Όπως το περίμενα...Αϊ γκάρα ντου σις κεμπαπ. (κενό)
μια παρατήρηση έχω να κάνω μόνο' date='όσα χρόνια δουλεύω ώς ηχολήπτης παρατηρώ πως υπάρχει πολύς κόσμος στο συνάφι μας ο οποίος έχει(ας τις πούμε)ειδικές γνώσεις οι οποίες είναι πραγματικά πολύ χρήσημες,το μόνο πρόβλημα κατ' εμέ είναι ότι αυτές δεν συνδιάζονται ποτέ σωστά με τα πρακτικά οπότε το αποτέλεσμα απλά δεν υπάρχει...με λίγα λόγια πολλά ακούω αλλα στην ουσία δεν ακούω τίποτα![/quote']
ΑΚΡΙΒΩΣ!!
ειναι αλλωστε μια φυσικη προεκταση & συνεπεια της παγκοσμια μοναδικης ελληνικης πατεντας "ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...." :roll: :lol:
Εμένα θα μου επιτρέψετε να διατηρώ επιφυλάξεις...κανείς δεν αμφισβητεί τις γνώσεις σου σε θεωρητικό επίπεδο
Εν τέλει' date=' όταν δημιουργούμε η ηχομόνωση παίζει ρόλο ή όχι;;;[/quote']
Η εξωτερική ησυχία είναι σημαντική όταν δημιουργούμε, αλλά η εσωτερική ησυχία είναι πολύ πιο σημαντική.
:wink:
Τα είπες όλα σε δυό γραμμές! Θεός!Εν τέλει' date=' όταν δημιουργούμε η ηχομόνωση παίζει ρόλο ή όχι;;;[/quote']
Η εξωτερική ησυχία είναι σημαντική όταν δημιουργούμε, αλλά η εσωτερική ησυχία είναι πολύ πιο σημαντική.
:wink:
Εν τέλει' date=' όταν δημιουργούμε η ηχομόνωση παίζει ρόλο ή όχι;;;[/quote']
Παρουσία μπανάνας η ηχομόνωση τείνει στο μηδέν. Καθώς την ξεφλουδίζεις, μπλοκάρεις ορισμένες μπάντες ανάλογα με την πλευρά και το πόσο έχεις ξεφλουδίσει. ¶μα αρχίσεις και την τρως, ασ'τα να πάνε μπαίνουμε σε κβαντικές εξισώσεις.
"Οι μπανάνες τελικά είναι ωραίο φρούτο" - kwstas79
εγω απ την αλλη, αν ξερω οτι δεν ενοχλω κανεναν γυρω μου, δε βρισκω νοημα να παιζωΕγώ προσωπικά αν ξέρω ότι ενοχλώ τους γύρω δε μπορώ να παίξω με τίποτα
εγω απ την αλλη' date=' αν ξερω οτι δεν ενοχλω κανεναν γυρω μου, δε βρισκω νοημα να παιζωΕγώ προσωπικά αν ξέρω ότι ενοχλώ τους γύρω δε μπορώ να παίξω με τίποτα![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote']
Αυτά είναι, όπως δίδαξε ο Lemmy!