Συμφωνω! Μαλιστα ημουν ετοιμος να προτεινω καποιο
tubescreamer το πρωι που ειδα το thread αλλα δεν προλαβα. Οταν θες overdrive με εντονα κρεμωδη μεσαια ειναι λιγο επιπολαιο να μην δωσεις και μια ευκαιρια στο
Tubescreamer.
Ειναι τρομερα χρησιμο πεταλι to have kicking around. Ακομα και αν δεν το χρησιμοποιεις μονο του ειναι κλασσικη λυση για ενα χρωματισμενο boost ή για να κανεις superimpose τον τονικο του χαρακτηρα (mid-hump) πανω σε εναν υπαρχων ηχο.
Προτεινω να χτυπησεις ενα Joyo Vintage Overdrive αμεσα. Κοστιζει λιγο παραπανω απο ενα σακι πατατες και πραγματικα αξιζει να εχεις ενα για οταν το χρειαστεις. Και παραλληλα αν θες συνεχιζεις το ψαξιμο για κατι πιο special που θα σου κανει κλικ. Granted, ΔΕΝ ειναι στο ιδιο ποιοτικο/ηχητικο επιπεδο με τα Xotic και λοιπα πεταλια που αναφερθηκαν ηδη, αυτο ελειπε. Αλλα ειναι πολυ πολυ πολυ καλο για τα λεφτα του και ακομα και αν δεν σε καλυψει για την αναζητηση σου ως main overdrive θα βρει σιγουρα μια θεση στην πεταλιερα σου.
Εγω ας πουμε δε το χρησιμοποιω συχνα μονο του (προτιμω συνηθως κατι πιο transparent και με περισσοτερο gain, το Joyo μου φαινεται λιγο ηρεμο ακομα και για TS) αλλα βρηκα πως μου δινει εναν πολυ ωραιο creamy fuzzy lead ηχο οταν το χρησιμοποιω καπακι μετα απο καποιο αγριο fuzz. Play around, δε ξερεις τι θα σου κατσει.
In conclusion:
Παρε ενα JF-01 να σου βρισκεται και κρατα και την σχολη
Tubescreamer στο πισω μερος του μυαλου σου καθως ψαχνεις για κατι πιο fancy.
Y.Γ. To Boss SD-1 που ανεφερες το εχεις? Μπορεις να του βαλεις χερι με πολυ ωραια αποτελεσματα.