όταν μετράτε σε λίβρες παίρνω επίδομα σε bitcoins

• Thread starter Thread starter blue
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
δε νομίζω οτι αυτό βγάζει νόημα. αμα δηλαδή γράψεις μια γραμμή μια ίντσα, οι προεκτάσεις δεν εκτείνονται στο άπειρο; και το imperial είναι γραμμικό σύστημα οπότε καμια διαφορά δεν εχει στην ουσία. παλι ίσα διαστηματα θα έχεις αν ζωγραφίζεις μια γραμμές ανά μια ίντσα.
το μίλι είναι 5,280 πόδια
το πόδι είναι 12 ίντσες
η ίντσα είναι 3 barleycorns

Έχει διάφορες μονάδες το αυτοκρατορικό, αναφέρω κάποιες που είναι κοντά (πες) στο χιλιοστό - μέτρο - χιλιόμετρο. Γενικά κάνεις λάθος ότι δεν είναι επιστήμη αυτό και δεν καταλαβαίνεις το σοβαρό πρόβλημα που έχει αυτό το σύστημα.

Είχα πει λίβρες μια φορά μπροστά σε μια ΝεοΫορκέζα στα νησιά Σααρεμαα της Εσθονίας και με κορόιδεψε ότι κανείς δε το διαβάζει έτσι. Πάουντζ λέει τα λέμε. 

έκτοτε τις κιθάρες και δη τα σώματά των τα μετράω σε γραμμάρια λόγω της μεσούΟύούλας μου. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία για μια άλλη φορά.

το μίλι είναι 5,280 πόδια
το πόδι είναι 12 ίντσες
η ίντσα είναι 3 barleycorns

Έχει διάφορες μονάδες το αυτοκρατορικό, αναφέρω κάποιες που είναι κοντά (πες) στο χιλιοστό - μέτρο - χιλιόμετρο. Γενικά κάνεις λάθος ότι δεν είναι επιστήμη αυτό και δεν καταλαβαίνεις το σοβαρό πρόβλημα που έχει αυτό το σύστημα.
καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά αυτό με το άπειρο δε βγάζει νόημα. ένα ευθύγραμμο τμήμα είναι πάντα ένα ευθύγραμμο τμήμα. μπορείς να μου εξηγήσεις;

δεν υπερασπιστηκε κάνεις το εγγλέζικο σύστημα, απλά λέμε ότι όλα είναι θέμα παράδοσης. εφόσον για χρονια και χρονια τα εργαλεία ήταν καλιμπραρισμενα έτσι τότε ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει. ναι το μετρικο σύστημα είναι πιο καλό αλλά το ξαναλέω δεν ειναι σοβαρό πρόβλημα. 

επίσης είπα ότι δεν ειναι δα και πυρηνική φυσική. όλα επιστήμη είναι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα πει λίβρες μια φορά μπροστά σε μια ΝεοΫορκέζα στα νησιά Σααρεμαα της ΕΣΘΟΝΙΑΣ

Εγώ είχα πει σε μια Σκωτσεζα στα νησιά Φουρνοι της Ελλάδας ότι την έχω 30 πόντοι, την κλίμακα στον μπαγλαμά , και νόμιζε ότι έλεγα 30 ίντσες...

Ακόμα τρέχει να γλυτώσει. 

Διαβάζουμε καμιά φορά "30 πάουντς ζυγίζει ο ενισχυτής" και λέμε πω πω, βαρύς είναι ....

Αμ δεν είναι κιλά τα πάουντς ....

Διαβάζουμε καμιά φορά "30 πάουντς ζυγίζει ο ενισχυτής" και λέμε πω πω, βαρύς είναι ....

Αμ δεν είναι κιλά τα πάουντς ....

Pounds και αηδίες...επί ΠΑΣΟΚ είχα Τρεις εκατοσταρηδες Plexi του 69 μόνο για το σαλόνι. 

100 κιλά ζύγιζε η κάθε TV tall καμπίνα μόνο....

Πουμαςκαταντισανεοιαλιτες

Pounds και αηδίες...επί ΠΑΣΟΚ είχα Τρεις εκατοσταρηδες Plexi του 69 μόνο για το σαλόνι. 

Τότε είχα plexi, τώρα με την καραντίνα .... έχω πλέξει .... κάτι ζακετάκια.

Τότε είχα plexi, τώρα με την καραντίνα .... έχω πλέξει .... κάτι ζακετάκια.

Επί ΠΑΣΟΚ δεν θα ημαστανΕ σε καραντίνα με μάσκες λόγω κορονογιου.

