• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Όταν δημιουργούμε...η ηχομόνωση...παίζει ρόλο

Πάλι καλά που σ' έχουμε και σένα Npap και επαναφέρεις την Τάξην και την Ασφάλειαν στο φορουμ τούτο.**
δηλαδή με προσφωνείς Νpap ..αδόπουλο φίλτατε bouk???? :roll:

Πάλι καλά που σ' έχουμε και σένα Npap και επαναφέρεις την Τάξην και την Ασφάλειαν στο φορουμ τούτο.**
δηλαδή με προσφωνείς Νpap ..αδόπουλο φίλτατε bouk???? :roll:
Όχι....Παππακό. :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα που δεν με ειπες και Νπαπαρέζο... :P

στο λέω ότι το πήρα, στο λέω ότι το πήρα.. :P

ΥΓ. την τελευταία νύχτα μου, απόψεεεεεεεεε την περνάωωωωωωωωωωωω...λα λα....#λααααα (σαν εργένης..)

Έ, τράβα τότες σε κανά κωλόμπαρο βρε ατιμούτσκο και άσε το noiz, εδώ θαμαστε και Μ.Γ. (μετά γάμου)!

εδώ θαμαστε και Μ.Γ. (μετά γάμου)!
Απλά θα γίνετε "αυτοί οι λεχρίτες οι φίλοι του, που τον παρασύρουν και ούτε το πουκάμισό του δεν πρόλαβε να σιδερώσει".

Ότι καλύτερο εύχομαι npap. :cry: Με πήραν τα ζουμιά.

πρόσεχε τι γράφεις Κώστα μ'...περιπολεί και το αντίπαλον δέος... εγώ είμαι καλόοο παιδί...όπως πάντα είχες να το λες...8)

Λίγο iso ρε παιδιά..Τι είναι αυτά που λέτε??Εξυπνάκηδες όλο απωθημένα..Μάλλον η βιταμίνη F έχει μεγάλη ζήτηση!!! :lol:

Giannis τώρα μου θύμισες ένα τεύχος Λούκι Λουκ, που πατάει κάποιος την ουρά του Ραντανπλάν στην αρχή της ιστορίας και αυτός το καταλαβαίνει ακριβώς πριν το τέλος :lol:

Και κάπου ακούω τον Παπαδόπουλο να φωνάζει στο βάθος "ΠΥ.... ΠΥ.... ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!!!!!!!!"

Εντάξει κατά καιρούς σε όλα τα θέματα που ανοίγουμε ξεφεύγουμε διαρκώς οφτοπικ, αλλά το λινκ που έβαλες, που κολλάει;

Μερικές σελίδες πριν είχα κάνει κι εγώ μια νύξη σχετική με το θέμα του θρεντ (που εδώ και αιώνες έχει πέσει ντεντ...)

Και επίσης μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το myspace του nathanlyk (http://www.myspace.com/nathanlyk) και να παίξετε και καμιά καγκουριά γιατί ΑΡΚΕΤΑ πια με αυτό το ΒΖΖΖΖΖ!

Trending...

Νέα θέματα