- Πόντοι
- 2,368
τι καταστασεις δηλ.,σαν κι αυτες?Αυτός ο τελείως ηλεκτρικός ήχος στο μπουζούκι που άκουσα μου θυμίζει δυσάρεστες καταστάσεις.
http://www.youtube.com/watch?v=b-OUn4RfqRI

τι καταστασεις δηλ.,σαν κι αυτες?Αυτός ο τελείως ηλεκτρικός ήχος στο μπουζούκι που άκουσα μου θυμίζει δυσάρεστες καταστάσεις.
Ε ναι, Νίκο η αλήθεια είναι οτι εγώ δεν είμαι και τόσο φαν του ήχου αυτού (με tele τρελαίνομαι βέβαια.. ;D)Superfunk είπε:Μα για αυτο σε ρωταω (αν δηλ.θεωρεις τον Χιωτη "δυσαρεστη" κατασταση).
Για εμενα ο ηχος του Χιωτη ειναι Ο... μπουζουκοηχος για ΛΑΪΚΑ τραγουδια (οχι ρεμπετικα),ειμαι τεραστιος φαν του ηλεκτρικου μπουζουκιου (με ΠΟΛΥ reverb & λαμπατο ενισχυτη οχι αυτες τις αηδιες που χρησιμοποιουν τωρα στα σκυλαδικα!)
Πέθανε μαζί με τους μάστορες που το έφτιαχναν...Superfunk είπε:που πηγε αληθεια ο πραγματικος ηχος του μπουζουκιου???
Αν εννοείς τα μπουζούκια που ακούμε στα άλμπουμς του σήμερα τότε +1000...Superfunk είπε:Ολα τα ακουστικα μπουζουκια της περιοδου αυτης (Ζαμπετας,Παλαιολογος κτλ) ηταν εκπληκτικα ηχογραφημενα (ειδικα αυτα που εγραφε ο Σμυρναιος) τωρα πλεον το ακουστικο μπουζουκι ακουγεται τοσο χαλια στους δισκους (μονο χορδιλα ακους και μηδεν σκαφος,που πηγε αληθεια ο πραγματικος ηχος του μπουζουκιου???) που χιλιες φορες το ηλεκτρικο![]()
μπα δεν φταινε οι μαστορες ,οι ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ (και οι παραγωγοι) φταινε,οι μαστορες εξακολουθουν και φτιαχνουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ μπουζουκια.mscmkr είπε:Πέθανε μαζί με τους μάστορες που το έφτιαχναν...
Ακριβώς!...και θα έβγαζα τους παραγωγούς απ'την παρένθεση!.. ;DSuperfunk είπε:μπα δεν φταινε οι μαστορες ,οι ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ (και οι παραγωγοι) φταινε,οι μαστορες εξακολουθουν και φτιαχνουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ μπουζουκια.
Αντίθετα από τις κιθάρες που κανείς δεν μπορεί να φτιάξει Les Paul σαν αυτές του 59; :tongueincheekemoticon:Superfunk είπε:μπα δεν φταινε οι μαστορες ,οι ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ (και οι παραγωγοι) φταινε,οι μαστορες εξακολουθουν και φτιαχνουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ μπουζουκια.
αν και αντι-μπουζουκι_man, τον Χιωτη τον θεωρω τρισμεγιστο και ο ηχος του ειναι ο μονος μπουζουκοηχος που μ'αρεσει.Superfunk είπε:Για εμενα ο ηχος του Χιωτη ειναι Ο... μπουζουκοηχος για ΛΑΪΚΑ τραγουδια (οχι ρεμπετικα),ειμαι τεραστιος φαν του ηλεκτρικου μπουζουκιου (με ΠΟΛΥ reverb & λαμπατο ενισχυτη οχι αυτες τις αηδιες που χρησιμοποιουν τωρα στα σκυλαδικα!)
ειχε καταπληκτικο ηχο-παιξιμο ο μπαγασας!Superfunk είπε:Ο Χιωτης επαιζε σχεδον παντα με εναν 15αρι Gibson Falcon![]()
Αυτό μου ακούγεται λίγο (έως και πολύ) μούφαpacoman είπε:"επίτιμος πολίτης ΗΠΑ"
ΔΕν μπορώ να θυμηθώ πού το είχα διαβάσει,αλλά έχω μείνει με την εντύπωση ότι είναι αληθινό.mscmkr είπε:Αυτό μου ακούγεται λίγο (έως και πολύ) μούφα