• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Όταν δημιουργούμε...η ηχομόνωση...παίζει ρόλο

....

στις ακαδημαικές κοινότητες... το ίντερνετ θεωρήται η χείρηστη πηγή αναφοράς..... δε πά νάνε και βικιπέδια....
τσου ( :lol: :lol: ) . Εξαρτάται από την πηγή. Π.χ. υπάρχουν open (peer-reviewed) περιοδικά. Που δεν πλερώνεις. :lol: :lol:

Χείριστη γράφεται με "ι".

Μέσα στο φόρουμ.. δεν νομίζω να έχει δημοσιεύσει κάνεις πότε επιστιμονικό άρθρο...

...
Είσαι μέγας πρωτοπόρος granule' date=' πες μας και γι' άλλα [b']επιστιμονικά :lol: [/b] (ναι με "ι") paper που πρέπει να πλερώσεις ... αλλά .... τσου....δε μας λές.... :lol:

Σε θέλουμε πολύ - τέλος. :lol:

Κράτα κατά νου, ότι το να επικαλείσαι -με μισόλογα- την κατάρτισή σου και τα άρθρα που έχεις διαβάσει είναι ένδειξη αμορφωσιάς και ημιμάθειας.

¶σχετους συναντώ κάθε μέρα....

¶σχετους και φαντασμένους λίγο πιο αραιά. :lol:

Αν και ξέρεις ... μεταξύ των φαντασμένων, οι περισσότεροι είναι άσχετοι.

¶ντε coolαρε τωρα, μη σου βάλω διαγώνισμα και πάρεις 3. :lol:

Αϊ γκάρα ντου σις κεμπαπ. (κενό)

Αϊ γκάρα ντου σις κεμπαπ. (κενό)
Όπως το περίμενα...

Μία ακόμα φορά δεν απαντάει κανείς.

Σε ό,τι έχω πεί σε αυτό το thread δεν απάντησε κανείς...

αναρωτιέμαι όμως...

η έλληψη αντίλογου και η επίθεση σε ό,τι άλλο έχει να κάνει σχέση με το γραπτό ενός εκτός από το περιεχόμενο και τις έννοεις αντιπροσοπεύει όλους...;

Καλά.. ο hari_κάτι αηδία ήτανε, αηδία είναι και ειλικρινά δεν περιμένω να αλλάξει.

Τατιάνα ftw...

Τέσπα...

Μία επισήμανση έκανα και παρόλα αυτά... αφού εσύ yameth ξεκίνησες το όλο ντράβαλο με αυτήν μου την επισήμανση δεν απαντάς...

αξιοπρεπώς τουλάχιστον.. ή μπορεί αυτό που έδωσες σαν απάντηση να ήτανε όντως απάντηση με επιχυρρρημμματα (ή μήπως τώρα που το έγραψα έτσι θα σχολιαστεί το πώς το έγραψα και ΠΑΛΙ δεν θα απαντήσει κανείς...; )

όπως την θεωρείς εσύ οτι είναι...

Eitherway... it's the same to me.

Εκεί είναι τα γραπτά και άλλος κόσμος βλέπει.

Και για να μην ξεχνιόμαστε..

είπες κάτι για εγχειρίδια...

απάντηση όμως δεν έδωσες.....

(όχι οτι στα άλλα έδωσες.. )

Αναρωτιέμαι γιατί.

Πώς τα καταφέρατε πάλι... βέβαια υπάρχει πάντα μια πέτρα στο σκάνδαλο και νομίζω ότι εδώ δεν κρύβεται. Τώρα βρε Granule γράφεις 200 πράγματα, πετάς 400 τσιτάτα και περιμένεις αυτούς που ονομάζεις συνομιλητές να σου απαντήσουν σε άλλα 600. Και θα τους ειρωνευτείς κιόλας αν δεν το κάνουν. Επιστημονική συζήτηση πάντως δεν γίνεται έτσι - είμαι διδακτορικός ερευνητής και μπορώ να τις ξεχωρίσω, πίστεψέ με. Όπως επίσης καταλαβαίνω απόλυτα το ρητό που λέει ότι η αμάθεια είναι χίλιες φορές προτιμότερη από την ημιμάθεια...

Χαρίλαε αλήτη ναρκομανη πρεζάκια παλιοΤατιάνα βγάζεις και γλώσσσσα από πάνω;

Κοίτα που έχει πάει το θέμα...

Τελείως off-topic και θ' αναγκαστώ να το μεταφέρω, καθώς δεν δίνεται εποικοδομητική απάντηση στην αρχική ερώτηση, αφού επιμένεις να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος.

Επεμβαίνεις διορθώνοντας τον SF για το αν τα 2-3 db αναφέρονται σε ένταση...

Ξεκόλα και βοήθα αφού θες να επεμβαίνεις.

Είστε λάθος....

