- Πόντοι
- 2,368
Αντίντας είδα για πρώτη φορά όταν με επισκέφτηκαν τα εγγόνια μου στο γηροκομείο.
Εγώ τοτενες ημΑνε ήδη 50 χρόνια πεθαμένος.
Αντίντας είδα για πρώτη φορά όταν με επισκέφτηκαν τα εγγόνια μου στο γηροκομείο.
Αν ψωνίζεις ξηρούς καρπούς με το γραμμάριο (που ειναι και το λογικο , εκτός αν θες να παχύνεις) ΠΑΝΤΑ ξοδεύεις λιγότερα λεφτα από το αν ψωνίζεις με το ευρώ (εκός αν μιλαμε για μακαντέμια ? )κι αυτό πάντως είναι πρακτικό. πολύς κοσμος θέλει να ξοδέψει ένα συγκεκριμένο ποσό για ψώνια. έχοντας λοιπον, ίσως, άγνοια της σχέσης κόστους/ποσότητας φοβάται μη ξοδέψει περισσότερα. Ή είναι απλά θέμα συνήθειας πάλι.
Αυτο ειναι πιο λογικο γιατι πτερνιζεται καποιος πριγκιψ και η τιμη της αυξομειουται ?Και η μονάδα μέτρησης της βενζίνης είναι το λίτρο, αλλά όλοι λένε "βάλε ένα 20άρικο".
Κάθε τάξη μεγέθους στο αυτοκρατορικό σύστημα είναι μια ξεχωριστή μονάδα μέτρησης, η μια τάξη με την άλλη δεν έχει καμία σχέση. Αν πρέπει πχ να βάλεις ένα καρφί κάθε 2.7 ίντσες για μίλια (πες ότι είσαι η siemens) δεν ακουμπάς ποτέ τα μίλια, δουλεύεις με τεράστιους αριθμούς σε ίντσες. Πχ αν είναι 3,7391 μίλια συνολικά δεν ενδιαφέρεται κανείς. Όπως δηλαδή μετατρέπεις από την μια τάξη μεγέθους στην άλλη μέσα στο αυτοκρατορικό, έτσι μετατρέπεις και από το αυτοκρατορικό στο metric και με ανάλογη ασυνέπεια. Στο metric system (δεν έχουμε ελληνικό όρο, παρακαλώ μην εφεύρετε έναν) υπάρχουν άπυρες τάξεις μεγέθους τεράστιες και μικροσκοπικές και όλες έχουν την ίδια σχέση η προηγούμενη από την επόμενη. Αυτό εννοώ άπυρο, άπυρες τάξεις μεγέθους.καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά αυτό με το άπειρο δε βγάζει νόημα. ένα ευθύγραμμο τμήμα είναι πάντα ένα ευθύγραμμο τμήμα. μπορείς να μου εξηγήσεις;
δεν υπερασπιστηκε κάνεις το εγγλέζικο σύστημα, απλά λέμε ότι όλα είναι θέμα παράδοσης. εφόσον για χρονια και χρονια τα εργαλεία ήταν καλιμπραρισμενα έτσι τότε ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει. ναι το μετρικο σύστημα είναι πιο καλό αλλά το ξαναλέω δεν ειναι σοβαρό πρόβλημα.
επίσης είπα ότι δεν ειναι δα και πυρηνική φυσική. όλα επιστήμη είναι.
Κάθε τάξη μεγέθους στο αυτοκρατορικό σύστημα είναι μια ξεχωριστή μονάδα μέτρησης, η μια τάξη με την άλλη δεν έχει καμία σχέση. Αν πρέπει πχ να βάλεις ένα καρφί κάθε 2.7 ίντσες για μίλια (πες ότι είσαι η siemens) δεν ακουμπάς ποτέ τα μίλια, δουλεύεις με τεράστιους αριθμούς σε ίντσες. Πχ αν είναι 3,7391 μίλια συνολικά δεν ενδιαφέρεται κανείς. Όπως δηλαδή μετατρέπεις από την μια τάξη μεγέθους στην άλλη μέσα στο αυτοκρατορικό, έτσι μετατρέπεις και από το αυτοκρατορικό στο metric και με ανάλογη ασυνέπεια. Στο metric system (δεν έχουμε ελληνικό όρο, παρακαλώ μην εφεύρετε έναν) υπάρχουν άπυρες τάξεις μεγέθους τεράστιες και μικροσκοπικές και όλες έχουν την ίδια σχέση η προηγούμενη από την επόμενη. Αυτό εννοώ άπυρο, άπυρες τάξεις μεγέθους.
Στο metric system (δεν έχουμε ελληνικό όρο, παρακαλώ μην εφεύρετε έναν) υπάρχουν άπυρες τάξεις μεγέθους τεράστιες και μικροσκοπικές και όλες έχουν την ίδια σχέση η προηγούμενη από την επόμενη. Αυτό εννοώ άπυρο, άπυρες τάξεις μεγέθους.
άπυρες
το neurolingo θεώρησε οτι μιλάω για φωτιά, εγώ δεν κατάλαβα τίποταΓιατί; ( έχουμε ελληνικό όρο) ?