ειμαι και εγω σε φαση να κανω αγορα απο thomann.. 350-400€
τους εστειλα ερωτηση για τω πως μπορω να πληρωσω λογω CC..
μου απαντησαν:
λόγω των ελέγχων κεφαλαίων, μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό είναι εφικτές μόνο υπό προϋποθέσεις. Παρόλαυτα με τη πάροδο του χρόνου οι περιορισμοί αυτοί χαλαρώνουν τόσο από τη πλευρά του κράτους, όσο και από τις ίδιες τις τράπεζες.
Η πληρωμή με έμβασμα στη τράπεζα διαρκεί πολλές φορές ακόμα και τρεις βδομάδες και γίνεται με αρκετή γραφειοκρατία. Εαν έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω online banking, μπορείτε να δοκιμάσετε να προβείτε στη πληρωμή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη τράπεζά σας.
Η πληρωμή με κάρτες προπληρωμένες/ χρεωστικές ή πιστωτικές (δικές σας ή συγγενικών/ φιλικών προσώπων) είναι η πιο εύκολη, άμεση και οικονομική λύση. Επίσης, μεταφορές χρημάτων άνευ περιορισμών είναι εφικτές μέσω λογαριασμών/ καρτών στο εξωτερικό και με PayPal.
Επί του παρόντος, θα σας προτείναμε τις εξής λύσεις:
α) Κάνετε τη παραγγελία σας (ανεξαρτήτως ποσού) στη σελίδα μας με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) δική σας ή συγγενικών/ φιλικών προσώπων. Κατόπιν θα σας ενημερώσουμε αν η χρέωση ήταν εφικτή και για ποιό ποσό. Αν υπάρξει πρόβλημα μπορούμε σε συνεννοήση μαζί σας να εξετάσουμε με ποιούς άλλους τρόπους θα πληρωθεί το ποσό/ εξοφληθεί το υπόλοιπο.
β) Να επιλέξετε πληρωμή με PayPal
γ) Να επιλέξετε πληρωμή με έμβασμα ή κάρτα από λογαριασμό στο εξωτερικό
δ) Να επιλέξετε πληρωμή με έμβασμα από ελληνικό λογαριασμό, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με τη τράπεζά σας για τους όρους που κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Πληρωμές με αντικαταβολή, Western Union και λοιπές μη αναφερομένες υπηρεσίες δυστυχώς δεν είναι προς το παρόν εφικτές. Ευχαριστούμε για τη προτίμησή σας και λυπούμαστε για την ταλαιπωρία αυτή!
Αυτος λεει δηλαδη οτι πιθανως μπορει να γινει με καρτα..
Εχω 4 καρτες χρεωστικες καρτες..
AlphaBank Enter Visa
Πειραιως Visa
Εθνικης
Eurobank
(τις 2 τελευταιες δεν τις εχω προχειρες να δω τι ειναι)
λεω να δοκιμασω να βαλω χρηματα στη AlphaBank Enter Visa που με βολευει περισσοτερο και να προσπαθησω την αγορα.. (δεν εχω ενεργοποιημενο e-banking)
Τι προτεινετε;