Οικογένεια Κλικλίκου...(Θεός φυλάξοι...)

• Thread starter Thread starter S9F
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 6K
Status
Not open for further replies.
gdevelek είπε:
αν και συμφωνώ μαζί σου, ο άντρας τους ο μαγκλάρας που πιάνει ένα πακέτο τσιγάρα για παρέα και στήνεται μπροστά στην τηλεόραση για να δει "μπάλα" με τις ώρες στο νόβα (πετώντας κάποια στιγμή και ένα "γυναίκα, τι έχει να φάμε;") δεν είναι και τόσο ανώτερος...
Εγώ δεν σου επιτέθηκα προσωπικά και δεν θέλω να το πάμε εκεί....

Κοίτα, δεν θέλω να το τραβήξω το πράγμα μέχρι να σκάσουμε όλοι, αλλά όταν κάνουμε ένα σχόλιο περί χαμηλού επιπέδου ανθρώπων, καλό είναι να το αφήνουμε χωρίς προσδιορισμούς που γενικεύουν κάπως άδικα κατ' εμέ.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω ότι το χαμηλό επίπεδο δεν είναι κάτι που έχει σχέση με το φύλο, αλλά αποκλειστικά και μόνο με την παιδεία που λαμβάνει ο καθένας προσωπικά και επίσης θα ήταν αρκετά άδικο αν δεν λαμβάναμε υπόψη το τι παιδεία λαμβάνει μια γυναίκα πρωτίστως από την οικογένειά της και μετά από την ίδια την κοινωνία σε συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα. Η κατάσταση φυσικά κ αλλάζει προς το καλύτερο αλλά πιστεύω πως εδώ μιας κ μορφωμένα παιδάκια είμαστε (ως επί το πλείστον), ας μην πέφτουμε στην παγίδα να συνεχίζουμε τέτοια στερεότυπα.

Evilnye είπε:
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω ότι το χαμηλό επίπεδο δεν είναι κάτι που έχει σχέση με το φύλο,
Σωστά. Εμένα όλοι οι φύλοι μου είναι χαμηλού επιπέδου.

Έχεις πήξει στη δουλειά ε;

Evilnye είπε:
Κοίτα, δεν θέλω να το τραβήξω το πράγμα μέχρι να σκάσουμε όλοι, αλλά όταν κάνουμε ένα σχόλιο περί χαμηλού επιπέδου ανθρώπων, καλό είναι να το αφήνουμε χωρίς προσδιορισμούς που γενικεύουν κάπως άδικα κατ' εμέ.
Μπορούμε να μιλήσουμε για τους μπασίστες και δή τους τετράχορδους...

Evilnye είπε:
Έχεις πήξει στη δουλειά ε;
Εχω γίνει γαλοτύρι .....

Μπορούμε να μιλήσουμε για τους μπασίστες και δή τους τετράχορδους...
Μπασίστας = τετράχορδο = χαμηλό

Μην επαναλαμβάνεις τα συνώνυμα.

gdevelek είπε:
αν και συμφωνώ μαζί σου, ο άντρας τους ο μαγκλάρας που πιάνει ένα πακέτο τσιγάρα για παρέα και στήνεται μπροστά στην τηλεόραση για να δει "μπάλα" με τις ώρες στο νόβα (πετώντας κάποια στιγμή και ένα "γυναίκα, τι έχει να φάμε;") δεν είναι και τόσο ανώτερος...
Δεν έχω νόβα ρε γμτ....

Δεν νομίζω πως οι συμπαθέστατοι συνάνθρωποί μας που παρακολουθούν ηλίθιες εκπομπές ήταν όλοι ηλίθιοι πριν τις παρακολουθήσουν. Ορισμένες απλώς τους κάνουν (πιο) ηλίθιους. Π.χ. θυμάμαι εποχές που το "Χρυσό Κουφέτο" χτυπούσε απίστευτες θεαματικότητες, χωρίς να έχουμε στην Ελλάδα τόσους (τόσο πολύ) ηλίθιους. Είμαι σίγουρος όμως ότι μετά από μια χρονιά παρακολούθησης, ο εθνικός μ.ο. IQ είχε πέσει 5-6 μονάδες...

πάντως σε κάποιες περιπτώσεις βολεύει ....

