Ομαδική αγορά από thomann

Darky είπε:
παιδια θελω να παραγγειλω το rode nt1,εχετε παραγγειλει?

δεν ειμαι απο αθηνα btw ::)
Ούτε εγώ είμαι από Αθήνα. Εγώ σκέφτομαι να κάνω αγορά από Thomann, αλλά ρε παιδιά δε ξέρω πώς γίνεται η πληρωμή!Προσπάθησα να δω στο site και απ'ότι κατάλαβα μόνο μέσω τράπεζας γίνεται, που δε λέει. Δεν έχει paypal?

Seezo είπε:
Ούτε εγώ είμαι από Αθήνα. Εγώ σκέφτομαι να κάνω αγορά από Thomann, αλλά ρε παιδιά δε ξέρω πώς γίνεται η πληρωμή!Προσπάθησα να δω στο site και απ'ότι κατάλαβα μόνο μέσω τράπεζας γίνεται, που δε λέει. Δεν έχει paypal?
Aπ όσο ξερω μεχρι και την άνοιξη σιγουρα ΔΕΝ ειχε paypal

από κει και πέρα μπορείς να πληρώσεις με έμβασμα (κάπου20-25ευρω)

και κάνουν 2 μερες τα λεφτα να παν Γερμανία

ή

με προπληρωμένη κάρτα, γι αυτη τη μέθοδο

επιλέγεις στο μενου του θομαν, pay by visa κάτι τέτοιο,

ας επιβεβαιώσουν οι γνώστες του θέματος

το έμβασμα δεν κοστίζει αν γίνει μέσω e-banking... και χωρίς αναμονή σε ουρές...

Ετοιμαζω παραγγελια για thomann, θελει κανεις (απο Αθηνα) να προσθεσει τιποτε να γλιτωσουμε τα μεταφορικα; :)

metalmike είπε:
Ετοιμαζω παραγγελια για thomann, θελει κανεις (απο Αθηνα) να προσθεσει τιποτε να γλιτωσουμε τα μεταφορικα; :)
Εχεις pm

metalmike είπε:
Kαι από εμένα (σε 2 λεπτά να βρώ τη λίστα μου)

εγω ειμαι για κατι αγορες απο τομαν.

και ο σκαντζος απο οσο ξερω. αν καποιος θελει κατι ας επικοινωνησει μαζι μου για να τα....ταιριαξουμε!!!

Θέλει και εμένα ένας γνωστός, τον οποίο εκπροσωπώ. Ένα τροφοδοτικό και ένα καλώδιο, max 50 ευρώ όλα μαζί. Πείτε μου όταν το προχωρήσετε.

ειμαι και εγω μεσα.

μου λειπει ενα τροφοδοτικο και κοστιζει 38 ευρω.

ενημερωστε πλιζζζζζζζ

παιδια, για να μην τα μπλεξουμε!!!!!!!

εγω θα παρω σε μερικες μερες (περιπου στο μεσο της επομενης βδομαδας)απο τομαν καποια πραγματα!!!!

οποιος θελει μεχρι τοτε, μου στελνει ενα pm με το τι ακριβως θελει και με το ποσο κοστιζει.

κανονιζουμε να παρω τα χρηματα, γιατι πρεπει να τα καταθεσω με το που γινεται η παραγγελια και οταν ερθω τα δινω!

φυσικα μιλαω για ατομα απο την αθηνα, αλλιως δεν εχει νοημα!

μπαμπ, μηπως θελει κανεις απο αθηνα τιποτα να του το παρουμε να γλυτωσει τα μεταφορικα...!!!! ;D

μπαμπ ξαναμανα μπας και θελει κανενας τιποτα...!

θα την κανω την τεταρτη!

μεχρι τοτε,οποιος ειναι ας μου μιλησει.....!!!!

ηρθαν τα πραγματα απο την παραγγελια! ;D ;D ;D ;D ;D

οποιος θελει επικοινωνει για να βρεθουμε να...παραδωσω...! ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back