- Πόντοι
- 38
Τσαπαρι ρε,τροπος ψαρεματος με 7-8 αγκιστρια...ELIANIOS είπε:ΤΣΑΠΑΡΙ??? μινσ ουατ?
Ειναι καλο για κοπαδια σαφριδια...
Τσαπαρι ρε,τροπος ψαρεματος με 7-8 αγκιστρια...ELIANIOS είπε:ΤΣΑΠΑΡΙ??? μινσ ουατ?
ασ το καηκεoselifer είπε:Πάντως το να πάρεις μια Gibson ή μια Fender νομίζω οτι είναι καλύτερο απο το να έχεις τα λεφτά σου στην τράπεζα.
Γιατί αν πάμε σε δραχμές την πουλάς στο ebay και πέρνεις ευρώ ή λίρες που τότε θα έχουν μεγάλη αξία.
συγγνώμη που το λέω έτσι ωμά, αλλά σοβαρολογείς ή μας δουλεύεις?fendercustomshop είπε:On second thought i realized that a master built strat and a 59 historic reissue les paul that i already own are more than enough for 90% of the guitarists among us and the financial crisis is above everything a great lesson to show us how to change our selves from homo commodious to more self contained.
Moνo 2 εχεις?fendercustomshop είπε:στις 2 κιθάρες που έχω τώρα.
Καλό θα ήταν να μην εξισώνουμε όσα συζητάμε (ουσιαστικά το χόμπι και την τάβλα μας) με τον εξευτελισμό και τις καταστάσεις ζωής και θανάτου που ζουν σε καθημερινή βάση οι τοξικομανείς. Γνωρίζω ότι μιλάς μεταφορικά, επισημαίνω όμως ότι η μεταφορά δεν ήταν πετυχημένη εν προκειμένω.fendercustomshop είπε:δεν παίρνουν μόνο οι φτωχοί της Ομόνοιας πρέζα....απλά αυτούς βλέπουμε.
Δυστυχως οι κιθαριστες ειμαστε αυτο που περιγραφουν τα περισσοτερα ανεκδοτα...Alchemist είπε:Προσωπικά το βρίσκω κάπως αστείο να μιλάμε για το δράμα του ευκατάστατου χομπίστα που λόγω κρίσης δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τρίτη κιθάρα των 3+ χιλιάδων ευρώ και θα πρέπει να αρκεστεί στις ταπεινές Custom Shop κιθάρες που ήδη έχει.
Δηλαδη πιστευεις οτι αυτο ειναι ακραιο? Περιμενεις παρασημο? Μαλλον θα πρεπε να ανοιξουμε τα ματια μας λιγο παραπανω, να δουμε τι γινεται και παραεξω απο την ομορφη Ελλαδιτσα μας....Sorry ας πουμε, αλλα απολυθηκα προσφατα απο φανταρος, που πηγα ηλικιακα καθυστερημενα λογω σπουδων και συγνωμη που αντι να με καιει τι θα αγορασω, πουλαω κιολας οργανο σχετικα σπανιο, γιατι δε θελω να με ζει στα 30 μου ο μπαμπας και η μαμα μου...Συγνωμη κιολας δηλαδη ε...?
Μα ακριβως γι'αυτο το λογο ανεφερα, οτι καποιοι εχουν σοβαροτερα προβληματα.Stinky είπε:Δηλαδη πιστευεις οτι αυτο ειναι ακραιο?
Συγνωμη, εγω δεν καταλαβα καλα :-[Μα ακριβως γι'αυτο το λογο ανεφερα, οτι καποιοι εχουν σοβαροτερα προβληματα.Και καποιων, θα γινουν ακομη χειροτερα.
ναι οκ,την Jackson την πήρα πριν μία βδομάδα,κόβοντας ό,τι άλλο είχα κ δεν είχα, κάνοντας οικονομίες από τις (ναι , τις, πληθυντικός) δουλειές μου. Τηλεφωνα τέρμα. Φαί έξω τέρμα. Καφέδες τέρμα. Βόλτες τέρμα. Δεν τα έκανα αυτά λόγω Gas. Όχι λόγω στέρησης. Λόγω ότι χρειαζόμουν καινούρια κιθάρα (γτ τα έφτυσε η κακομοίρα η squier). Προφανώς και δεν ξέρω τι έχεις περάσει στην ηλικία μου κ εσύ δεν ξέρεις τι έχω περάσει κ εγώfendercustomshop είπε:Το G.A.S. φίλε Steve B δεν έχει να κάνει με το τι , πόσες και ποιας τιμής κιθάρες έχει ο καθένας...
δεν παίρνουν μόνο οι φτωχοί της Ομόνοιας πρέζα....απλά αυτούς βλέπουμε.
Στην ηλικία σου είχα κι εγώ μια squire...(και όχι και μια jackson )
ναι με τα 600 ευρώ του βασικού βάζεις και δόση για το κότερο ;D ;D ;DSteveB είπε:Α και παιδιά,δεν χρειάζεται να πουλάτε τα όργανα που έχετε για να ζήσετε. (κάπου το διάβασα κ αυτό στο θέμα). Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Ονομάζεται εργασία. Μην ακούτε τις βλακείες που σας λένε περί ανεργίας,ακόμα κ εμείς η (σε λίγο ή ήδη) πτυχιούχοι! Ναι,οκ βρίσκεις πιο δύσκολα δουλειά σε αυτα που σπουδασες,αλλά ψάξε λίγο. Και μέχρι να βρεις μην αρνηθείς να δουλέψεις σε καφετέρια,σε μαγαζί,αποθηκάριος,σεφ,μπαρμαν, σουπερ ήρωας ^_^
Δεν χρειάζεται να πουλάτε κιθάρες για να μην σας ζήσουν οι γονείς σας! Δουλέψτε και θα κρατήσετε ΚΑΙ τις κιθάρες, ΚΑΙ θα πάρετε καινούριες ΚΑΙ θα κερνάτε την γκόμενα καφέ ^_^
Καλή τύχη
Σταύρος over and out