- την έχεις δει αυτή την ταινία αγάπη μου ? αααα πολύ καλή ... κάτσε να τη δούμε

σε μισή ώρα την παίρνει ο ύπνος και την κάνεις για λίγο κιθαρομελέτη ...  :P

δεν μπορω να διανοηθω οτι τα προσφερομενα ελληνικα θεαματα απευθυνονται σε υπολογίσιμα ποσοστά του πληθυσμού μας. Οι "μετρήσεις" άλλα δείχνουν, αλλά οι περισσότεροι (από όσο γνωρίζω) ασχολούνται με ξένες σειρές και προγράμματα. Από όλους τους ανθρώπους που ξέρω, μόνο 2 είναι εφοδιασμένοι με μηχανάκι της AGB και αυτό είναι πολύ μικρό δείγμα.

Τελοσπάντων, εγώ θέλω να περάσω οτι οι σφυγμομετρήσεις τους πέφτουν έξω και δεν είμαστε τόσο ζώα όσο νομίζουν.Κάπου ενδιάμεσα στα προγράμματα αγοράζουν και χρόνο διαφημίσεων, οπότε φαντασιώνομαι στα κρυφά οτι απλά σπαταλάνε λεφτά μεταξύ τους, χωρίς να μπορούν να πετύχουν κάποιο target group. Τhey fail to fail που λενε και στο χωριο μου :)

Από την άλλη σκάει η μπουμπού και σε ρωτάει αν έστειλες sms "για να μείνει ο Τάσος" και σου διαλάει (από το διαλάω) την αισιοδοξία ;D

blue είπε:
Από την άλλη σκάει η μπουμπού και σε ρωτάει αν έστειλες sms "για να μείνει ο Τάσος" και σου διαλάει (από το διαλάω) την αισιοδοξία ;D
Φεύγει ο Μπουγάς; Που πάει; Που στέλνουμε sms;

blue είπε:
Από όλους τους ανθρώπους που ξέρω, μόνο 2 είναι εφοδιασμένοι με μηχανάκι της AGB και αυτό είναι πολύ μικρό δείγμα.
Πόσους ανθρώπους ξέρεις;

blue είπε:
δεν μπορω να διανοηθω οτι τα προσφερομενα ελληνικα θεαματα απευθυνονται σε υπολογίσιμα ποσοστά του πληθυσμού μας. Οι "μετρήσεις" άλλα δείχνουν, αλλά οι περισσότεροι (από όσο γνωρίζω) ασχολούνται με ξένες σειρές και προγράμματα. Από όλους τους ανθρώπους που ξέρω, μόνο 2 είναι εφοδιασμένοι με μηχανάκι της AGB και αυτό είναι πολύ μικρό δείγμα.

Τελοσπάντων, εγώ θέλω να περάσω οτι οι σφυγμομετρήσεις τους πέφτουν έξω και δεν είμαστε τόσο ζώα όσο νομίζουν.Κάπου ενδιάμεσα στα προγράμματα αγοράζουν και χρόνο διαφημίσεων, οπότε φαντασιώνομαι στα κρυφά οτι απλά σπαταλάνε λεφτά μεταξύ τους, χωρίς να μπορούν να πετύχουν κάποιο target group. Τhey fail to fail που λενε και στο χωριο μου :)
Οι δικές μου ψευδαισθήσεις για το αν αξίζουμε αυτά που μας σερβίρουν διαλύθηκαν κάπου το 2001 όταν βρέθηκα σε μία παρέα ατόμων οι οποίοι άκουγαν μόνο "ανεξάρτητη" μουσική, πήγαιναν μανιωδώς σε όλα τα φεστιβάλ ταινιών και σήκωναν υποτιμητικά το φρύδι όταν γινόταν αναφορά σε πιο εύπεπτα ακούσματα ή θεάματα. Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η άδικη αποχώρηση της Ρέας και η εριστική συμπεριφορά του Πρόδρομου σε αντιδιαστολή με τον πιο ψύχραιμο και μεθοδικό Τσάκα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
spy είπε:
Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η άδικη αποχώρηση της Ρέας και η εριστική συμπεριφορά του Πρόδρομου σε αντιδιαστολή με τον πιο ψύχραιμο και μεθοδικό Τσάκα.
εδώ υπάρχει κόσμος που ΠΛΗΡΩΝΕΙ να δει το Πρόδρομο να τραγουδάει..... ;D

