- Πόντοι
- 16
ναι αλλα σημερα ποιος ειναι αληθεια ο εχθρος και ο συμμαχος?
ο εαυτός μαςShadowalker είπε:ναι αλλα σημερα ποιος ειναι αληθεια ο εχθρος και ο συμμαχος?
αλλου το πηγαινα αλλα εχεις δικιο.uvm είπε:ο εαυτός μαςναι αλλα σημερα ποιος ειναι αληθεια ο εχθρος και ο συμμαχος?
κυρίως το πρώτο.Shadowalker είπε:αλλου το πηγαινα αλλα εχεις δικιο.ο εαυτός μαςναι αλλα σημερα ποιος ειναι αληθεια ο εχθρος και ο συμμαχος?
και εχθρος και συμμαχος υποθετω εννοεις...
και καλα κανειςuvm είπε:κυρίως το πρώτο.
το κατάλαβα ότι αλλού το πήγαινες απλά το σκέφτηκα και μου ήρθε να το πω.
βασικά σκεφτόμουνα ότι η καλύτερη πηγή βελτίωσης είναι ο εαυτός μας, τα λάθη που κάνουμε και πώς θα βελτιωθούμε μέσα από αυτά. Προτιμώ αυτού του είδους την "παράδοση", αν μπορεί να την πει κανείς έτσι.
πάντα υπάρχει μέση λύσηevris είπε:Κατσε ρε συ, ολοι καταλαβαινουμε Ελληνικα. Οταν γινει πολεμος αμα ερθει στην πορτα σου ο εχθρος η παραδινεσαι η αντιστεκεσαι. Μεση λυση δεν υπαρχει σε αυτα. Μονο διφορουμενο δεν ειναι...Διφορούμενο το νόημα της παράδοσης..Κοιταξε, γενικως βοηθαει. Εγω υπολογιζω οτι σε μια εργασιμη βδομαδα απο Θωμα, musicstore φτανουν και κανονιζω να ειναι καποιος σπιτι εκεινο το διαστημα.ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι καλο να γνωριζεις την παραδοση σου?![]()
και γω μια θέση για δουλειά πριν κανά δυο χρόνια, και βρήκα απείρως καλύτερη στα καπάκια, θέλω να πω όλα γίνονται.Shadowalker είπε:και καλα κανειςκυρίως το πρώτο.
το κατάλαβα ότι αλλού το πήγαινες απλά το σκέφτηκα και μου ήρθε να το πω.
βασικά σκεφτόμουνα ότι η καλύτερη πηγή βελτίωσης είναι ο εαυτός μας, τα λάθη που κάνουμε και πώς θα βελτιωθούμε μέσα από αυτά. Προτιμώ αυτού του είδους την "παράδοση", αν μπορεί να την πει κανείς έτσι.
ποσες φορες εχω ακουσει την ατακα γιατι κανεις ετσι αφου ολοι κανουν αλλιως και πρεπει να αποδειξεις δεν εισαι ελεφαντας. το χειροτερο ειναι οταν κανεις τετοιους διαλογους με τους γονεις που στην τελικη αυτοι σε μεγαλωσαν ετσι.
εχω αρνηθει 2 βυσματα για το στρατο που πλησιαζει και εχω γινει κωλος με τους δικους μου γιατι το εκανα. >![]()
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAax1ss είπε:οχι, γιατι πληροφορηθηκα πως το θεμα "παραδοση" ηταν εντος υλης..και ειχε διδαχθειΓια να γράψει κανείς δηλαδή καλά στις πανελλήνιες πρέπει να παρακολουθεί ανελλειπώς και σε σταθερή βάση κάθε Κυριακή πρωϊ το Αρχονταρίκι, και μετά καπάκι χορούς και τραγούδια από τη δημοτική μας παράδοση;
αυτο δε μπορουμε να το ξερουμε...αν παρει καποιος τους χαρτες που διαδιδουν οι αντιστοιχοι χρυσαυγιτες μας θα πρεπει να μας κυνηγανε τουρκοι,ιταλοι,αλβανοι,βουλγαροι και "σκοπιανοι"(δε συμφωνω με την ονομασια αλλα ας μην το λυσουμε εδω).spimav_z είπε:διοτι πολυ απλα και επικαιρα ,αν δεν γνωριζεις την παραδοση (και κατ επεκταση την ιστορια σου , καθοτι αυτα τα 2 εχουν πολυ αμεση σχεση) , δεν θα εχεις τιποτα να αντιταξεις στους ισχυρισμους των σκοπιανων που θελουν τα συνορα μας πιο κατω απο την Θεσσαλονικη....
δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν ευκαιριες το θεμα ειναι οτι απεχει τουλαχιστον για μενα υπερβολικα απο την αισθητικη μου και αυτα που με προβληματιζουν σαν ανθρωπο.ακομα και για καποιον που ζει σε "πολη" , υπαρχουν ευκαιριες να γνωρισει και να ασχοληθει με την παραδοση του.
(απλα στην επαρχια ερχεσαι σε επαφη με πιο αμεσο τροπο)![]()
ευτυχώς δηλαδή. φαντάσου να έβαζαν κάτι ΕΚΤΟΣ ύλης. Όπως τα "ανθρώπινα δικαιώματα" ή (god forbid) τη "πραγματική αξία του σχολείου και το ρόλο του στην κοινωνία". Θα έβγαιναν μάνες με παιδιά και θα φώναζαν "γιατί να τα ξέρουμε αυτά?"ax1ss είπε:όχι, γιατί πληροφορήθηκα πως το θέμα "παράδοση" ήταν εντός ύλης..και ειχε διδαχθεί