Παιδιά έχει ψωνίσει κανένας από thomann πληρώνοντας με bank

Πάντως στις 7 Ιανουαρίου αγόρασα πράματα αξίας 1059 ευρώ από τον Thomann και πλήρωσα με χρεωστική mastercard debit της πειραιώς... Δεν είχα πρόβλημα.

santso 4 είπε:
Πάντως στις 7 Ιανουαρίου αγόρασα πράματα αξίας 1059 ευρώ από τον Thomann και πλήρωσα με χρεωστική mastercard debit της πειραιώς... Δεν είχα πρόβλημα.
σημερα παρελαβα καρτα της Εθνικης debit mastercard, την ενεργοποιησα,αλλα σε μια επικοινωνια που ειχα με το κεντρο εξυπηρετησης πελατων μου ειπαν οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για αγορα αγαθων απο Εξωτερικο(λογω cc)...το οριο των 500e ισχυει μονο για εμβασματα μου ειπαν... ::)

δοκιμασε κανεις,ισχυουν αυτα που μου ειπαν?ή ειναι λαχειο?(λεω ν δοκιμασω για αγορα κ οτι βγει...εαν βγει... ;D)

Τελικά ούτε capital controls της προκοπής δεν μπορούμε να οργανώσουμε; Άλλοι ψωνίζουν, άλλοι δεν ψωνίζουν, ότι να 'ναι.

Ωστόσο κάποιες εταιρίες το έχουν πάει αλλού. Το e-shop της Nike σου το λέει ρητά πως δεν δέχεται πιστωτικές/χρεωστικές από Ελλάδα. Δεν δοκίμασα πάντως με την δικιά μου μήπως είναι κι αυτοί κουκουρούκου, ευτυχώς που έχουμε και συγγενείς στο εξωτερικό και μας βοηθάνε μ' αυτά τα χαζά προβλήματα.

Προ ημερών πάντως η Ryanair μου έριξε πόρτα.

Ααχ, τι ωραία πράγματα....  :'(

santso 4 είπε:
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια. Που τα βρήκες τα 1059 ευρώ, εεε; Μήπως είσαι από εκείνους που δουλεύουν και βγάζουν λεφτά; Ντροπή σου.

:'(

santso 4 είπε:
Μήπως ήταν χρήματα που είχες εισπράξει (ή που τέλος πάντων είχαν μεταφερθεί) από το εξωτερικό?

Ποσά που έρχονται από το εξωτερικό με μεταφορά πίστωσης σε λογαριασμούς Π.Ι. που λειτουργούν στην Ελλάδα μπορούν να μεταφέρονται εκ νέου στο εξωτερικό, εν όλω ή εν μέρει.
Αν δεν ισχύει αυτό τότε μάλλον έκαναν λάθος στην Πειραιώς που επέτρεψαν τη χρέωση.

Προ ημερών πάντως η Ryanair μου έριξε πόρτα.
Οχι ρε συ δε μπορει,αφου διατηρει λογαριασμο στην Ελλαδα,εγω εχω κανει 3 bookings (2 για Βερολινο και 1 για Λονδινο) μονο τον τελευταιο μηνα χωρις κανενα προβλημα με ελληνικη Mastercard.

Τζαμπα πραμα παντως η Ryanair....Κολιατσου Παγκρατι με τρολλευ εχει πιο ακριβα  ;D ;D

Τελικά ούτε capital controls της προκοπής δεν μπορούμε να οργανώσουμε; Άλλοι ψωνίζουν, άλλοι δεν ψωνίζουν, ότι να 'ναι.
Καλα εδω καταφερα προχθες να ψωνισω μεσω ebay & PP χωρις κανενα προβλημα απο ΗΠΑ...($30) :o

Μετα πηγα να ψωνισω απο Γερμανια για ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ποσο (6 ευρω) και δεν με αφηνε.... ;D ;D