Επί ΠΑΣΟΚ θα είχαμε βάλει στον κορονοΓιο μάσκα και θα τον ειχανΑμε στην καραντίνα. 

ακριβώς: μια χαρά καταλαβαινουμε πόσο μήκος έχει μια 14" οθόνη (ή ζάντα) ,άρα το μέγεθος αυτό και η ταμπέλα του (labelling) είναι εσωτερικευμενο γνωστικά και άρα intuitive (διαισθητικό ,κύριε Μπαμπινιώτη).

τα 20€ βενζίνη με βγάζουν μια βδομάδα με τη χρήση που κάνω είναι επίσης χρήσιμο μέτρο (€/εβδομαδα) και σίγουρα πιο self explanatory από το kg/sec^2 

το η τελε είναι 8 pounds είναι Παγκράτι Καισαριανή μέσω Κορίνθου για μένα. Ή σε κάποιους (luthiers, εμπόρους, κιθαριστες) έχει εσωτερικευτει και έχουν την ίδια άνεση με μένα που ξεχωρίζω άνετα μια 17" ζάντα ? :)

100 κιλά ζύγιζε η κάθε TV tall καμπίνα μόνο....

Πουμαςκαταντισανεοιαλιτες
επί ΠΑΣΟΚ όσα παιδιά είχαν και τους δυο γονείς και παππού και γιαγιά  ΔΥ περνούσαν ωραία.

το η τελε είναι 8 pounds είναι Παγκράτι Καισαριανή μέσω Κορίνθου για μένα. Ή σε κάποιους (luthiers, εμπόρους, κιθαριστες) έχει εσωτερικευτει

Εμένα μου φαίνεται εύκολο, είναι λίγο λιγότερο από το μισό.

η τελε είναι 8 pounds είναι Παγκράτι Καισαριανή μέσω Κορίνθου για μένα.

Αυτό έχει ξεκινήσει ΜΟΝΟ για τις tele,μια και κάποια στιγμή είχε βγει ο μύθος ότι μόνο οι ελαφριές tele ήταν καλές....

Οπότε όλοι έψαχναν,στην Αμερική ,αυτό που είχε πει ο Danny Gatton (" under 7.5 lbs is fine"**).

Εγώ όταν.....παρΑσυρμενος ζύγιζα τις tele μου για να δω αν....είναι καλές....βαρΓιομουν να κάνω το conversion από κιλά σε lbs οπότε έβαζα κατευθείαν τη ζυγαριά σε lbs....

Φαντάζομαι ότι το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι  ΕυρωπΕη τελεκαστεραδες.

:)

τις υπόλοιπες κιθάρες μου δεν τις έχω ζυγισει ποτεΣ

**το οποίο και αυτό είναι μούφα μια και ,παρά τον μύθο, οι περισσότερες blackguards από τα early 50s ήταν γύρω στις 8 lbs...όσες έχω παίξει προσωπικά τα είχαν τα κιλά τους....οι mid/late 50s whiteguards  ήταν  όντως πιο ελαφριές...

Αυτό έχει ξεκινήσει ΜΟΝΟ για τις tele,

Κι όμως εγώ θυμάμαι κάτι εποχές στο Ebay, τότενες που πολλοί που πούλαγαν Les Paul, είχαν και μια φωτό με την κιθάρα πάνω στην ζυγαριά, να φαίνονται τα πάουντς ασούμε, για να δείξουν ότι δεν ήταν το σώμα με weight relief, αλλά ήταν από τις καλές, τις μασίφ.

Superfunk είπε:
Δεν τα έχεις ζήσει εσύ αυτά τα μεγαλεία, ιΣε νιος

Έτσι είναι.

Πρέπει να με περνάς για κάτι μήνες.

Έτσι είναι.

Πρέπει να με περνάς για κάτι μήνες.

Εγώ είμαι προΧουντικο μοντέλο...μέχρι και παρέλαση μπροστά στον Πατακο στο Παναθηναϊκό στάδιο έχω καΜει φορώντας Αλυσίδες Ελβιελα

Εσένα όταν είπε ο Αντρικος το "Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες " αποφάσισαν οι γονείς σου να,μην,σε βγάλουν Αντρέα και αγοράζατε τα ΑΝΤΙΝΤΑΣ με τη ΛΙΒΡΑ.

Εσένα όταν είπε ο Αντρικος το "Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες " αποφάσισαν οι γονείς σου να,μην,σε βγάλουν Αντρέα και αγοράζατε τα ΑΝΤΙΝΤΑΣ με τη ΛΙΒΡΑ.

Αντίντας είδα για πρώτη φορά όταν με επισκέφτηκαν τα εγγόνια μου στο γηροκομείο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back