- Πόντοι
- 36
audiokostas είπε:Γιατί δηλαδή, είναι καλύτεροι οι U2 ;
Αυτός τουλάχιστον έχει και κάτι καινούριο και κάτι κακό να πει.
Θα αρέσει στον Superfunk.
Μπα,δεν τον φοβάμαι.Απλά δεν θα του "κάθεται" με τίποτα στο σετάρισμα καμμιά tele και άρχισε να παραμιλάει...Αλλά στο τέλος θα τη σετάρει και θα ηρεμήσει... ;DΑντιφατικό αυτό το παιδί, από τη μία αναφέρεται σε στούντιος που έχει γραφτεί (κατά το παρελθόν) η καλύτερη μουσική, αναφέρεται με θαυμάσμό σε υπερμουσικούς του παρελθόντος και από την άλλη εκστομίζει αυτό το <<νεο και κακό παρά παλιό....>>. Πολύ με μπερδεύει. ???
Η πλειοψηφία από μας διασκεδάζει σε liveάδικα με 10 ευρώ τη μπόμπα, με άθλιο σέρβις, τέρμα τη μουσική, στριμωγμένα τραπεζάκια, άθλια διακόσμηση και τρως κ τη τσιγαρίλα. 8)Evilnye είπε:Αν η πλειοψηφία διασκεδάζει σε καφετέρια με 4 ευρώ τον φραπέ, επίσης σ αυτό θα ακολουθήσουν, ακόμα και αν η καφετέρια έχει άθλιο σέρβις, τέρμα τη μουσική, στριμωγμένα τραπεζάκια, άθλια διακόσμηση και τρως κ τη τσιγαρίλα.
Είσαι (πολύ θα έλεγα) επιεικής... ;DRayDTutto είπε:Είμαι σίγουρος όμως ότι μετά από μια χρονιά παρακολούθησης, ο εθνικός μ.ο. IQ είχε πέσει 5-6 μονάδες...
Όχι ρε οι Αφανείς μια χαρά ήταν.audiokostas είπε:Η πλειοψηφία από μας διασκεδάζει σε liveάδικα με 10 ευρώ τη μπόμπα, με άθλιο σέρβις, τέρμα τη μουσική, στριμωγμένα τραπεζάκια, άθλια διακόσμηση και τρως κ τη τσιγαρίλα. 8)
Και εγώ .......... αλλά αλειμμένος με φιστικοβούτυρο 8)audiokostas είπε:Επίσης λατρεύω το μαστίγωμα, τον δημόσιο εξευτελισμό και να παίζω "βαρελάκια" γυμνός πάνω σε σπασμένα γυαλιά.
Σε ευχαριστούμε. Και εσείς είσασταν καλοί.Evilnye είπε:Αλλά νομίζω πως διαφοροποιείται λίγο το πράγμα αν έστω πας για να ακούσεις καλή μουσική εκεί που θα πας.
Γιατί σου βγαίνει φυσικό ....Γιατί νομίζεις εγώ γκρινιάζω κ δε βγαίνω από το σπίτι εδώ κ τόσο καιρό;![]()
Ναι μωρέ (και με μαρμελάδα να γλυστράει), το ξέρω, αλλά δεν μου βγαίνουν οικονομικώς τέτοια γούστα πλέον.Και εγώ .......... αλλά αλειμμένος με φιστικοβούτυρο 8)
Πέσαμε σε αντικαπνιστή.Τάμα στην Ξινογιαννατρεχαγυρευοπούλου εκανες?audiokostas είπε:Η πλειοψηφία από μας διασκεδάζει σε liveάδικα με 10 ευρώ τη μπόμπα, με άθλιο σέρβις, τέρμα τη μουσική, στριμωγμένα τραπεζάκια, άθλια διακόσμηση και τρως κ τη τσιγαρίλα. 8)
Είναι καλή κοπέλα όμως. ;DS9F είπε:Πέσαμε σε αντικαπνιστή.
Έλα τώρα που σε πείραξε η οικ. ΚλικλικάτιS9F είπε:Πέσαμε σε αντικαπνιστή.
Ευγενική, βολική, δε γκρινιάζει ποτέ, δε νευριάζει και φυσικά μετριόφρων.Είναι καλή κοπέλα όμως. ;D
Ποιά νέα μέτρα? Πότε?....audiokostas είπε:Να δούμε όμως με τα νέα μέτρα πως θα βγεί η φετινή σεζόν.
Όπως βγήκε και η περ-υ-σινή... :audiokostas είπε:Είναι καλή κοπέλα όμως. ;D
Να δούμε όμως με τα νέα μέτρα πως θα βγεί η φετινή σεζόν.
Πανκ θα παίζουμε από το τσίτωμα.