Ωραια την περναμε παντως στη Μπανανια...τα πΣωνια εχουν πλεον και μια δοση περιπετειας ,οχι σαν τους ξενερωτους τους κΣενους που απλα πληρωνουν και ψωνιζουν...δεν ξερουν να ζησουν αυτοι.... ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
Οχι ρε συ δε μπορει,αφου διατηρει λογαριασμο στην Ελλαδα,εγω εχω κανει 3 bookings (2 για Βερολινο και 1 για Λονδινο) μονο τον τελευταιο μηνα χωρις κανενα προβλημα με ελληνικη Mastercard.
Το ξέρω πως γίνεται, το καλοκαίρι είχα βγάλει εισιτήρια. Τι φρίκη έφαγε τώρα δεν ξέρω. Η κάρτα πάντως είχε λεφτά.

Superfunk είπε:
κρυβε λογια,κρυβε λογια..... ;D
εεεε... συγνώμη, δεν είχε ήθελα να πω, λίγα κρατάω μόνο για να τα δίνω στο κόμμα, να με συγχωράτε, εγώ για 'σας δουλεύω, για 'μένα δεν θέλω τίποτα, ένα κομμάτι ψωμί, ένα βρακί κι ένα παπούτσι μου φτάνουν. ;D

Superfunk είπε:
και ακΣιοπρεπεια ,μη ξεχνας την ακΣιοπρεπεια
Όχι, δεν με νοιάζει, ας με φτύνουν, ας μου σβήνουν τσιγάρα στην πλάτη, εγώ τους αγαπώ και θα τους δίνω απ' το υστέρημά μου. Το αξίζουν άλλωστε, έτσι δεν λένε κι οι ίδιοι;

ειμαι και εγω σε φαση να κανω αγορα απο thomann.. 350-400€

τους εστειλα ερωτηση για τω πως μπορω να πληρωσω λογω CC..

μου απαντησαν:

λόγω των ελέγχων κεφαλαίων, μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό είναι εφικτές μόνο υπό προϋποθέσεις. Παρόλαυτα με τη πάροδο του χρόνου οι περιορισμοί αυτοί χαλαρώνουν τόσο από τη πλευρά του κράτους, όσο και από τις ίδιες τις τράπεζες.

Η πληρωμή με έμβασμα στη τράπεζα διαρκεί πολλές φορές ακόμα και τρεις βδομάδες και γίνεται με αρκετή γραφειοκρατία. Εαν έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω online banking, μπορείτε να δοκιμάσετε να προβείτε στη πληρωμή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη τράπεζά σας.

Η πληρωμή με κάρτες προπληρωμένες/ χρεωστικές ή πιστωτικές (δικές σας ή συγγενικών/ φιλικών προσώπων) είναι η πιο εύκολη, άμεση και οικονομική λύση. Επίσης, μεταφορές χρημάτων άνευ περιορισμών είναι εφικτές μέσω λογαριασμών/ καρτών στο εξωτερικό και με PayPal.

Επί του παρόντος, θα σας προτείναμε τις εξής λύσεις:

α) Κάνετε τη παραγγελία σας (ανεξαρτήτως ποσού) στη σελίδα μας με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) δική σας ή συγγενικών/ φιλικών προσώπων. Κατόπιν θα σας ενημερώσουμε αν η χρέωση ήταν εφικτή και για ποιό ποσό. Αν υπάρξει πρόβλημα μπορούμε σε συνεννοήση μαζί σας να εξετάσουμε με ποιούς άλλους τρόπους θα πληρωθεί το ποσό/ εξοφληθεί το υπόλοιπο.

β) Να επιλέξετε πληρωμή με PayPal

γ) Να επιλέξετε πληρωμή με έμβασμα ή κάρτα από λογαριασμό στο εξωτερικό

δ) Να επιλέξετε πληρωμή με έμβασμα από ελληνικό λογαριασμό, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με τη τράπεζά σας για τους όρους που κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Πληρωμές με αντικαταβολή, Western Union και λοιπές μη αναφερομένες υπηρεσίες δυστυχώς δεν είναι προς το παρόν εφικτές. Ευχαριστούμε για τη προτίμησή σας και λυπούμαστε για την ταλαιπωρία αυτή!

