- Πόντοι
- 6
Δυστυχώς μάλλον πουθενά πια...Kostas1601 είπε:χμμμ γενικά ποιό είναι το πίο ψαγμένο μαγαζί που μπορεί να έχει ποιοτικές κιθάρες?? Πού θα βρώ τις περισσότερες Αμερικάνικες Fender με λίγα λόγια?...
Συγκεκριμένα για τη John Mayer δε νομίζω να έχει φτάσει καν ποτέ στο Στόλλα. Χαχαχα! Ίσως και να υπερβάλλω λίγο, αλλά έτσι μου φαίνεται. Εδώ ΙΣΩΣ και να μην έχει καμία American Deluxe. Καλά για συνεργαζόμενα καταστήματα στην Αθήνα το ξεχνάμε. ¨Εψαχνα περυσι το Γενάρη μια deluxe tele μήπως και την έπαιρνα από δω αν η τιμή δεν ήταν τραγικά διαφορετική και δεν υπήρχε ούτε για δείγμα είτε εδώ είτε στο Στόλλα. Γύρισα όλο το κέντρο ένα απόγευμα και όλοι έπαιρναν τηλ στο Στόλλα να ρωτήσουν
μέχρι που στο τρίτο μαγαζί τους είπε ο υπάλληλος του Στόλλα "...αα σε σας ήρθε τώρα αυτός με την tele" ? χαχα!
Μόνο ένας ήταν ψαγμένος και είπε οτι φέρνει απευθείας από Ολλανδία τρομάρα του και θα με έπαιρνε τηλ να μου πει πότε θα τη φέρει και σε τι τιμή αφού θα μίλαγε με τον δικό του στο Rotherdam...E όσο πηρε εσένα πήρε και εμένα.
Στα της κιθάρας τώρα...κατα τη γνώμη μου δε γίνεται fender strat να είναι άβολη στο παίξιμο. Ισως είμαι λίγο απόλυτως αλλά me 5-6 strat που έχω παίξει δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Είτε squier είτε deluxe ( το soft v - neck που βγάζει είναι κατα τη γνώμη μου το απόλυτο μπράτσο).
Στα λοιπά τώρα 3 μονοί fender είναι, strat είναι, ε δε νομίζω να μην είναι καλή!Χαχαχα!
Προσωπικά όμως δε θα την έπαιρνα για 3 λόγους.
1. ¨Εχει 21 τάστα, ΔΕ μπορώ θέλω 22 για να καλύπτω 2 οκτάβες σε μία χορδή με σήκωμα τόνου στο 22ο τάστο. Αυτό βέβαια είναι τελείως προσωπικό κόλημα και μπορεί να λες "μα τι λέει ο κόπανος?
2. Τιμή, την οποία αυξάνει πλά και μόνο το γεγονός ότι είναι signature
3. Δεν έχει locking κλειδιά. Βέβαια αυτά μπορείς και να τα προσθέσεις μετά, αλλα προσωπικά αν έδινα 1700 για μια κιθάρα δε θα ήθελα να έχω και επιπλέον κόστος μετατροπών.
Αυτά,
ελπίζω να βοήθησα.