Κ-λ-ι-κ-λ-ί-κ-ο-υ λέγεται.(Έλα τώρα που δεν το ξέρες...Evilnye είπε:Έλα τώρα που σε πείραξε η οικ. Κλικλικάτι![]()
Θα το εκτιμούσα τότε απεριόριστα, εφόσον κατέχεις και την ανάλογη διαχειριστική δύναμη αλλά και την ανάλογη εμπνευσμένη καλαισθησία και αίσθημα ευθύνης, να αναμορφώσεις τον τίτλο και να συγκεκριμενοποιήσεις το αντικείμενο της συζήτησης (όχι "τις πταίει για τα χάλια μας") προκειμένου να αποθαρρύνεις με τα στιβαρά σου μπράτσα και το σμιλεμένο σου παράστημα, τους επίδοξους χαβαλέδες που λυμαίνονται του χώρου και καταστρέφουν κάθε προσπάθεια καρποφορίας των σοβαρών συζητήσεων που επιχειρούνται.blue είπε:Δεν μπορεί εκεί που λέμε για το χαμηλό επίπεδο της τηλεόρασης να καταστρέφουμε το επίπεδο και αυτής της συζήτησης. Αν δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί καλύτερα να μη τσαταρουμε τα ανεμπνευστα πλέον inside jokes που ισοπεδώνουν κάθε προσπάθεια κουβέντας.
Αφήστε κανένα θέμα να αναπνεύσει.
Έχει κάποιο επίπεδο το τηλεοπτικό θέαμα? Μάλλον οχι. Ποιός φταίει? Μάλλον αυτοί που τα προβάλλουν, αφού μας υποτιμούν βάναυσα. Έχει κάποιο επίπεδο μια ιντερνετική συζήτηση? Από εμάς εξαρτάται.
Τόσο απλά.
Ξες,καμμιά φορά αναρρωτιέμαι εάν αυτό που θεωρητικά γίνεται,μπορούσε να γίνει και σε πρακτικό επίπεδο...Αν,δηλαδή, όλοι αυτοί που έχουν αυτά τα μηχανάκια σπίτι τους (αλήθεια,τι βαθμού κακούργημα πρέπει να έχεις διαπράξει για να έχεις ένα τέτοιο μηχανάκι από πάνω σου...?) δεν έβλεπαν αυτά τα σκουπίδια που τους πλασσάρουν π.χ. για ένα χρονικό διάστημα της τάξεως των 9 μηνών,αν τελικά θα τα απέσυραν...blue είπε:Έχει κάποιο επίπεδο το τηλεοπτικό θέαμα? Μάλλον οχι. Ποιός φταίει? Μάλλον αυτοί που τα προβάλλουν, αφού μας υποτιμούν βάναυσα. Έχει κάποιο επίπεδο μια ιντερνετική συζήτηση? Από εμάς εξαρτάται.
Τόσο απλά.
Δεν παίζεσαι με τίποτες...audiokostas είπε:Θα το εκτιμούσα τότε απεριόριστα, εφόσον κατέχεις και την ανάλογη διαχειριστική δύναμη αλλά και την ανάλογη εμπνευσμένη καλαισθησία και αίσθημα ευθύνης, να αναμορφώσεις τον τίτλο και να συγκεκριμενοποιήσεις το αντικείμενο της συζήτησης (όχι "τις πταίει για τα χάλια μας") προκειμένου να αποθαρρύνεις με τα στιβαρά σου μπράτσα και το σμιλεμένο σου παράστημα, τους επίδοξους χαβαλέδες που λυμαίνονται του χώρου και καταστρέφουν κάθε προσπάθεια καρποφορίας των σοβαρών συζητήσεων που επιχειρούνται.
Πρέπει να είναι απλό.
Μία ιδέα για τίτλο:audiokostas είπε:Θα το εκτιμούσα τότε απεριόριστα, εφόσον κατέχεις και την ανάλογη διαχειριστική δύναμη αλλά και την ανάλογη εμπνευσμένη καλαισθησία και αίσθημα ευθύνης, να αναμορφώσεις τον τίτλο και να συγκεκριμενοποιήσεις το αντικείμενο της συζήτησης (όχι "τις πταίει για τα χάλια μας") προκειμένου να αποθαρρύνεις με τα στιβαρά σου μπράτσα και το σμιλεμένο σου παράστημα, τους επίδοξους χαβαλέδες που λυμαίνονται του χώρου και καταστρέφουν κάθε προσπάθεια καρποφορίας των σοβαρών συζητήσεων που επιχειρούνται.
Πρέπει να είναι απλό.
θα το καταλάβουν οι νοικοκυρές 35-50 βρε παιδί μου?spy είπε:Μία ιδέα για τίτλο:
"Διαλεχτική ανάλυση του ρόλου της τηλεοπτικής διαφήμισης στο ιστορικοκοινωνικό προτσές"
Πρέπει να έχω - ευτυχώς ολίγον- "κλικλικοποιηθεί" γιατί το "προτσές" δεν κατάλαβα τι σημαίνει...spy είπε:Μία ιδέα για τίτλο:
"Διαλεχτική ανάλυση του ρόλου της τηλεοπτικής διαφήμισης στο ιστορικοκοινωνικό προτσές"