Καλησπερα φιλοι μου.Οπως ανεφερα τις προαλλες σε ενα θεμα για τον Hendrix εχω στη διαθεση μου μια
gibson sg standard,εναν marshall dsl-401 κ απο εφε dunlop classic cry baby-big muff pi-boss space echo.Ο marshall φερει 2 καναλια overdrive.Ομως δανειστηκα ενα boss sd-2 απο ενα φιλο,το συνδεσα σε σειρα με τα υπολοιπα πεταλια κ ο ηχος ηταν πολυ πιο ποιοτικος απο οταν επαιζα με τα drives του ενισχυτη-wah-delay.Ετσι λοιπον λεω να αγορασω ενα boss sd-1 που ειναι κ classic.Η ερωτηση ειναι να παρω το αυθεντικο ή το μονταρισμενο keeley?Υπαρχει το keeley στην αθηνα να το δοκιμασω οταν ανεβω?Επισης θελω να αποκτησω κ ενα phaser κ απο τα thrents κ το youtube κλεινω προε α) voodoo lab microvibe κ β) mxr phase 100.Μου αρεσε κ η χροια του mxr phase 90 vintage αλλα διαβασα πως τρωει πολυ σημα κ δεν εχει jack για τροφοδοτικο (λειτουργει μονο με μπαταρια) κατι που δε το θελω.Παιζω stoner αλλα μου αρεσουν κ οι blues-ιες οπως κ η χριοα του jimi (πρεπει να παρω κ ενα jh fuzzface...).Ολες οι γνωμες αλλα κ οι προτασεις δεκτες.Ευχαριστω.