• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι the low budget orchestra πάμε Kickstarter...

Earendil

Καζαντζιδικός
Πόντοι
48
Ladies and gentlemen, έφτασε η ώρα: οι the low budget orchestra πάμε Kickstarter με σκοπό να χρηματοδοτήσουμε το 1ο μας album.

Οι λίγοι που μας έχετε ακούσει/δει ζωντανά, ξέρετε. Για τους υπόλοιπους να πω ότι με το Δημήτρη και τον Ορέστη παίζουμε μαζί από το 1999, και παίζουμε λαϊκοφιούζιον. Τί είναι πάλι αυτό, θα μου πείτε. Ε, μπείτε να ρίξετε μια ματιά στο κατάστημα ντε 8). Εδώ θα βρείτε τη σελίδα του project και όλες τις λεπτομέρειες. Ορίστε και το site για να δείτε και να ακούσετε πιο πολλά. Εκεί θα βρείτε και τα διαολοκούμπια που παραπέμπουν στα social μύδια.

Το Kickstarter δουλεύει στη λογική του όλα ή τίποτα: Οι δημιουργοί των project θέτουν εξαρχής οικονομικούς στόχους: αν επιτευχθούν, το project χρηματοδοτείται. Αν όχι, κανείς δε χρηματοδοτεί κανέναν.

Αυτό που θέλω να προσθέσω εδώ είναι πως γνωρίζουμε καλά τη δυσκολία του εγχειρήματος. Ξέρουμε ότι μπορεί το πνεύμα να είναι πρόθυμο αλλά η τσέπη ασθενής. Δε τρέχει τίποτα. Αν θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κάτι εξίσου σημαντικό: βάλτε μια φωνή σε όσους νομίζετε ότι μπορεί να τους ενδιαφέρει η δουλειά μας. Δεν είναι λίγο, δεν είναι δευτερεύον. Για μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα είναι πολύ.

Ευχαριστούμε για την ωραία συντροφιά όλους όσους έχουμε συναντήσει στη διαδρομή αυτών των δεκαπέντε χρόνων. Ιδιαιτέρως εκείνους που είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τη μουσική μας.

Ελπίζουμε στο επόμενο διάστημα να ανταποδώσουμε τη στήριξη με κάτι χειροπιαστό. :)

0004308874_100.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aντε με το καλο να πετυχει-γιατι οχι-και να ακουσουμε και το αλμπουμ.

Καλή τύχη!

Έχασα προσωρινά την Αγγλική μου κάρτα, αλλά θα το φροντίσω! :)

Ευχαριστούμε πολύ, νά'στε καλά. Το ξεκίνημα ήταν ενθαρρυντικό...

@Nikolas, και κατ' επέκταση προς όλους: Δε χρειάζεται αγγλική κάρτα για να κάνεις pledge. Δε χρειάζεται καν να κάνεις sign up στο Kickstarter για να χρηματοδητήσεις ένα project. Εφόσον το project πετύχει, θα επικοινωνήσουμε εμείς με όσους έχουν βάλει λεφτά για τα στοιχεία τους (κάπου θα πρέπει να τα στείλουμε τα CD, δε θα βγάλουμε πάγκο στη λαϊκή... ή μήπως να βγάλουμε;  ;D)

μπράβο που το ξεκινήσατε :)

Επίσης, αξίζει να σημειώσω οτι προσπαθώ να κάνω pledge και αναρωτιέμαι σε ποιόν Ορέστη θα πάνε τα χρήματα

Earendil είπε:
@Nikolas, και κατ' επέκταση προς όλους: Δε χρειάζεται αγγλική κάρτα για να κάνεις pledge. Δε χρειάζεται καν να κάνεις sign up στο Kickstarter για να χρηματοδητήσεις ένα project. Εφόσον το project πετύχει, θα επικοινωνήσουμε εμείς με όσους έχουν βάλει λεφτά για τα στοιχεία τους (κάπου θα πρέπει να τα στείλουμε τα CD, δε θα βγάλουμε πάγκο στη λαϊκή... ή μήπως να βγάλουμε;  ;D)
Προσωπικά το γνωρίζω, φυσικά αυτό και ήταν λάθος μου που το είπα έτσι.
Αλλά αφού έχω GBP, δε θα χαλάσω ευρώ... (για αυτό δε προχώρησα σήμερα, αλλά θα προχωρήσω... μη φοβού)

blue είπε:
μπράβο που το ξεκινήσατε :)

