Πάντως, χωρίς πλέον να μιλάω για το εντελώς off topic ζήτημα που συζητάμε τόσες μέρες, και χωρίς ΚΑΜΙΑ πρόθεση να χαλάσω την ευχή του bluesbreaker (που παρεμπιπτόντως, παρ'ότι διαφωνούμε αρκετά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής

) θα τονίσω ότι ...κοίτα που έχουμε φτάσει:
Το μόνο που λέμε είναι "άντε, κουράγιο, και μετά 4 μήνες θα κάθεσαι"! Για μένα ρε γαμώτο αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα......... Εγώ Παναγιώτη θα σου το πω αλλιώς (τονίζω και πάλι, χωρίς να εννοώ/υπονοώ ΤΙΠΟΤΑ κακό για τον bluesbreaker, απλά τονίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο που αυτό είναι που μας έρχεται αυθόρμητα, και εμένα το ίδιο φυσικά):
Καλή επιτυχία, και σκέψου ότι μετά θα σου ανοιχτούν νέοι δρόμοι, νέοι ορίζοντες, ακόμη κι αν δεν περάσεις στην πρώτη επιλογή σου! Όσο ΜΑΠΑ και ΣΚΑΤΑ κι αν τα έχουμε κάνει τα πανεπιστήμια, όσο κι αν έφαγα κι εγώ 7 χρόνια για να τελειώσω (σε λίγους μήνες

) την 5ετή σχολή μου, όσο κι αν δεν είχα την όρεξη να διαβάζω τρελλά, έχω πραγματικά ΚΕΡΔΙΣΕΙ, έχω μάθει υπέροχα πράγματα που πάντα ήθελα να ξέρω, σε έναν τομέα που με ενδιαφέρει πολύ: τη φυσική! Κι ας μην είναι αυτό που θέλω να είναι η βασική μου απασχόληση - σε καμία περίπτωση (αυτό είναι η μουσική, και το ήξερα από χρόνια)! Κι όμως παράλληλα με τη μουσική, μπήκα στη σχολή επειδή πραγματικά ήθελα να μάθω πράγματα για ένα θέμα που με λατρεύω!

Και δεν έκανα και καμιά ξέφρενη φοιτητική ζωή, χαλαρά πράγματα! Κι όμως, πραγματικά αισθάνομαι ότι ΚΕΡΔΙΣΑ πολλά, τα οποία θα κερδίσεις κι εσύ, και όλα τα παιδιά που θα μπουν, μέσα από τα λάθη και τα προβλήματα του συστήματος, αρκεί να έχεις πραγματικά όρεξη και διάθεση να μάθεις!

Τέλος πάντων, δε θέλω να κάνω αναδρομή στη δικιά μου ιστορία (δεν είναι και τπτ ενδιαφέρον ;D ;D ;D), απλώς θέλω να σου πω ότι είναι ωραίο, και αξίζει, να είσαι πραγματικά ενθουσιώδης με τους δρόμους που ανοίγονται! Όσο κι αν υπάρχουν άπειρα προβλήματα, λάθη και ελλείψεις..... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!! ;D ;D Και όχι ΜΟΝΟ για ρούχλα και βόλτες και διακοπούλες