that was a good one....playloud είπε:Και το γονιδιο λειπει, κι ο Γονιδης μου λειπει

that was a good one....playloud είπε:Και το γονιδιο λειπει, κι ο Γονιδης μου λειπει
καλησπερα ΤΑΚΗ ,δεν θα τα χαλασουμε καθολου ...με φιλοξενεις μια εβδομαδα Ροδο να θυμηθω τα φανταρικα μου και ειμαστε ο.κ?οχι? ;Dplayloud είπε:Eλα ρε Ιγνα, καλημερα...
Για να απαντησω ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτο που λες, ΟΧΙ, το κομματι δεν με αγγιζει (εμενα), για την ακριβεια ουτε κοντα μου δεν περανει, αυτο και ολα τα ομοια αμανετζιδικα, νταλκαδιαρικα κι εγω δεν ξερω τι αλλο...
Δεν καταλαβαινω ρε παιδι μου ΓΙΑΤΙ ενω λεμε οτι ακουμε ξερω γω απο Miles μεχρι Toto (και αλλα 100000000) ΟΤΑΝ εχουμε τις μαυρες μας δεν ακουμε το "I will remember" (Toto) αλλα το "Μανα δεν μου κολλαν τα ενσημα....".
Δεν ανελυσα το κλιπ απο αποψη τεχνικης, ποσως ενδιαφερει. Απλα επειδη εσυ μιλησες για τον μπουζουκοφευγα, το ειπα. Και οχι, δεν ειναι το οργανο που δινει το feeling. Την ιδια ανατριχιλα εχω οταν ακουω το σολο στο "I'll play the blues for you" (A. King) ,την ιδια στο "Wasted Sunsets" (Deep Purple) απο τον Gillan και την ιδια στο solo του "I got the blues" των Stones που ειναι hammond (Billy Preston)
Τους κυριους που αναφερεις δεν τους ξερω, δεν τους εχω ακουσει κι ελπιζω να μην τους ακουσω ποτε....
Κλεινω ραντεβου με το νεκροτομειο ;DSuperfunk είπε:Το κομματι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ειλικρινα σε οσους δεν αρεσει & δεν ανατριχιαζουν ακουγοντας συνιστω να πανε στο ...γιατρο ;D για να τσεκαρουν αν ειναι...ΖΩΝΤΑΝΟΙ...;D ;D ;D)
Τωρα για το αν ηταν ...κιθαριστας........ και ο ΧΙΩΤΗΣ κιθαριστας ηταν,το ζητημα ειναι οτι στο συγκεκριμενο κομματι παιζει εκπληκτικα (& μοναδικα)
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με αυτό...delta66 είπε:Αν θες συναισθημα, ηχο και τεχνικη(που δεν φαινεται), ακου τον ... ΖΑΜΠΕΤΑ. (και αλλοι φυσικα απλα λεω τον μεγιστο, και δεν χρειαζεται να αρχισουμε να συγκρινουμε τωρα).
αφου εσυ ρε εχεις βισμα εδω, εμενα χρειαζεσαι? ελα εσυ να παιξουμε και καμμια tonelabια κι ασε τα μπουζουκακια και τα μπαγλαμαδακιαignantios είπε:καλησπερα ΤΑΚΗ ,δεν θα τα χαλασουμε καθολου ...με φιλοξενεις μια εβδομαδα Ροδο να θυμηθω τα φανταρικα μου και ειμαστε ο.κ?οχι? ;D
(Δηλ ο Hendrix δεν ενοιωθε μια ε? Κοιτα να δεις τι μαθαινουμε εδω μεσα)If we play less loud, we can feel much better.!
Απο τους αγαπημένους μου κιθαρίστες.Ρε fatal ο Gilbert δεν ειναι αυτος στο αβαταρ??? Αυτος να δεις τι LOUD που παιζει
Φίλε ο GILBERT είναι ναι!playloud είπε:Ρε fatal ο Gilbert δεν ειναι αυτος στο αβαταρ??? Αυτος να δεις τι LOUD που παιζει
(Δηλ ο Hendrix δεν ενοιωθε μια ε? Κοιτα να δεις τι μαθαινουμε εδω μεσα)
Από τους πιο ολοκληρωμένους σύγχρονους κιθαρίστες σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. 8)Warhead είπε:Απο τους αγαπημένους μου κιθαρίστες.
Μπορεί να έχει τις shredding στιγμές του, (όπως όλοι μας;D) αλλά σε κάποια κομμάτια, το συναίσθημα ρέει άφθονο...!