Για χαρα και απο μενα παιδες... σαν ιδιοκτητης του SLO, της παλιας παρτιδας μαλιστα με DeYoung transformers, εχω να πω οτι εχω ακουσει σχεδον ολους τους μικρους που παιζουν εκει εξω... Αν εχεις ¨κακομαθει¨ απο το μεγαλειο του SLO ειναι δυσκολο να κοιταξεις αλλου. Συμφωνα με την ιστορια , οταν ο Μαικ ζητησε απο την O'netics να του φτιαξει transformenrs, ζητησε κομματι για εναν ενισχυτη που θα παιζει blues, clean, hard rock και δεν ξερω γω τι αλλο ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!!!! Το μεγαλειο αυτο βρηκε στους DeYoung, και ετσι δημιουργηθηκε ο πρωτος SLO. Τα transformers ειναι το σημαντικοτερο κομματι ενος λαμπατου, η βαση του,αν αυτο δεν λειτουργει οσο πρεπει τιποτε δεν θα κατσει οπως θελεις.
ΤΩΡΑ
Οι DeYoung τελειωσαν!!!!!
Ο DeYoung ωντας χρηστης SLO διαθετει ακομα καποια κομματια για να συνεχιστει η σειρα, τα οποια ομως ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ SLO.
Ολοι οι υπολοιποι χρησιμοποιουν Onetics, οι οποιοι συμφωνα με τον Bill, ειναι παρα παρα παρα πολυ κοντα στουν κλασικους, σε σημειο που δεν καταλαβαινουμε την διαφορα.
Μιλαμε για μετασχηματιστες της Soldano, μην μπερδευεστε με Jet City κλπ.
ΑΡΑ
Ο Hot rod 25 ειναι κατα πολλους ο MINI SLO, χρησιμοποιωντας πανομοιοτυπο preamp, και τελικο σταδιο και εναν transformer που ερχεται πολυ κοντα στον κανονικο.
Επισης το χαμηλοτερο Wattage του ενισχυτη επιτρεπει να ακουμε και ποιοτητες gain τελικου απο το 4 και πανω, τις οποιες δεν καταλαβαινουμε στον SLO ευκολα λογω εντασης.
Για μενα????
Νομιζω οτι το ιδιο δεν ειναι, αλλα σεβομαι το οτι ο Soldano δεν κατακρεουργησε το ονομα του SLO λεγοντας τον Mini SLO, ουτε του εβαλε κινεζικα transformenrs, για αυτα υπαρχουν τα Jet City αλλωστε, τα οποια ειναι εντυπωσιακα μεν, αλλα ειναι παιχνιδια μπροστα σε κανονικους SOldano.
Μαλλον ειναι πααααρα παααααρα πολυ κοντα, θα επιστρεψω σε μερικες μερες που ισως τον εχω στα χερια μου