Orianthi+Vai

Very nice... Στη σύνθεση του κομματιού πρέπει να έχει βάλει χέρι και ο Vai πάντως - αν δεν είναι δικό του αποκλειστικά.

Ένα μικρό σχολιάκι: Η κοπέλα παίζει καλά, δεν λέω, αλλά νομίζω ότι έχει υπερεκτιμηθεί...

γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την μπιστολιαζει ο vai? ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ένα μικρό σχολιάκι: Η κοπέλα παίζει καλά, δεν λέω, αλλά νομίζω ότι έχει υπερεκτιμηθεί...
Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι από τις λίγες περιπτώσεις κιθαριστριών που έχουν βγει μπροστά. Φυσικά επειδή είναι ομορφούλα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Μακάρι να εμφανίζονται περισσότερες γυκαίκες που συν το γεγονός ότι είναι εμφανίσιμες, παίζουν και τα λένε, έστω και με τον (όχι και τόσο κακό kateme) τρόπο της Οριάνθης. Και ναι, μιλάω σοβαρά.

Μπιστολιάζει; Τι εννοείτε με αυτό αγαπητέ μου;

ignantios είπε:
Εδώ δεν ξέρει το όνομά της (00:10)...  (όχι πως είναι απαραίτητο ;) )

καλα πρεπει οποιος παιζει κιθαρα να ειναι shredder ?

σιγουρα ξερει να παιζει. Ειναι και χαριτωμενη , γραφει και ωραιες μελωδιες ( καλα το τραγουδι αποκλειεται να ειναι δικο της και θα πρεπε να λεει Steve Vai feat. Orianthi) .

Γιατι πρεπει να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι?

Η Orianthi πρεπει να ειναι ο ανθρωπος που ευνοηθηκε απο το θανατο του Michael Jackson περισσοτερο απο καθε αλλον στον πλανητη! Αν ειχε κανει απλα την περιοδια του σιγουρα δε θα της εδιναν ολη αυτη τη σημασια.

Τα ανωτερω δεν αποτελουν και σχολιο ή κριτικη για το παιξιμο της :).

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μπιστολιάζει; Τι εννοείτε με αυτό αγαπητέ μου;
Το ξεφυλλίζει το τετράδιοοο... Τον απλώνει τον τραχανάαα... Κι άλλα τέτοια...  ;D

On topic, μια χαρά η κοπελίτσα, αν δεν είχε κοννέ και... τους γνωστούς αδένες δε νομίζω να'ταν εκεί που είναι, αλλά μπράβο της όπως και να'χει. Το κομμάτι όντως φωνάζει Vai.

Ωραια κοπελα, τα κιθαριστικα κομματια δε μπορω να τα ακουω ετσι κι αλλιως, αλλα θα μπορουσαν στα βιντεο κλιπ να βαζουνε καλωδια στην κιθαρα  :-\ Στο δευτερο μαλλον της το ειπανε και εβαλε :P

Μιλάμε για το άτομο που πήρε το gig του Michael Jackson... Ό,τι και νάναι πρέπει να παίζει και "κάτι" (ίσως και κάτι παραπάνω από "κάτι"...)

Ήταν ίσως από τα πιο περιζήτητα gigs του πλανήτη.

X-minor είπε:
On topic, μια χαρά η κοπελίτσα, αν δεν είχε κοννέ και... τους γνωστούς αδένες δε νομίζω να'ταν εκεί που είναι

νταξ..........αδενες........που το ξετρυπωσες ρε ατιμε....... ;D ;D ;D ;D? καταχωρηθηκε :P

Παντως εμενα κατι σε ''οργιανθη'' μου κανει το πραγμα θεος να με συγχωρεσει βρε παιδια...δεν λεω καλα παιζει και εχει ταλεντο αλλα κατι θα ξερει παραπανω ο φιλος ignantios και εκανε το σχολιο.....

ignantios είπε:
Εγω παντως με χιλια θα την αφηνα να μου παιξει......και να χαλαρωνω ;)

πες τα Ιγναντιε ......κανελωνει το ρυζογαλο...αλευρωνει το πομολο....πολυ φασαρια για το τπτ....ντιμι κι εγω σελω το ιδιο απο την κοπελλα....σελω κι εγωωωωωω  :P

Trending...

Νέα θέματα

Back