Omnisphere 3 Introduction

Εδώ δεν έχεις τελειώσει τις πίστες του Atmosphere......! :cool: :love:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Απολύτως!

Μπορεί να μου το πάρει κάποιος? 😞 Δε συνηθίζω να ζητιανεύω ή να φιλώ κατουρημένες ποδιές αλλά είναι τόσο καλό που κάνω μια εξαίρεση.

Προβολή συνημμένου 52274

Μοιραστείτε το κόστος.
Με το ίδιο user μπορείς να το βάλεις και σε άλλον υπολογιστή.

Μοιραστείτε το κόστος.
Με το ίδιο user μπορείς να το βάλεις και σε άλλον υπολογιστή.
Παλεύω μετά την αναβάθμιση στα Windows 11 και χωρίς να κάνω κάτι περίεργο, με ένα trojan που μου κατεβάζει malware και δεν μπορώ να βρω επιστρατεύοντας όλες μου τις γνώσεις και την εμπειρία αλλα και τα σύγχρονα removal guidelines το .exe που τα ξανατριγγάρει όλα επικοινωνώντας με τον server των hackers, ενώ τα καθαρίζω. Τώρα που το ψυλλιάζομαι ότι θα κάνω format γιατί δεν τη γλυτώνω τη φάση, θα κάνω χρόνια να ξαναρίξω μουσικά προγράμματα γιατί δεν έχω υπομονή. Θα κρεμάσω γάντια για λίγο, για εκεί πάει η δουλειά. Θα γράφω μόνο με τα ΣΥΝΘΕΣΆΙΖΕΡ που έχω τα 20ετίας τα αρχαία.

Νο talking.

Νο talking.

Με ελάχιστο κόστος αν έχεις ipad η Audiokit και η DSP σου δίνουν ένα αντίστοιχο.
Σύνολο 32 ευρω
Digital synthesizer και Nord Lead μαζί.
Δεν βλέπω να πηγαίνω στο 3 .

Last edited:
Με ελάχιστο κόστος αν έχεις ipad η Audiokit και η DSP σου δίνουν ένα αντίστοιχο.
Σύνολο 32 ευρω

Παλεύω μετά την αναβάθμιση στα Windows 11 και χωρίς να κάνω κάτι περίεργο, με ένα trojan που μου κατεβάζει malware και δεν μπορώ να βρω επιστρατεύοντας όλες μου τις γνώσεις και την εμπειρία αλλα και τα σύγχρονα removal guidelines το .exe που τα ξανατριγγάρει όλα επικοινωνώντας με τον server των hackers, ενώ τα καθαρίζω. Τώρα που το ψυλλιάζομαι ότι θα κάνω format γιατί δεν τη γλυτώνω τη φάση, θα κάνω χρόνια να ξαναρίξω μουσικά προγράμματα γιατί δεν έχω υπομονή. Θα κρεμάσω γάντια για λίγο, για εκεί πάει η δουλειά. Θα γράφω μόνο με τα ΣΥΝΘΕΣΆΙΖΕΡ που έχω τα 20ετίας τα αρχαία.

Σύνολο 32 ευρω
Όποιος έχει το 2 και εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται τόσο να πάει στο 3 . Είναι επαρκές και έτσι μπορεί να δώσει τα λεφτά του για κάτι άλλο.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back