Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι από τις λίγες περιπτώσεις κιθαριστριών που έχουν βγει μπροστά. Φυσικά επειδή είναι ομορφούλα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Μακάρι να εμφανίζονται περισσότερες γυκαίκες που συν το γεγονός ότι είναι εμφανίσιμες, παίζουν και τα λένε, έστω και με τον (όχι και τόσο κακό kateme) τρόπο της Οριάνθης. Και ναι, μιλάω σοβαρά.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ένα μικρό σχολιάκι: Η κοπέλα παίζει καλά, δεν λέω, αλλά νομίζω ότι έχει υπερεκτιμηθεί...
Εδώ δεν ξέρει το όνομά της (00:10)... (όχι πως είναι απαραίτητοignantios είπε:γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την μπιστολιαζει ο vai? ;D
to know as better πως το λενε?Terry RoscoeBeck5 είπε:Μπιστολιάζει; Τι εννοείτε με αυτό αγαπητέ μου;
Αν σου ζητησει μπανανα μην τυχον και της δωσεις ομως!!Vaisilis είπε:η οριανθη παντως πιθηκιζει πολυ!
Το ξεφυλλίζει το τετράδιοοο... Τον απλώνει τον τραχανάαα... Κι άλλα τέτοια... ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μπιστολιάζει; Τι εννοείτε με αυτό αγαπητέ μου;
αμα την δει η μπανανα αβαφτη θα τρεχει...trigga είπε:Αν σου ζητησει μπανανα μην τυχον και της δωσεις ομως!!
X-minor είπε:On topic, μια χαρά η κοπελίτσα, αν δεν είχε κοννέ και... τους γνωστούς αδένες δε νομίζω να'ταν εκεί που είναι
Εγω παντως με χιλια θα την αφηνα να μου παιξει......και να χαλαρωνωignantios είπε:γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την μπιστολιαζει ο vai? ;D