Οι ράτσες των πληκτράδων

Επαναδιατυπωνω. Εκτος απο 2-3, οι υπολοιποι κάνουμε την κοντρα αναλογικών-ψηφιακών περισσότερο για πλακα και ως ενα διασκεδαστικό μέσο για να μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα, από τα αντεπιχειρηματα του "αντιπαλου". :P

OurDarkness είπε:
Εμένα πάλι η συζήτηση μου θυμίζει 15χρονα, που κρύφτηκαν πίσω από τα αποδυτήρια και τις έβγαλαν για να τις μετρήσουν.
Hipster kitty...

a32a3b9c-0e1b-4f66-ab4f-b66a7d1eb134.jpg

... is not amused

Οι τακτικότεροι τουλάχιστον είναι πάντα με τη μεζούρα στο χέρι φίλτατε OurDarkness, τους τελευταίους μήνες τουλάχιστον. Για την ακρίβεια και πάντα kate me, από την αναθεματισμένη ώρα που αφήσαμε ανοιχτή συζήτηση "Περί Επικαιρότητας" (6016 posts αμιγώς πολιτικής κουβέντας, στο επίπεδο έστω που ορισμένοι σκέπτονται "πολιτικά"), στο κορυφαίο ελληνικό forum στον τομέα του.

Αν πέρασε τόσος καιρός για να το διαπιστώσεις, σε ζηλεύω ειλικρινά.

manosx είπε:
...καλύτερα moog και gibson  ;D να βρουν και τα εγγόνια κάτι κλασσικό, γιατί σε 15 χρόνια τα super- duper σημερινά workstations θα είναι στα καλαθάκια του γερμανού, μαζί με τις παλιές μπαταρίες και τα κινητά  ;D  
Αν σε 15 χρονια τα "super- duper σημερινά workstations θα είναι στα καλαθάκια του γερμανού" (αληθεια γιατι? Δεν θα παιζουν τοτε?) να πας να αγορασεις ενα ξυλινο φλαουτο, υπο κανονικες συνθηκες θα το βρουν ανεπαφο και ετοιμο προς χρηση οι απογονοι σου, τουλαχιστον 20 γενεες μετα. :P

Εκτος απο 2-3, οι υπολοιποι κάνουμε την κοντρα αναλογικών-ψηφιακών περισσότερο για πλακα...
Δεν υπαρχει καμια κοντρα. Τα πραγματα ειναι απλα, τα δεδομενα επισης. Μερικοι απλα εθελοτυφλουν. 8)

Σιγά μην παίζει ο atom σε 15 χρόνια  ;D πλάκα κάνεις;  ;D

Anyway, έχουν δίκιο τελικά οι από πάνω. Τράβα σε κάνα αποδυτήριο καλύτερα.

Waterfall-K είπε:
Δεν υπαρχει καμια κοντρα. Τα πραγματα ειναι απλα, τα δεδομενα επισης. Μερικοι απλα εθελοτυφλουν. 8)
Βρε Waterfall...

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου εθελοτυφλεί;

Nτε και καλά όλα τα αναλογικά συνθεσάιζερ είναι άχρηστα και κακόηχα και ακριβά, ενώ τα αντίστοιχα σημερινά ανεξαρτήτου τιμής είναι καλύτερα σε όλους τους τομείς;

Πρόσεχε λιγάκι τι γράφεις, εκτίθεσαι.!

manosx είπε:
Τράβα σε κάνα αποδυτήριο καλύτερα.
Εξυπνη απαντηση. Για το IQ που κουβαλας.

Nτε και καλά όλα τα αναλογικά συνθεσάιζερ είναι άχρηστα και κακόηχα και ακριβά, ενώ τα αντίστοιχα σημερινά ανεξαρτήτου τιμής είναι καλύτερα σε όλους τους τομείς;

Πρόσεχε λιγάκι τι γράφεις, εκτίθεσαι.!
Εσυ εκτιθεσαι φιλε που δεν καταλαβαινεις απλα Ελληνικα. Θα σου προτεινα να διαβασεις ξανα τις απαντησεις μου. Και να μου πεις που εγραψα οτι "όλα τα αναλογικά συνθεσάιζερ είναι άχρηστα και κακόηχα και ακριβά".

