fendercustomshop είπε:
Το G.A.S. φίλε Steve B δεν έχει να κάνει με το τι , πόσες και ποιας τιμής κιθάρες έχει ο καθένας...
δεν παίρνουν μόνο οι φτωχοί της Ομόνοιας πρέζα....απλά αυτούς βλέπουμε.
Στην ηλικία σου είχα κι εγώ μια squire...(και όχι και μια jackson )
ναι οκ,την Jackson την πήρα πριν μία βδομάδα,κόβοντας ό,τι άλλο είχα κ δεν είχα, κάνοντας οικονομίες από τις (ναι , τις, πληθυντικός) δουλειές μου. Τηλεφωνα τέρμα. Φαί έξω τέρμα. Καφέδες τέρμα. Βόλτες τέρμα. Δεν τα έκανα αυτά λόγω Gas. Όχι λόγω στέρησης. Λόγω ότι χρειαζόμουν καινούρια κιθάρα (γτ τα έφτυσε η κακομοίρα η squier). Προφανώς και δεν ξέρω τι έχεις περάσει στην ηλικία μου κ εσύ δεν ξέρεις τι έχω περάσει κ εγώ
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
. Απλα την στιγμή που είδα το άρθρο,ήμουν μετά από δουλειές κ λοιπά κ μέχρι να φτάσω στο σημείο με τις 2 ανεκτίμητες κιθάρες,έλεγα τι ωραίο τι ωραίο και μόλις το είδα έμεινα κάγκελο XD
Ναι,οκ όλα αυτά ,να κοιτάς τις κιθάρες στα μαγαζιά,να σκέφτεσαι "Τι ωραία να την είχα στα χέρια μου",αλλά πραγματικά,όσο χιουμοριστικό κ αν είναι το άρθρο, το βρίσκω άσχημο. Γιατί; Γιατί με αυτές τις δύο κιθάρες που έχεις -νομίζω- είναι σαν να έχεις πάρει την δόση σου για τα επόμενα 400 χρόνια. Εδώ εγώ με μία ταπεινή Jackson δεν πρόκειται να πάρω άλλη για τα επόμενα 10
Πάντως πραγματικά αξιόλογο αυτό που έκανες για το κοριτσάκι σου! να σου ζήσει κι όλας
Δεν νομίζω ότι θα είχα την δύναμη να πουλήσω τα κιθαριστικά για οποιονδήποτε λόγω (θα μου πεις "κάτσε πρώτα να σου τύχει" κ βλέπουμε). Για ακριβώς τον ίδιο λόγω με σένα,γτ έχω κ εγώ φτύσει αίμα και ιδρώτα για να τα αποκτήσω, αυτό είναι πραγματικά αξιόλογο εκ μέρους σου!
Α και παιδιά,δεν χρειάζεται να πουλάτε τα όργανα που έχετε για να ζήσετε. (κάπου το διάβασα κ αυτό στο θέμα). Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Ονομάζεται
εργασία. Μην ακούτε τις βλακείες που σας λένε περί ανεργίας,ακόμα κ εμείς η (σε λίγο ή ήδη) πτυχιούχοι! Ναι,οκ βρίσκεις πιο δύσκολα δουλειά σε αυτα που σπουδασες,αλλά ψάξε λίγο. Και μέχρι να βρεις μην αρνηθείς να δουλέψεις σε καφετέρια,σε μαγαζί,αποθηκάριος,σεφ,μπαρμαν, σουπερ ήρωας ^_^
Αυτό την τρώει την Ελλάδα. Γι'αυτό φτάσαμε εδώ. Το "αντε να μπουμε στο δημόσιο" κ ο κλασικός διάλογος των περισσότερων: -πότε θα βρεις δουλειά παιδί μου?
-ε,τι να κάνω που δεν έχει ανοίξει η θέση
Δεν χρειάζεται να ανοίξει η θέση για να βγάλεις τα έξοδά σου.
Δεν χρειάζεται να πουλάτε κιθάρες για να μην σας ζήσουν οι γονείς σας! Δουλέψτε και θα κρατήσετε ΚΑΙ τις κιθάρες, ΚΑΙ θα πάρετε καινούριες ΚΑΙ θα κερνάτε την γκόμενα καφέ ^_^
Καλή τύχη
Σταύρος over and out