Οταν μιλαει ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Πάντως πάει δεν πάει κάνας χρόνος που έκανα επαναπροβολή της ταινίας, ? την καταευχαριστήθηκα,  δηλαδή η ταινία έχει John Lee Hooker να παίζει στο πεζοδρόμιο, και πριγκίπισσα Leia να κυνηγάει τον γκόμενο με αυτόματο, ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ να φτιάξει κανείς;  ?

το δίδυμο Aykroyd/Belushi είχε τόση σχέση με τα blues όσο περίπου εγώ σήμερα με το είδος...

Δεν ξερω τι κανεις εσυ, η απαξιωση ομως που δειχνεις προς τους συγκεκριμμενους δεν ειναι ευχαριστη.

Εκτος αν ξερεις πραγματα που αγνοουμε οι υπολοιποι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να ξανα-παραθεσω το link?

Άντε να σε βοηθήσω...διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το history .
μερικα εως πολλα κλικ κατω απο τον οδοντιατρο....

δεν το λες οτι μεγαλωσαν στις οχθες του Μισισιπή ή οτι μαζευαν καλαμπόκια

Ο aykroid και για εμένα ειναι πραγματικά ένας εξαιρετικός πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης, με ακτιβιστικη δράση και ανθρωπιστής και ιδιαίτερα με χαροποιεί η προσπάθειά του να συμβάλλει στην ενημέρωσή και την ενθάρρυνση και εγρήγορση του κόσμου για θέματα που αφορούν τις συνωμοσίες σε διάφορα θέματα και τους εξωγήινους και το τι πραγματικά συμβαίνει στην ανθρωπότητα. 

Πράγματα που πιστεύω κι εγώ και τα ξέρω, ερχόμενος μάλιστα και σε δύσκολη θέση όταν με χλευαζουν γι αυτά φίλοι που είναι πιο ρεαλιστές και πραγματιστες. 

Τον είχα ψάξει παλαιότερα και ξέρω. 

Είναι από αυτούς που θα σκοτώσουν κάποια στιγμή, όπως τον Jackson. 

μαζι σου.

Μπλουζιαρης....

μονο wannabe
Για τα blues δεν μπορώ να τον κατατάξω. Έχω δει ταινιες και έχω ακούσει αλλά δεν είμαι και των μπλουζ.

Εγώ είμαι γενιάς των.... μπλουζ τύπου love bites που χορεύαμε αγκαλιά με τα κοριτσάκια στο γυμνάσιο. 

Από τον belushi ο αδελφός του μου άρεσε για τις ταινίες δράσεις. Πολύ ξύλο και πιστολίδι με χιούμορ. 

Αυτός και ο Σηγκαλ. Πολύ ξύλο. 

παλι καλα εσεις ειχατε μικτα γυμνασια....

εμεις τις βλεπαμε μονο σε παρτυ και δεν ξεραμε απο που να τις πιάσουμε

παλι καλα εσεις ειχατε μικτα γυμνασια....

εμεις τις βλεπαμε μονο σε παρτυ και δεν ξεραμε απο που να τις πιάσουμε
Eδώ οι νεότεροι έχουν αλγόριθμους μαστερινγκ από το δημοτικό λολ

Αυτά πάντως που κάνει η νεολαία πλέον με ξεπερνούν κι εμένα. Πούρεψα κι εγώ ?

Και θεωρούσα τον εαυτό μου προχωρημένο νιάτο της εποχής μου.............................

Πες τους για το killing in the name of , θα σου πουνε τι είναι αυτό? Αρχισε να τους το τραγουδας και να χτυπιέσαι και θα σε κοιτάνε καλά καλά. Μου έτυχε και φρίκαρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πες τους για το killing in the name of , θα σου πουνε τι είναι αυτό? Αρχισε να τους το τραγουδας και να χτυπιέσαι και θα σε κοιτάνε καλά καλά. Μου έτυχε και φρίκαρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα
τέτοια πράγματα θέλαμε να παίξουμε το 1978 και μας βάζανε πίσω από κοτετσόσυρμα όπως στους ΒΒ....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back