spy είπε:
Οι δικές μου ψευδαισθήσεις για το αν αξίζουμε αυτά που μας σερβίρουν διαλύθηκαν κάπου το 2001 όταν βρέθηκα σε μία παρέα ατόμων οι οποίοι άκουγαν μόνο "ανεξάρτητη" μουσική, πήγαιναν μανιωδώς σε όλα τα φεστιβάλ ταινιών και σήκωναν υποτιμητικά το φρύδι όταν γινόταν αναφορά σε πιο εύπεπτα ακούσματα ή θεάματα. Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η άδικη αποχώρηση της Ρέας και η εριστική συμπεριφορά του Πρόδρομου σε αντιδιαστολή με τον πιο ψύχραιμο και μεθοδικό Τσάκα.
Είναι εντυπωσιακό το fail αρκετών νεο-ελλήνων (το λέω γιατί δεν το παρατήρησα στη ζωή μου σε 'ξένους', αρκετούς από τους οποίους γνώρισα λόγω διαμονής στο εξωτερικό) να αναγνωρίσουν την τρελλή ασυνέπεια της αισθητικής τους σε αντίστοιχα θέματα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μια κοπέλα η οποία ήταν well-versed σε έργα του Μποντλαίρ, λάτρευε το θέατρο και την κλασσική μουσική αλλά τα σαββατόβραδα πήγαινε και στα μπουζούκια να τα σπάσει, τα συμπεράσματα δικά σας!

pan12 είπε:
εδώ υπάρχει κόσμος που ΠΛΗΡΩΝΕΙ να δει το Πρόδρομο να τραγουδάει..... ;D
Γιατί δηλαδή, είναι καλύτεροι οι U2 ;

Αυτός τουλάχιστον έχει και κάτι καινούριο και κάτι κακό να πει.

Θα αρέσει στον Superfunk.

Κοινωνικό θέμα κ αυτό. Οι περισσότεροι απλά θέλουν να ανήκουν στην πλειοψηφία. Αν λοιπόν η πλειοψηφία διασκεδάζει τύφλα στα μπουζούκια, τότε αυτό θα κάνουν. Πόσες φορές δε σας έχει τύχει σε μεγάλη χαρά κοντινού προσώπου σας να επιλέξει να το γιορτάσει στα μπουζούκια.

Αν η πλειοψηφία διασκεδάζει σε καφετέρια με 4 ευρώ τον φραπέ, επίσης σ αυτό θα ακολουθήσουν, ακόμα και αν η καφετέρια έχει άθλιο σέρβις, τέρμα τη μουσική, στριμωγμένα τραπεζάκια, άθλια διακόσμηση και τρως κ τη τσιγαρίλα.

Οι περισσότεροι που ξέρω δηλώνουν πως διασκεδάζουν έτσι κ έτσι σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά επιλέγουν να πηγαίνουν ακόμα. Ή αλλιώς λένε πως γεράσανε (25 κ άνω χρονών παιδιά) κ κάθονται σπίτι. Αν τους προτείνεις δε κάτι διαφορετικό αρχίζουν τα μα μου ;)

audiokostas είπε:
Θα αρέσει στον Superfunk.
Αντιφατικό αυτό το παιδί, από τη μία αναφέρεται σε στούντιος που έχει γραφτεί (κατά το παρελθόν) η καλύτερη μουσική, αναφέρεται  με θαυμάσμό σε υπερμουσικούς του παρελθόντος και από την άλλη εκστομίζει αυτό το <<νεο και κακό παρά παλιό....>>. Πολύ με μπερδεύει. ???

Ναι αλλά ο Πρόδρομος δεν είναι κάτι νέο. Τραγουδιάρης που παίζει σε σκυλελέ στυλάκι είναι. Μάλλον χειρότερος και από τους προηγούμενούς του.

Evilnye είπε:
ακόμα και αν η καφετέρια έχει άθλιο σέρβις, τέρμα τη μουσική, στριμωγμένα τραπεζάκια, άθλια διακόσμηση και τρως κ τη τσιγαρίλα.
Τα liveάδικα δεν είναι καφετέριες ...

Πολύ με μπερδεύει. ???
He is living on the Edge.

Αλλά προσβλέπει στο "with"....  ;D

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back