- Πόντοι
- 4,208
το 2002 5 βάζαμε
Το 2002 δεν μετρούσα πόσα έβαζα.
Έλεγα απλά "γέμισέ το".
το 2002 5 βάζαμε
το μίλι είναι 5,280 πόδιαδε νομίζω οτι αυτό βγάζει νόημα. αμα δηλαδή γράψεις μια γραμμή μια ίντσα, οι προεκτάσεις δεν εκτείνονται στο άπειρο; και το imperial είναι γραμμικό σύστημα οπότε καμια διαφορά δεν εχει στην ουσία. παλι ίσα διαστηματα θα έχεις αν ζωγραφίζεις μια γραμμές ανά μια ίντσα.
καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά αυτό με το άπειρο δε βγάζει νόημα. ένα ευθύγραμμο τμήμα είναι πάντα ένα ευθύγραμμο τμήμα. μπορείς να μου εξηγήσεις;το μίλι είναι 5,280 πόδια
το πόδι είναι 12 ίντσες
η ίντσα είναι 3 barleycorns
Έχει διάφορες μονάδες το αυτοκρατορικό, αναφέρω κάποιες που είναι κοντά (πες) στο χιλιοστό - μέτρο - χιλιόμετρο. Γενικά κάνεις λάθος ότι δεν είναι επιστήμη αυτό και δεν καταλαβαίνεις το σοβαρό πρόβλημα που έχει αυτό το σύστημα.
Είχα πει λίβρες μια φορά μπροστά σε μια ΝεοΫορκέζα στα νησιά Σααρεμαα της ΕΣΘΟΝΙΑΣ
να δεις τι έκανε ο Φώτης @cigaret13 επί ΠΑΣΟΚ. Το γέμιζε, έδινε μπουρμπουαρ στο παιδί και πέταγε και πιατελα γαρύφαλλα στην αντλία ?Το 2002 δεν μετρούσα πόσα έβαζα.
Έλεγα απλά "γέμισέ το".
Διαβάζουμε καμιά φορά "30 πάουντς ζυγίζει ο ενισχυτής" και λέμε πω πω, βαρύς είναι ....
Αμ δεν είναι κιλά τα πάουντς ....
Pounds και αηδίες...επί ΠΑΣΟΚ είχα Τρεις εκατοσταρηδες Plexi του 69 μόνο για το σαλόνι.
τσιγκελάκι πιάνεις?Τότε είχα plexi, τώρα με την καραντίνα .... έχω πλέξει .... κάτι ζακετάκια.
Τότε είχα plexi, τώρα με την καραντίνα .... έχω πλέξει .... κάτι ζακετάκια.
επί ΠΑΣΟΚ όσα παιδιά είχαν και τους δυο γονείς και παππού και γιαγιά ΔΥ περνούσαν ωραία.Pounds και αηδίες...επί ΠΑΣΟΚ είχα Τρεις εκατοσταρηδες Plexi του 69 μόνο για το σαλόνι.
100 κιλά ζύγιζε η κάθε TV tall καμπίνα μόνο....
Πουμαςκαταντισανεοιαλιτες
το η τελε είναι 8 pounds είναι Παγκράτι Καισαριανή μέσω Κορίνθου για μένα. Ή σε κάποιους (luthiers, εμπόρους, κιθαριστες) έχει εσωτερικευτει
η τελε είναι 8 pounds είναι Παγκράτι Καισαριανή μέσω Κορίνθου για μένα.
Αυτό έχει ξεκινήσει ΜΟΝΟ για τις tele,
Superfunk είπε:Δεν τα έχεις ζήσει εσύ αυτά τα μεγαλεία, ιΣε νιος
Έτσι είναι.
Πρέπει να με περνάς για κάτι μήνες.
Εσένα όταν είπε ο Αντρικος το "Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες " αποφάσισαν οι γονείς σου να,μην,σε βγάλουν Αντρέα και αγοράζατε τα ΑΝΤΙΝΤΑΣ με τη ΛΙΒΡΑ.