Επίσης, αξίζει να σημειώσω οτι προσπαθώ να κάνω pledge και αναρωτιέμαι σε ποιόν Ορέστη θα πάνε τα χρήματα
Ευχαριστούμε! Δε ξέρω πόσοι θα πιάσουν το χαβαλέ (δεν είναι πυροσβέστης, ευτυχώς  :D) αλλά να σημειώσω κι εγώ ότι κατά βάση γι' αυτό κάναμε video.. να ξέρει ο κόσμος ότι είμαστε υπαρκτά πρόσωπα και όχι τίποτα scammers από XAIDHΆRI, ATTIK'H. 8)

Earendil είπε:
είμαστε υπαρκτά πρόσωπα και όχι τίποτα scammers από XAIDHΆRI, ATTIK'H. 8)
γιατι ρε φιλως τραβας ζορι με το χαιδαρι;

εισε βπ δηλαδη και την ιδες θεος;

ασε ρε κομπλεξικε που θα μας πης κι ανιπαρκτους

Άντε και καλή τύχη μάγκες  ;D

Backed! Μακάρι να φτάσει το στόχο του Γιάννη και υπόλοιποι... :)

Ωραίο και το βίντεο!

(Ρε σεις, τιν' τούτος;;"Earendil" και "Earendil" διάβαζα τόσα χρόνια, περίμενα κιεγώ ο φουκαράς να δω κάτι πιο 'άρειο'...δεν είχα ιδέα :P :P )

Nikolas είπε:
Προσωπικά το γνωρίζω, φυσικά αυτό και ήταν λάθος μου που το είπα έτσι.
Κι εμένα λάθος μου που "εξήγησα" τί και πως σε έναν KS veteran.  ;)

Ήταν γενικότερη παρατήρηση γιατί αρκετοί φίλοι χρειάστηκαν εξπλέην για το τρόπο λειτουργίας του Kickstarter.

Άντε και καλή τύχη μάγκες  ;D
Amen to that.

Backed! Μακάρι να φτάσει το στόχο του Γιάννη και υπόλοιποι... :)

Ωραίο και το βίντεο!
Να είσαι καλά. Στήριξη ερχόμενη απ' τη πλευρά σου μετράει τριπλά.  :-*

(Ρε σεις, τιν' τούτος;;"Earendil" και "Earendil" διάβαζα τόσα χρόνια, περίμενα κιεγώ ο φουκαράς να δω κάτι πιο 'άρειο'...δεν είχα ιδέα :P :P )
Νάϊζ μπαλαμόοοοο... ;D ;D ;D ;D (αν και ο Δημήτρης/pastelius είναι ένα τακ πιο Ασιάτης)

YOU HAVE MY SWORD
Elen sila lumenn omentielvo  :)

Με το καλό! Είναι ωραία μέθοδος για χρηματοδότηση το kickstarter  8)

Λαμπρέ νέε, δεσπόζεις στη φωτό πάντως  ;D

ωραία η συνέντευξη και θνξ για την αναφορά.

edit: το λινκ του κικστάρτερ δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή, για δείτε το :)

[/infostokos mode_off]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Jasemeister είπε:
Με το καλό! Είναι ωραία μέθοδος για χρηματοδότηση το kickstarter  8)

Λαμπρέ νέε, δεσπόζεις στη φωτό πάντως  ;D
:-*

ωραία η συνέντευξη και θνξ για την αναφορά.
Την αλήθεια είπα.   :D :D

Εντωμεταξύ μόλις χτυπήσαμε τις 1000 λίρες σε pledges. Φτου σκόρδα, δε πάμε κι άσχημα... ευχαριστούμε και δημοσίως τους Νοϊζάδες που μας έχουν στηρίξει μέχρι στιγμής.

SpyrosCh είπε:
+1 και +1 :)
Την αλήθεια είπα2  :D :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back