Καλώς ήρθατε!

locker-room-719623.jpg

Οι μεζούρες είναι στο τρίτο ντουλαπάκι αριστερά.

manosx είπε:
Οι μεζούρες είναι στο τρίτο ντουλαπάκι αριστερά.
Σοβαρα? Δεν το'ξερα. Αλλα αφου το λες εσυ το πιστευω.

laugh300.gif

Ε, αμα σου λέω να με ακούς. Έχω 32... ολόκληρες... (γεννήτριες στο synth φυσικά, τι άλλο )  ;D

Καλύτερα φτωχό χιούμορ, παρά πλούσιο κόμπλεξ  ;)

Θα είχε ενδιαφέρον εάν σε κάποιο Moog προσέθετε η εταιρία ένα ας πούμε sequencer,σαν αυτά που κουβαλανε τα workstations,ολοκληρωμένα sequencers με 16 κανάλια μπλα μπλα μπλα...

Ίσως τα moog να είναι πανάκριβα για αυτά που δίνουν αλλά και άλλες εταιρίες το παραχέζουν το θέμα με την ακρίβεια.Π.χ. η Yamaha με τα workstation της όπου εδώ και 15 χρόνια την βλέπουμε να δίνει μόλις 16 κανάλια στο sequencer.Ρέ μάστορα,εγώ θέλω 40 κανάλια για να έχω ελευθερία κινήσεων και πειραματισμών,τί με περιορίζεις στα 16 ? δηλαδή οι άλλες εταιρίες που δίνουν περισσότερα π.χ. alesis fusion 32midi+8audio Κανάλια,τί είναι,βλάκες? ή η roland Που επιτέλους με το fantom g ξεπέρασε το φράγμα των 16.

Αν θυμηθώ όμως ότι το gem sk880 Που κατέχω μου δίνει 16+16 κανάλια=32 ΚΑΙ 250.000 events στο sequencer,με πιάνουν τα νεύρα μου που πετούσα λεφτά κάποτε στη yamaha με τα 16αράκια της.

Πανάκριβη η yamaha για αυτά που δίνει,όσο τ'αξίζει ο κώλος του moog να τα ακούσει,τόσο τ'αξίζει και της yamaha. ;D

Άκουγα προηγουμένως τους "αναλογικούς" ήχους που βγάζει το motif xf και έφριξα.Το gem μου καλύτερη μίμηση έχει στους αναλογικούς από τα Motif...(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)  ;D

axtarmas είπε:
Άκουγα προηγουμένως τους "αναλογικούς" ήχους που βγάζει το motif xf και έφριξα.
Eμ και συ βρε Axtarmas, τι πας και ακους αηδιες τυπου Motif XF και φριττεις μεσημεριατικα με τετοια ζεστη?? :-X Παρε να ακουσεις το Real Thing στο παρακατω βιντεο. ;)

10 ολοκληρα λεπτα με τον αξεπεραστο/καταπληκτικο ηχο του Moog. 8)

Enjoy the ride... ;D

(εσυ και οποιοι αλλοι τελος παντων καταφερουν να δουν/ακουσουν το βιντεο ως το τελος
sleep2.gif
)

Ειναι ενα παλιο βουκολικο, αλλα μου διαφευγει ο τιτλος... ;D

Δημοκρατια..... ::)

Τεσπα, επειδη γουσταρουμε και αναλογικα synths, ενα βιντεακι παρακατω με ενα σοβαρο αναλογικο synth, το Oberheim Matrix-12. Πολυ μεγαλες δυνατοτητες επεξεργασιας ηχου, φανταστικο look και ηχος. Αυτο μπορει να ξαναβγει σε ρεπλικα? Εκει ανετα δινεις το τριχιλιαρο γιατι το αξιζει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back