Αυτος λεει δηλαδη οτι πιθανως μπορει να γινει με καρτα..

Εχω 4 καρτες χρεωστικες καρτες..

AlphaBank Enter Visa

Πειραιως Visa

Εθνικης

Eurobank

(τις 2 τελευταιες δεν τις εχω προχειρες να δω τι ειναι)

λεω να δοκιμασω να βαλω χρηματα στη AlphaBank Enter Visa που με βολευει περισσοτερο και να προσπαθησω την αγορα.. (δεν εχω ενεργοποιημενο e-banking)

Τι προτεινετε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι προτεινετε;
Να ενεργοποιησεις το ebanking σου και να στειλεις το εμβασμα σου σαν ανθρωπος με κοστος 1 ευρω,μπορεις να στειλεις μεχρι και 500 ευρω το μηνα χωρις κανενα προβλημα.

Η απλα να χρησιμοποιησεις μια χρεωστικα καρτα ,φανταζομαι ο λογαριασμος σου με τον οποιον ειναι συνδεδεμενος να εχει χρηματα,και να κανεις την αγορα σου απλα και γρηγορα .

Superfunk είπε:
Να ενεργοποιησεις το ebanking σου και να στειλεις το εμβασμα σου σαν ανθρωπος με κοστος 1 ευρω,μπορεις να στειλεις μεχρι και 500 ευρω το μηνα χωρις κανενα προβλημα.

Η απλα να χρησιμοποιησεις μια χρεωστικα καρτα ,φανταζομαι ο λογαριασμος σου με τον οποιον ειναι συνδεδεμενος να εχει χρηματα,και να κανεις την αγορα σου απλα και γρηγορα .
σε ποια τραπεζα προτεινεις;;;

η AlphaBank θα με βολευε..

λες να γινεται και απλα με χρεωση της καρτας;

το ebanking ποσο γρηγορα ενεργοποιειται;

γινεται με SMS στην AlphaBank?

σε ποια τραπεζα προτεινεις;;;
Ολες οι τραπεζες τα ιδια ,μαυρα χαλια,ειναι these days...

λες να γινεται και απλα με χρεωση της καρτας;
αντι να με ρωτας μπορεις απλα να μπεις στον THOMANN & να δοκιμασεις...το χειροτερο που μπορει να σου συμβει ειναι να αρνηθει την καρτα κατα το check out. ;)

το ebanking ποσο γρηγορα ενεργοποιειται;γινεται με SMS στην AlphaBank?
παρε τηλεφωνο την τραπεζα στο customer service number της.

βασικα τα χρηματα τα εχωμετρητα..οποτε πρεπει να βαλω να τα βαλω στη καθε καρτα για στη δοκιμασω..

και επειδη ειμαι με πατεριτσες αυτες τις μερες ειναι δυσκολο να στηνομαι στις ουρες στις τραπεζες οποτε βολευει το ΑΤΜ

Καλησπέρα, για αγορά με κάρτα απο thomann ισχύει πάλι το όριο των 500 ευρώ το μήνα? Αν ναι, μπορώ να το παρακάμψω κάνοντας την πληρωμή π.χ μέσω 2 εμβασμάτων απο δύο διαφορετικές τράπεζες? 

JohnnyTheElf είπε:
Καλησπέρα, για αγορά με κάρτα απο thomann ισχύει πάλι το όριο των 500 ευρώ το μήνα? Αν ναι, μπορώ να το παρακάμψω κάνοντας την πληρωμή π.χ μέσω 2 εμβασμάτων απο δύο διαφορετικές τράπεζες?
Φαντάζομαι εάν συνεννοηθείς με e-mail με τον Έλληνα υπάλληλο του καταστήματος, θα βρεθεί μια τέτοια λύση....Δε χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις, θα απαντήσουν γρήγορα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back