δεν χρησιμοποιείτε αρκετά το κουμπάκι "enter" :lol:

Επιστημονική συζήτηση; Α πα πα παπα πα παπαπα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα! :lol:

Το κάρβουνο είναι ευγενική χορηγία:

coal_railway_cars.jpg

Rock till you drop!

μια παρατήρηση έχω να κάνω μόνο,όσα χρόνια δουλεύω ώς ηχολήπτης παρατηρώ πως υπάρχει πολύς κόσμος στο συνάφι μας ο οποίος έχει(ας τις πούμε)ειδικές γνώσεις οι οποίες είναι πραγματικά πολύ χρήσημες,το μόνο πρόβλημα κατ' εμέ είναι ότι αυτές δεν συνδιάζονται ποτέ σωστά με τα πρακτικά οπότε το αποτέλεσμα απλά δεν υπάρχει...με λίγα λόγια πολλά ακούω αλλα στην ουσία δεν ακούω τίποτα!

Αγαπητέ Granule,

κανείς δεν αμφισβητεί τις γνώσεις σου σε θεωρητικό επίπεδο και ούτε δέχεσαι προσωπική επίθεση απο κανέναν.

Χωρίς να είμαι δικηγόρος κανενός, ο Yameth σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο απάντησες και πραγματικά ο τόνος σου ήταν ειρωνικός, αν θέλεις να βοηθήσεις προσπάθησε να απαντάς χωρίς να προσβάλλεις!

Με τον τρόπο σου απλά προκαλείς, δεν βοηθάς και εγώ τεχνικός είμαι και σου λέω ό,τι δέν κατάλαβα γιατί επρεπε να τα πείς όλα αυτά στο πόστ σου :?

Δεν κάνουμε τέστ γνώσεων εδώ, ανταλλάσουμε απόψεις και μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες,

φιλικά :wink:

μια παρατήρηση έχω να κάνω μόνο' date='όσα χρόνια δουλεύω ώς ηχολήπτης παρατηρώ πως υπάρχει πολύς κόσμος στο συνάφι μας ο οποίος έχει(ας τις πούμε)ειδικές γνώσεις οι οποίες είναι πραγματικά πολύ χρήσημες,το μόνο πρόβλημα κατ' εμέ είναι ότι αυτές δεν συνδιάζονται ποτέ σωστά με τα πρακτικά οπότε το αποτέλεσμα απλά δεν υπάρχει...με λίγα λόγια πολλά ακούω αλλα στην ουσία δεν ακούω τίποτα![/quote']
ΑΚΡΙΒΩΣ!!

ειναι αλλωστε μια φυσικη προεκταση & συνεπεια της παγκοσμια μοναδικης ελληνικης πατεντας "ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...." :roll: :lol:

Εν τέλει, όταν δημιουργούμε η ηχομόνωση παίζει ρόλο ή όχι;;;

κανείς δεν αμφισβητεί τις γνώσεις σου σε θεωρητικό επίπεδο
Εμένα θα μου επιτρέψετε να διατηρώ επιφυλάξεις...

Όπως είπε και ο SF η τρίχα έγινε τριχιά...το θέμα ήταν απλό...δε χρειάζεται να είσαι ειδήμων να καταλάβεις και να σχολιάσεις πράγματα που υπαγορεύει η κοινή λογική.

Αχ καλοκαίρι καλοκαιράκι....

υπάρχουν πολλές απόψεις οπώς βλέπεις φίλε Κώστα,εγώ πάντως όταν βρίσκομαι σε αυτή τη φάση αδιαφορώ!

Εν τέλει' date=' όταν δημιουργούμε η ηχομόνωση παίζει ρόλο ή όχι;;;[/quote']
Η εξωτερική ησυχία είναι σημαντική όταν δημιουργούμε, αλλά η εσωτερική ησυχία είναι πολύ πιο σημαντική.

:wink:

Η εξωτερική ησυχία είναι σημαντική όταν δημιουργούμε, αλλά η εσωτερική ησυχία είναι πολύ πιο σημαντική.

:wink:
Τα είπες όλα σε δυό γραμμές! Θεός!

Παρουσία μπανάνας η ηχομόνωση τείνει στο μηδέν. Καθώς την ξεφλουδίζεις, μπλοκάρεις ορισμένες μπάντες ανάλογα με την πλευρά και το πόσο έχεις ξεφλουδίσει. ¶μα αρχίσεις και την τρως, ασ'τα να πάνε μπαίνουμε σε κβαντικές εξισώσεις.

"Οι μπανάνες τελικά είναι ωραίο φρούτο" - kwstas79

Last edited by a moderator:
Εγώ προσωπικά αν ξέρω ότι ενοχλώ τους γύρω δε μπορώ να παίξω με τίποτα

Εγώ προσωπικά αν ξέρω ότι ενοχλώ τους γύρω δε μπορώ να παίξω με τίποτα
εγω απ την αλλη, αν ξερω οτι δεν ενοχλω κανεναν γυρω μου, δε βρισκω νοημα να παιζω :D :D :D :D :D

Trending...

Νέα θέματα