστικη καρτα. Αν ο λογαριασμος σου εχει χρηματα θα περασει.
ναι Εθνοcash plus γραφει πανω,ληγει το 2019.mauromouris είπε:Η Maestro που ανέφερες είναι η Eθνοcash? Αν δεν έχει λήξει τη χρησιμοποιείς κανονικά, σε αντίθετη περίπτωση αναγκαστικά αντικαθίσταται απο την Debit Mastercard.![]()
θα αλλαξω την maestro,θα την κανω mastercard κ θα την χρησιμοποιησω να πληρωσω τον Θωμα...μαλλον ετσι θα το κανω.Costas Siachamis είπε:Tην Maestro θα την αντικαταστήσεις. Πλέον δεν την δέχεται η Εθνική Τράπεζα.
Υπάρχει και σχετική εγκύκλιος. Πάς στο κατάστημα με την ταυτότητά σου, εκκαθαριστικό και αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας και κάνεις την αλλαγή.
Σχετικά με την πληρωμή μέχω τραπέζης, επικοινωνείς με την Τόμαν.
Σου δίνουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Κάνεις την πληρωμή/κατάθεση συν τα έξοδα τραπέζης για το εν λόγω έμβασμα.
Ενημερώνεται η Τόμαν μέσα σε 3 εργάσιμες (αν θυμάμαι καλά).
Έχεις συνεχής ενημέρωση μέχω e-mail για την πορεία της αγοράς σου.
α ναι?δεν το ηξερα...θα παω αυριο κιολας...Να πας στην τράπεζα να την αλλάξεις. Οι νέες είναι mastercard. Νομίζω είναι υποχρεωτικό κιόλας, θα'πρεπε να σου'χει έρθει ειδοποίηση.